Bildirim
Çift anadal hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Up up ben de ayni durumdayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi üniyi yazdın
üniversiteler arasında değişiklikler olabiliyor -
odtü itü
bi kontrol edeyim belki sitede yazıyordur -
sitede yazıyormuş hocam şimdi farkettim. teşekkür ederim -
var hocam ama o iş yaş ben suan fizikle yapiyorum eede okudugum icin derslerin %70'i sayildigi halde mumkun degil gibi bitirmek
hocam nasıl bir çalışma gerektiriyor?
yani, günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz ee+fizik için? -
yaparsın hiçbir yararı olmaz sana yani boşa okumuş olursun 2 bölümden birini alakali bölümlerle yapılır çap oyun degildir -
İTÜ için konuşursam yapabilirsin.
Ancak Matematik müh. ile çap yapmış kişilere sorsam hepsi gereksiz, git yeni dil öğren daha yararlı dedi. Buna Boğaziçili bir akademisyen dahil (Boğaziçi'ni vurguluyorum ki höööaaahh orası İTÜ orası vizyonsuz diyen kekolar çıkmasın diye) -
quote:
Orijinalden alıntı: muzy1464
hocam nasıl bir çalışma gerektiriyor?
yani, günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz ee+fizik için?
gunde 6 7 saat en yogun zamanlarda 8 9 belki 10 saat ee calisiyorum dolayısıyla fizik çalışamıyorum. ilk donem sadece sinavlara girerek cc ile bir dersi gecmistim fizikte, aslinda eeden kazandigim fizik altyapisi yetiyo cogu ders için ama inanin 2.5 saatlik fizik sinavina bile girecek vaktim olmuyor, o yuzden yurumuyor 2 bolum sinavlara bile girmiyorum
suan captan burs aldigim icin her donem 1 ders gecip okul bitince de birakmayi düşünüyorum
ama siz iktisat okuyacaksaniz benim gibi olmassiniz odtu ee cok zor bir bolum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 27 Temmuz 2017; 20:58:34 >
anladım hocom çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için. başarılar size
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X