Şimdi Ara

Ciddilikten kurtulmam gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi sadece belirli kişileriin yanında ciddiliğimi bozabiliyorum ama bunu başkalarının yanında yapamıyorum,

kısacası herkesın yanında nasıl eğlenceli davranabilirim?

• ciddilik iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşurken esprili olman lazım eğlenceli olabilmek için.Esprili olmak kolay değildir bol bol kitap okumak lazım.
  • Sen ciddi değilsin asosyalsin. Başkalarıyla konuşmak sana haz vermiyor. Bu yüzden sadece çok önemli şeyleri konuşuyorsun ve kendini ciddi sanıyorsun. Bence buna çözüm ara

• Tuvalette koyver gitsin

Konu kilit uye ban benim adım tan

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Sen ciddi değilsin asosyalsin. Başkalarıyla konuşmak sana haz vermiyor. Bu yüzden sadece çok önemli şeyleri konuşuyorsun ve kendini ciddi sanıyorsun. Bence buna çözüm ara

Bravo teşhisi koymuşsun hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Sen ciddi değilsin asosyalsin. Başkalarıyla konuşmak sana haz vermiyor. Bu yüzden sadece çok önemli şeyleri konuşuyorsun ve kendini ciddi sanıyorsun. Bence buna çözüm ara

işte budur tespiti güzel yapmışsın buna bir çözüm bulalım arkadasım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ciddilik şeytandır sal kazanı gitsin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efes.pilsen

Hocam aynen şunu dark ettim başkalarıyla konuşmak bana haz vermiyor. Ama ilgimi çeken konuda telefonda 1-1.50 saat konuştum arkadaşla. Bunu nasıl çözeriz?

Herkesin hoşlandığı şeylerden sen de hoşlanmaya çalışırsan ilgi alanlarını herkes gibi seçersen, boş vakitlerini herkes gibi geçirirsen, herkes gibi düşünürsen kısacası sıradan olursan asosyallikten kurtulursun. Farklı, özel olmaya çalıştıkça asosyal olmaya devam edeceksin.

• Ne kadar ciddi bir erkek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiyet iyidir kardes . Komik olcam diye milletin yaptiklarini yapmak seni sadece küçültür ve sıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Ciddiyet iyidir kardes . Komik olcam diye milletin yaptiklarini yapmak seni sadece küçültür ve sıkar.

Milletin yaptığını yapayım demiyorum yani eskiden böyle değildim sorun o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.