Ne yapalım öyle oldu artık ya . Tam banyodayken arkadaşlara söyledim açtılar . Kusura bakma açılışa davet etemedik . Arkadaşlar 1 taneeksik basmış davetiyleri . Sen de zaten boş beleş önemsiz biri olduğun için tek sana yollamadık kusura bakma .
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan*
Ne yapalım öyle oldu artık ya . Tam banyodayken arkadaşlara söyledim açtılar . Kusura bakma açılışa davet etemedik . Arkadaşlar 1 taneeksik basmış davetiyleri . Sen de zaten boş beleş önemsiz biri olduğun için tek sana yollamadık kusura bakma .
aga seviyorum şu forumu ya niyetim dalga geçip kalp kırmak değildir ama biraz gırgıra alıp bide ben hikaye üretiğim bare
valla öyle oldu hiç kusura bakma nenemgilin bostanına dana girdi saatlerce onu kovaladık babam kuyruğunu tam yakaliğim derken ayağı taşa çarptı ve kırıldı bide dananın kuyruğu kopdu saatte geçti zaten o saatte babama doktor danaya baytar aradık durduk bunun için kusura bakma sana davetiye yollayamadık.
hadi herkez bir hikaye yazıp göndersin.
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan*
aga seviyorum şu forumu ya niyetim dalga geçip kalp kırmak değildir ama biraz gırgıra alıp bide ben hikaye üretiğim bare
valla öyle oldu hiç kusura bakma nenemgilin bostanına dana girdi saatlerce onu kovaladık babam kuyruğunu tam yakaliğim derken ayağı taşa çarptı ve kırıldı bide dananın kuyruğu kopdu saatte geçti zaten o saatte babama doktor danaya baytar aradık durduk bunun için kusura bakma sana davetiye yollayamadık.
hadi herkez bir hikaye yazıp göndersin.
Hikayeni yaz , 3131'e gönder , eğer Serin Hikaye ise Babayaro Tatil Köyünde 1 aylık tatil kazan .
quote:
Orijinalden alıntı: RandoLF
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=446278
Pencereyi kapa ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme