Bildirim
Ciddi bel fıtığım var beyler yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne zaman ne yaptım en ufak fikrim yok. Muhtemelen çocukken patenden çok düştüm kalça üzerine o oluşmasına sebep oldu bilmiyorum. Yaklaşık bir yıldır bu illeti çekiyorum. Yaşam konforum kalmadı Sürekli egzersiz yapamadığım için yazın tekrarladı bu sefer daha kötü şekilde.
Skolyoz (omurga yamukluğu), L3-4-5 ve L5-S1 arası 3 Fıtık ve iki adet kanal daralması mevcut. Ne adam gibi oturup kalkabiliyorum ne de gezebiliyorum. PROF dr a gittiğimde fıtıktan kesinlikle ameliyatlıksın ama yaşın çok genç yapmak istemiyorum. Şimdilik ilaç ile 2 hafta sadede yat ve yarım Kilo dahi kaldırma dedi. Sonra fizik Tedaviye gönderdi 2 hafta oldu bariz bir gelişme yok fayda ne var nede yok. FTRci abi uzatalim yeterki ameliyat olma elbette iyi gelecek egzersizlerini iyi takip et diyor. Şayet fizik tedavi iyi gelmez ise ağrı tedavisi yapacakmıș. (Bölgedeki kasılmıș kas içerisine anestezik ve kortizolu belirli aralıklarla verecekler). Hâlâ daha sırt ve bel ağrısı çekiyorum. Canım cidden yanıyor. Ağrı tedavisi de sonuç vermez ise operasyon kaçınılmaz diyor doktor.
1 fizyoterapist abiyi dinleyip tedaviyimi uzatayım
2 ağrı tedavisi ile şansımı deneyeyim mi?
3 havuza başlayacağım yüzmenin ciddi faydası oluyor
4 direk yalvarıp ameliyat et mi diyeyim?
Alaşehirdeki traktörcü manyastaki kasabı duymaktan gına geldi. Çektirtmeyi asla asla düşünmüyorum. Alternatif olarak thailand Çin japon masajlarına inanıyorum ki bunlarda bir yere kadar.
Aranızda bu illeti çeken, çekip kurtulan farklı bir şeyler deneyen varmı?
Ağrı tedavisini çözüm olabilir mi? Bacakta çekme var, ayakta düşme idrar kaçırma yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende kanburum dik duramıyorum hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun bende bel fitigindan ameliyat oldum 16 yasindaydim ameliyat oldugumda
,fizik tedavi bende bir ise yaramamisti 1 ay gitmistim ama umarim sende ise yarar.Cok zor donemdir o bacagin felc gibi olmasi egilememek,kalkamamak kendi corabimi kendim giyemezdim ben...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bel fıtığı ve omurga problemleri ile ilgili önerilerimi yazıyorum araştırmanı öneririm.
-manuel terapi
-kayropraktik
-kırkkilit bitkisi ve ardıç yağı (http://www.youtube.com/watch?v=zuzqav3m7_o )
Aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin. -
Ameliyat diyebilirler hemen. Olmamanı öneririm. -
o acıyı çeken biliyor hocam işte. benim hatun bile aldırış etmemeye başladı daha doğrusu artık bıktı ağrı muhabbetinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karyopraktik profu buldum izmirde seansı 100 tl bağırta bağırta yapıyormuş. tabiri caizse modern çekikçi diyorlar ama adam eline geleni affetmeyip iyi ediyormuş
manuel terapi yapan birisini duydum izmir mendereste aslında ilk ona gidecektim fizyoterapist. boyun ve bel Fıtığına bakıyorum sadece dedi 3 seansta kesin çözüm diyor emin olamadım inanın.
bu ara bitkilere bende sardım ki çok severim kesinlikle bakacağım çok çok teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X