< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cidden bekarlık harika bişey ,erkek neden evlenir ? (4. sayfa)
-
-
O adamı o kelimeyi söyleten şey evli olmasaydı sevgiliside olabilirdi yada annesi yada işdeki patronu
bence evlilikle ilgili yoğun bir korku yaşıyor olabilirsin
Öte yandan bozulan fıtratlarımızdan mütevellit herkes evliliği ve çocuğu kaldıracak fıtrata sahip değil evet...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakikaten öyle ama dikkatimi çekti onlar genelde köylü tipler oluyor. Köyden gelmiş ya da annesi babası köylü o da o kafada yetişmiş kalabalıksız yaşayamayan adamlar oluyor. Onun psikolojisinin altında da köyde kalabalık olmamasından kaynaklı köyde kim var kaç kişi var herkes bilir. Fazlalık onlar için güç gösterisidir çünkü adamın köylüsü fazlaysa bu nüfuslu olduğu anlamı taşır. İstanbulda yaşayan bir adam ise ne kadar az o kadar iyidir mantığı ile yaşar. Çünkü istediği her an kalabalığa ulaşabilir. İstediği her türlü ortama ulaşabilir. Bunun için bayramı seyranı beklemesine evliliği beklemesine gerek yok. Hepsi elinin altında zaten. Her türlü aktiviteye de her zaman ulaşabilir.
-
Alıntı
metni:Kendi paramı kazanıyorum ,kendim yiyorum ,tatiller yapıyorum,ps5 aldım oyun odası yaptım ,özgürüm mutluyum neden bi kadınla aynı evde yaşayıp saçımı beyazlatayım neden o kadar masrafa gireyim .o paraya dünya turu yaparım,Mercedes alır keyfime bakArım . Dediklerinin hepsini yapıyorum. 33 yaşımda saçımda bir tane bile beyaz yok. Mercedes'e de gerek yok, Mini Cooper daha iyi
-
Tamam işte sorun bu nedir bu evlilik merakın var onu anlamadım neden o kaosa gireyim ,Türk kadını hepsi aynı dostum 15 şehir gezdim çok insanla tanıştım bitane mutlu evli adam görmedim instaya atılan resimlere bakmayın .quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaAlıntı
metni:Kendi paramı kazanıyorum ,kendim yiyorum ,tatiller yapıyorum,ps5 aldım oyun odası yaptım ,özgürüm mutluyum neden bi kadınla aynı evde yaşayıp saçımı beyazlatayım neden o kadar masrafa gireyim .o paraya dünya turu yaparım,Mercedes alır keyfime bakArım . Dediklerinin hepsini yapıyorum. 33 yaşımda saçımda bir tane bile beyaz yok. Mercedes'e de gerek yok, Mini Cooper daha iyi
Bu arada direksiyon iyimiş ya forza horizon oynuyonmu ? Yada grand turizmo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim evlilik merakım yok. Ben evlilik kötü, bekarlık harika lafına karşı çıkıyorum. Toksik ilişki de kötü toksik bekarlık da kötü. İyi birine denk gelirseniz düzgün bir ilişki kurmaya odaklanın, birlikte yaşayın, gerekirse de evlenin, dünyanın en mutlu insanı siz olursunuz, kötü biriyle evlenirseniz de senin anlattığın hikayelerin baş kahramanı olursunuz diyorum ben aslında. Yoksa anlattıkların doğru, bir sürü saçma sapan ilişki var, kadın mutsuz, erkek mutsuz, çocuk mutsuz...
Teşekkürler. Forza yok zaten PS'te. Gran Turismo oynadım çok uzun süre, Lewis Hamilton Time Trial Challenge ek paketi vardı. Orada bütün pistlerde Diamond alınca bıraktım oyunu. Multiplayer'ı iyiydi ama oyun fizikleri tatmin etmedi beni, hala tam bir simulatör değil çünkü. Assetto Corsa Competizione fizik olarak çok iyiydi ama orada da multiplayer sarmadı. Bu yaşta çoluk çocukla uğraşamadım açıkçası. Böyle challenge olmayınca da, boş direksiyon sallamak tatmin etmedi. Üstüne de sattım direksiyonu bir süre önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 23 Mayıs 2024; 12:59:53 >
-
Özellikle bizim coğrafyanın kadınlarında şu var: kibar, iyi niyetli, alçakgönüllü erkeği ezik, sünepe olarak görmek. Ben bunu ilk ortaokulda yaşadım sonra lisede yaşadım. Lisede bana aydınlanma geldi; kadınlara olan davranışlarımı tam zıt yönde değiştirdim.
Üniversite döneminde de aynı davranışı devam ettirdim. İşime geldiği zaman iyi işime geldiği zaman kötü davranınca bir baktım kıymete binen ben oldum. Kibar ve iyi niyetli davranınca konuşurken yüzüme bakmaya bile tenezzül etmeyen kızlar hayt höyt davranınca peşimden koşmalara, telefonla taciz derecesinde aramalara gidecek kadar ısrara başladılar. Acaba bu kadın mı halden anlamıyor dedim ama yok çoğunluğu kibarlığı, iyi niyeti, alçakgönüllüğü sünepelik, eziklik olarak görüyor.
Benim yaşım buradakilere göre nispeten küçük ama yaşadıklarımdan tavsiye verecek olursam kesinlikle kendinizi herhangi bir kadına ezdirmeyin. Yeri gelince kırmızı çizgilerinizi net bir biçimde çizin o çizgiyi aşıyor mu gerekirse terk etme noktasına kadar gelin. Kadınların sevgisi erkeğin sevgisi gibi değil. Kadının sevgisi hayranlık ve saygınlık temelli. Size olan saygısı bittiği an sevgi falan kalmaz ortada.
Evliliklerde de dikkat edin mesela hep iyi niyetli, efendi, işinde gücünde adamın canına okunup dünyada cehennemi yaşarken ( cehennemi yaşamasa bile en iyi ihtimalle karısının saygı duymadığı köle olarak yaşıyor). Bunların tam tersi olan karakterde insanlara daha fazla saygı duyuluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bi Adam karısından ayrıldığı için lokma dağıttı Bursa’da adam diyiyo zamanında herseyi yaptım 400 bin masraf ettim o adama 3 yıl önce sorsan,evlilik iyidir yalnız yaşanırmı derdi o yüzden bu çektiği
Allah katında haktır .
İşte sonradan bu duruma düşmeyin diye anlatıyorum evlilik nedir abi ya bugün izinliyim kalktım tost çay yaptım bi ps5 de önline oyun atarım ,ordan dışarı çıkarım arkadaşlarla.
Zaten internet dolu kadın ben evlilikteki mantığı anlamadım neden bi kadınla ömür boyu yaşayayım
kadınlar yeterince zorbalanmışken şunu eklemek lazım, neden iyi anlaştığın yalnzılığını gideren uyumlu biriyle işi resmiyete dönmek istemesin ki insanlar, herkes mi istemeden evlendi ya da eve gitmek istemiyoır lan zorla mı evlendirdiler, görücü usulu sosyal medya usulu ordan burdan tanışıp evlenecek kadar ileri ben mi gittim aw hadi ordan net olun tüm baskılara rağmen ayakta kalın sonra ağlamayın o zaman
-
Üffff cevaba bak hata bende böyle toksik birisine cevap verip bir şeyler yazdım mantığınla mutluluklar bir ömür boyu + blok...
-
Sen bloklarsan ben yaşayamam ama şimdi ne yapacağım ben. Bir köylü beni bloklamış çokta şeyimdeydi.
-
Ben evliliği anlamıyorum şimdi ben yalnız yaşıyorum ,evim kira değil,arabam var sağlıkcıyım ,dolu kız var ve inanın hastanede bile kadın sesinden artık başım ağrıyo bıd bıd susmuyorlar ve çok imkan var,çok tanışılacak site var bilmiyorum erkek için çok saçma evlilik zaten yine gözünüz dışarda olacak erkek tek eşli olamaz .
O kadar masraf ömür boyu çekilecek naz,kavga anında kadın uyanacak yüz bi karış ve kadınlar hiçbişeyi unutmaz bi yanlış yapın 15 yıl sonra hatırlatırlar yazık yani
Bu şekilde düşünmen üzücü kibarlığı ezmek için kullanan kadınlar bunu yaşamış kadınlardır ve öğretilmiş çaresizliktir bu, gerçekten sağlıklı bir kadına rastladığımızda kibarlığınıza nezaketle karşılık bulursunuz
Lakin şu da var herşeyin ayarında olması kendiniz olmanız gerçekten önemli kişilik erozyona uğramamalı
Çizginizden ciddi derecede ödün vermekle saygısızlık görürsünüz zaten bu kaçınılmaz hayattaki her ortamda
Aşırı radyasyondan kafa gitmiş. Röntgen emar çeken yerdeki eleman değilmisin sen. O kadar radyasyona maruz kalmak kötü bişey bee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Mayıs 2024; 23:33:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Radyasyon sayesinde kendimi buldum :)) erkek neden evlenir ağa cidden anlamsız ;) niye bi ömür biriyle yaşayayım :)quote:
Orijinalden alıntı: Dark TerritoryAşırı radyasyondan kafa gitmiş. Röntgen emar çeken yerdeki eleman değilmisin sen. O kadar radyasyona maruz kalmak kötü bişey bee
Başarı ölçütü. Bu ülkede evlenilmez diyenler manyaklaşmış. Karşılıklı sevgi saygı varsa evlenilir de bu ülkede yaşanmaz güzel bir evlilik. Evlendin yurtdışına göçeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlenmek mantıklı birşey eğer 2 bireyin de hayat standartları yükselecekse mantıklı eğer çıkarcı biriyse kendi standartları yükselecek de de evlenebilir.Örnek verelim x ve y birlikteliği var x 100k alıyor y 200k birleştiklerinde eve giren para arttığından daha kaliteli yaşarlar. Diğer birşey yarın bir gün anne babanız vefat ettiğinde büyük bir boşluğa düşeceksiniz tutunacak bir dal lazım . 3- yaşlanacaksanız yalnız ölmek istemezsiniz elden ayaktan düşerseniz yanınızda birisi olması lazım zamanın ne getirdiğini bilemezsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X