Şimdi Ara

Kavga edicem ne yapmam gerek. (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıf arkadaşım sürekli beni rahatsız ediyor. Laf atıyor yada gelip vuruyor bende ona vuruyorum ama sıkıldım buna bi son vermeliyim. Herkesin yanında laf sokma çabalarına girip kendini küçük düşürüyor farkında değil. Kavga ederken ne yapmalıyım taktik verin.

Edit. Çocuk 2 metre 120 kilo civarı. En çok neresi acır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 6 Kasım 2015; 12:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona yere düşen at sineklerini ne yapıyorsunuz de o bu ne diyo lan diye düşünürken ona kafa at ve bayılt

• SideBlastisafeeder kullanıcısına yanıt
    Kardeş çocuk 2 metre 120 kilo. Zıplayıp kafa mi atayım?

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkı bir dayağa hazırlanmanızı öneririm hocam ya da çocuk size ilk yumruğu atınca kendinizi yere atın bayılmış taklidi yapın böylece daha fazla dayak yemezsiniz

• Boyu kısaysa karnına çalış, sert yumruklar at yeri düşersede tekmelemeye başla, hadi göreyim seni

• SideBlastisafeeder kullanıcısına yanıt
    Hocam hassas bölgesine bir tekme atınca egilecek ya o sırada rko çekmeyi düşünüyorum. Burnu falan kırılır mi?

• Hocam çocuk benden 15 cm uzun 2 metre 120kilo kulağına bir yumruk sonrasında rko çekeyim diyorum sonrada tuş ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edin arkadaşlar

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Bi dene derim ona patronun kim olduğunu göster

• Otur dayağını ye bir kez dayak yersen bi daha gelip sana sataşmaz adam 2 metre ve 120 kilo belden aşağı vurmadığın sürece o adamı kolay kolay indiremezsin.
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Hocam kasıklarina ilk olarak tekme atmayı daha sonra kafasına diz falan atmayı düşünüyorum. İşe yaramazsa arkadaşlara söyleyeceğim ayırsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Otur dayağını ye bir kez dayak yersen bi daha gelip sana sataşmaz adam 2 metre ve 120 kilo belden aşağı vurmadığın sürece o adamı kolay kolay indiremezsin.

Inmez kolay kolay arkadaşın dediği gibi. Boşver, konuşma. Ipleme, psikolojik olarak çöz olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çocuk sevdiğinden mi böyle yapıyor bilmiyorum ama canımı sıktı yani ugrasmasin benimle. Kiskaniyormu bilmiyorum çocuğun ortamı yok benim arkadaşlarımla arkadaş olmaya çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Hocam kasıklarina ilk olarak tekme atmayı daha sonra kafasına diz falan atmayı düşünüyorum. İşe yaramazsa arkadaşlara söyleyeceğim ayırsınlar.

Bak dostum çok büyük marifet değil anlattığım ama çok kavga gördüm hiçbir kavgada hiçbirşeyi önceden planlayamazsın o adamın sana yapacağı bir saldırı planlarını altüst edebilir o yüzden plan kurma kavga sırasında,sinirden insanın eli ayağı birbirine dolaşır adrenalin hormonu tavan yapar yediğin yumruğun acısını bile hissetmezsin.
    Fiziksel olarak kilolu ve uzun insanlar yere kolay kolay düşmez sadece uzun olsaydı dayak atabilirdin,benden sana tavsiye çok gerekmedikçe kavgaya girmemen eğer kavga kaçınılmaz olduysa cesaret ve özgüvenle kavgaya girmen verdiğin zararı artırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Hocam çocuk sevdiğinden mi böyle yapıyor bilmiyorum ama canımı sıktı yani ugrasmasin benimle. Kiskaniyormu bilmiyorum çocuğun ortamı yok benim arkadaşlarımla arkadaş olmaya çalışıyor.

E tamam belli ki çocuğun arkadaşı yok. Sen de onun yanındasın, seni yakın görüyor. Arkadaşımın arkadaşı arkadaşımdır diyor. Burada senin yapman gereken şu, buraya yazdığın "benimle uğraşmasın, hoşlanmıyorum." cümlesini ona kibar bir dille anlatmak. Bazı insanlar da öyle seviyor işte.

Konuşarak çözülemeyen şey azdır. Kavgadan önce konuşmayı dene, yine yaparsa büyüklük dediğimiz olayı kullan. Son bir kere daha uyar. Yine yaparsa da arkadaşlığını kes, hiç konuşma. Tersle. Ya pişman olur özür diler ya da o da iplemez.

Kavgayı hep son olarak düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun hocam bugün gidip çözmeye calisicam. Akşam konuyu editlerim.

• Veya hakem görmediği sırada sandalyeyi çıkar kafasına vur

• Rez

• Önce sora arkadaşına bu yaptıklarının yanlış olduğunu söylemelisin. Seni kesinlikle ciddi almayacak hatta arkadaşların arasında senle dalga geçmeye çalışacak .Sana laf attığında buna duygusal bir şekilde tepki vermemeliyim.
    1.Önce hedefin dikkatini dağıt.
    2.Sonra yumruğu engelle.
    3.Sol yanağa çarpraz yumruk.
    4.Adamı alt üst et.
    5.Şaşkın bir yumruk savuracak.
    6.Dirsek bloğunu ve vücut duruşunu uygula.
    7.Ve vücut vuruşunu uygula.
    8.Öldürücü solu engelle.
    9.Sağ çeneyi zayıflat.
    10.Şimdi çatlat.
    11.Çatlak kaburgaları kır.
    12.Karın boşluğuna zarar ver.
    13.Çeneyi tamamıyla çıkar.
    14.Diyaframa topuk tekmesi.Özetle; çınlayan kulaklar,çatlak çene,üç çatlak,dört kırık kaburga,diyaframda iç kanama.
    Fiziksel iyileşme 6 hafta.
    Psikolojik iyileşme 6 ay.
    Kafanın arkasına tükürme yeteneği etkisiz kılındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 6 Kasım 2015; 13:12:35 >

• Plan felan yapma bileğini sıkı tut yumruğunu sıkı tut suratına suratına vur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.