Arkadaşlar ne zamandır "Abi ben olsam durmam buralarda kaçardım Amerika' ya" der durur. Geçenlerde bir sohbette şöyle bir beyin fırtınası geliştirdik: - Şubatta emeklilik dilekçeni ver, - Bankalardan biri 750 bin TL taksitli ek hesap veriyor, onu çek, - Diğer banka 300.000 TL kredi veriyor, onu da çek, - Yanına 30.000 USD al ve git USA' e
Görünüşte iyi gibi ama mutlaka bilmediğim açıkları vardır bu planın... |
Ciddi Bir Şekilde Bunu Tartıştık
-
-
Tamam da hemen Amerika'da kalmak için gereken green cardi nasıl almayı planlıyorsun ya da kaçak yolla gececeksen gecememe ihtimalini niye hesaplamiyorsun velev ki gidemedin o zaman ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 bin doları nasıl götüreceksin?
10 bin dolar üzeri yasak değil mi?
altın yapar. amerikada altın pahalıysa ordanda kar eder hatta
-
Her türlü geçilir onda sıkıntı olmaz, parana çökme vs onlarda yok tek sıkıntı iltica sebebi makul olmalı
Turistik vize ile resmi giriş yaptıktan sonra süre ihlali gerçekleştirerek...
-
Konuyu açan şahsın dostlarına ve konuya mesaj yazanlara şöyle bir baktığımızda hiçbirinde din ile alakalı en ufak bir özellik olmadığını görüyoruz. İçlerinden akıl, vicdan ve insaf sahibi bir Ademoğlunun çıkıp da " bunun ağır hesabı ahırette sorulur, bu yolun sonu cehenneme çıkar, o parayı fitil fitil burnunuzdan getirirler; bu nitelikli dolandırıcıkla hem dünyanı, hem de ahıretini harap etme" diye uyarmıyor, akıl vermiyor...
-
Kürdüm etnik baski görüyorum ve ayni zamanda lgbtq+ 🏳️🌈 bir bireyim dersen hemen aliolarmis knk.
ben hep diyorum kul hakkı yemeyin diye ama dinlemiyorlar. Biri çiğ köfte aşırıp yer reyondan öbürü tosuncuk ciflik bank denemeleri yapar. Cemalim ztn parklarda icmekten kafayı kaldirip düzgün düşünemiyor ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 5 Ocak 2025; 13:10:6 >
Dosya hazırlamadan beyan ile olmuyor o iş…
Opmeli kucag oturmali bi dosya hazirlarlar artik. Bi kac yane de kesk eyleminden foto polis mudahale ederken vs oldu sana dosya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X