Şimdi Ara

Çift anadal hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iktisat ya da işletme tercih ettim. bu ikisinden birisi garanti olarak gelecek.
    matematik dersini çok severim, elimde olsa okurdum ama tm olduğum için seçemedim. üniversitede iktisat/işletme bölümünde matematikte çift anadal gibi bir seçenek var mı? günde 10 saat bile çalışırım lütfen olsun

• Up up ben de ayni durumdayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi üniyi yazdın
    üniversiteler arasında değişiklikler olabiliyor
  • kullanıcı-adıı K kullanıcısına yanıt
    odtü itü
    bi kontrol edeyim belki sitede yazıyordur
  • kullanıcı-adıı K kullanıcısına yanıt
    sitede yazıyormuş hocam şimdi farkettim. teşekkür ederim
  • var hocam ama o iş yaş ben suan fizikle yapiyorum eede okudugum icin derslerin %70'i sayildigi halde mumkun degil gibi bitirmek

• thereisnoway kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl bir çalışma gerektiriyor?
    yani, günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz ee+fizik için?
  • yaparsın hiçbir yararı olmaz sana yani boşa okumuş olursun 2 bölümden birini alakali bölümlerle yapılır çap oyun degildir
  • İTÜ için konuşursam yapabilirsin.

Ancak Matematik müh. ile çap yapmış kişilere sorsam hepsi gereksiz, git yeni dil öğren daha yararlı dedi. Buna Boğaziçili bir akademisyen dahil (Boğaziçi'ni vurguluyorum ki höööaaahh orası İTÜ orası vizyonsuz diyen kekolar çıkmasın diye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzy1464

hocam nasıl bir çalışma gerektiriyor?
    yani, günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz ee+fizik için?

gunde 6 7 saat en yogun zamanlarda 8 9 belki 10 saat ee calisiyorum dolayısıyla fizik çalışamıyorum. ilk donem sadece sinavlara girerek cc ile bir dersi gecmistim fizikte, aslinda eeden kazandigim fizik altyapisi yetiyo cogu ders için ama inanin 2.5 saatlik fizik sinavina bile girecek vaktim olmuyor, o yuzden yurumuyor 2 bolum sinavlara bile girmiyorum

suan captan burs aldigim icin her donem 1 ders gecip okul bitince de birakmayi düşünüyorum

ama siz iktisat okuyacaksaniz benim gibi olmassiniz odtu ee cok zor bir bolum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 27 Temmuz 2017; 20:58:34 >
  • thereisnoway kullanıcısına yanıt
    anladım hocom çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için. başarılar size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.