Şimdi Ara

Ciddi konu gelin bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siradan bi "x. Oldum y'ye cekebilir miyim?" Konusu degil. Kendimi paraliyorum ama ulasabilcegimden emin degilim.
    Tmyim ygsde 9bin kusuruncu oldum. Istedigim okul galatasaray sosyoloji. Tm3le aliyo. 9bininciyi almis en son.
    Gecen sene yerlestigim icin okul puanim 20 gelicek.
    Benim tam hesaplayamadigim ve ongoremedigim nokta su ki benim okul puanli 9binin icinde olmam gerek ama bu okul puani yuzunden hamda kacinci olmam gerek? Bazilari 3bin olmalisin diyor bazilari 5bin. Haliyle bende bir karamsarlik basladi.
    20 puanda kac kisi oynar? Kac bininci olmam gerek asagi yukari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O siralardaki tmlerin okul puani 50 desek 30 puan zarardasin.Yani gecen sene 9binincisi 445 yaptiysa senin 475 yapman lazim.(okul puanli)bu da 3 bine falan geliyo.Asagi yukari boyle.

• Baska cevap? Yok mu umut verecek bi insan?

• Zor bir yoldasın ama inan ki başarılmayacak şey değil arkadaşım üzme kendini. Sosyoloji sayısalların çok trecih ettiği bir böllüm değil. Yani daha çok tm ler ile muhatapsın bu da sana ygs de yaptığın en az +30 puan civarı demek rakiplerine nazaran. Bu avantajını iyi kullanıp kalburüstü bir lys ile istediğin bölüme rahatlıkla girebilirsin. Ancak hiçbir şey bitmiş değil yeni başlıyor senin için. Yolun açık olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelyaratık

Zor bir yoldasın ama inan ki başarılmayacak şey değil arkadaşım üzme kendini. Sosyoloji sayısalların çok trecih ettiği bir böllüm değil. Yani daha çok tm ler ile muhatapsın bu da sana ygs de yaptığın en az +30 puan civarı demek rakiplerine nazaran. Bu avantajını iyi kullanıp kalburüstü bir lys ile istediğin bölüme rahatlıkla girebilirsin. Ancak hiçbir şey bitmiş değil yeni başlıyor senin için. Yolun açık olsun

Tesekkur ederim iyi oldu bu. Karamsarim ben ama bilemiyorum.

• Olmiycak galiba ya. Up?

• kardesim 9bindeyim diyosun. Ustundekilerin kaci tm?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddeenniizz

Bu siradan bi "x. Oldum y'ye cekebilir miyim?" Konusu degil. Kendimi paraliyorum ama ulasabilcegimden emin degilim.
    Tmyim ygsde 9bin kusuruncu oldum. Istedigim okul galatasaray sosyoloji. Tm3le aliyo. 9bininciyi almis en son.
    Gecen sene yerlestigim icin okul puanim 20 gelicek.
    Benim tam hesaplayamadigim ve ongoremedigim nokta su ki benim okul puanli 9binin icinde olmam gerek ama bu okul puani yuzunden hamda kacinci olmam gerek? Bazilari 3bin olmalisin diyor bazilari 5bin. Haliyle bende bir karamsarlik basladi.
    20 puanda kac kisi oynar? Kac bininci olmam gerek asagi yukari?

ham 435 lerde bi puan alman gerek, bu da ilk 1500 lere denk geliyor, kaynağım ÖSYM
  • bunu incele hazırladım :D

http://m1304.hizliresim.com/18/u/mgwv5.jpg

sıralamalar geçen sene ile aşağı yukarı aynı geldi ben bu sene 114 bindeyim geçen sene aynı puanımı alan adam 111 bininci oldu. bu yerlerde bu kadar oynuyor, senin sıralamalarında tahmininde 30 40 kişi falan oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 26 Nisan 2013; 20:25:23 >
  • Konu kaç puan yapmalıyım konusu değil, yok mu Moral verecek konusu olmuş

• Hangi bölümü bırakıyorsunuz?

• zaten tm de 9 binsen sayısallar çekilince 4 bin falan olursun 20 puan da seni tekrar 9 bine atar bence.lys de ygs de yaptığını yaparssan kazanırsın muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

bunu incele hazırladım :D

http://m1304.hizliresim.com/18/u/mgwv5.jpg

sıralamalar geçen sene ile aşağı yukarı aynı geldi ben bu sene 114 bindeyim geçen sene aynı puanımı alan adam 111 bininci oldu. bu yerlerde bu kadar oynuyor, senin sıralamalarında tahmininde 30 40 kişi falan oynar

Ahaha ugrastirmisim seni. Cok tesekkur ederim oldukca aciklayici oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: RuPaul GHV2

Hangi bölümü bırakıyorsunuz?

Marmara alm isletme enformatigini birakiyorum.

• O sıralamlarda adamlara 50-60 arası puan gelior.Obp SAYESİNDE 55-45 arası yoğunlukta olacaktır.Sen onlardan 35-30 puan düşükten başlayıyorsun.Normalde yapacağının puanın o fark kadar fazlasını yapman gerek.Hesaplamışsın zaten.
  • Senin onundekilerin 6-7k si fenci. Sen su an tm siralamasinda zaten ondesin oldukça.

• okul puanı en az 30 geliyor 20 puan nasıl gelicek sana başta bunu bi öğren ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.