Şimdi Ara

Çift hatlı cep kullananlar yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar,sitede çift hatlı çin malları üzerine o kadar çok yorum varki sağlıklı karar vermek mümkün değil. Bir akrabam için internetten bu gece almayı düşünüyordum fakat fiyatı 200tl ya kadar olan teller için birbirini tutmayan yorumlar var.İçinizde bunları kullanarak memnun olanlar veya olmayanlarda nedenleri ile yardımcı olursa sevinirim.Belirttiğim gibi 200 ytl ye kadar çift hatlı ve kamerası vga dan yüksek bir telefon bu gece almak istiyorum.. teşekkürler..

• Çin mallarının ha kırılıcak gibi bir dış yapısı var. Birde sar değerimi ne çok yüksekmiş kanser yapıyormuş..

Sana tek önere bileceğim çif hatlı telefon d880 oda pahalı.
  • hepsiburada.com dan piranha marka cep telefonları istediğim fiyata mevcut ama yine bir okuduğum forum sayfasında (donanimhaber de olabilir,artık kafam karıştı) piranha nın fox modeli ile ilgili genel bir yazılım sorunu olduğu ve toplatılacağı vs den bahsediyordu.Piranha Fox kullanan var ise bilgilendirirse sevinirim..
  • ben piranha onix modelini kullanıyorum aldığımda 250 tl civarındaydı sanırım.. çok değil 6 ay oldu telefonun kasasında soyulmalar oldu.. malzeme kalitesi çok düşük.. bu yüzden piranha önermem..

bende bir süredir araştırmalar yapıyorum yeni bir çift hatlı telefon için..
    şu iki alternatife bakmanı öneririm.. benim kafama bunlar yattı.. hem tasarım hem malzeme kalitesi olarak iyi durumda bu telefonlar..

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=129006
    http://www.hepsiburada.com/digiphone-e711-metal-kasa-cift-simkart-tv-1-gb-hafiza-karti-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigie711

bilhassa 2.yi inceleme fırsatımda oldu.. çok ince bir telefon 6300 gibi.. kasasının metal olduğu söyleniyor -dayanıklı yani-
    menüsü nokia menüleriyle neredeyse aynı.. şarj aleti batarya olarak da nokia parçalarını kullanabiliyorsun.. bu model telefon birçok firmanın etiketiyle piyasada bulunuyor.. trident day mobile tigra concorde digiphone benim gördüklerim.. :) hepsi birbirinin aynısı anladığım kadarıyla.. ben fiyat olarak en makul olanının linkini verdim -belki daha ucuzu da vardır-

ttn de 7 yıl garantiden bahsediliyor sanırım 1 yılda farklı faal diye bir firmanın kaskosuyla birlikte sunuluyor.. ayrıca sar değerine önem veriyorsanız -ki forumda çok tartışması dönüyor bu konunun- sanıyorum samsung haricinde sar değeri için belge alabilen tek marka ttn..

eğer samsung'un çift hatlı modellerine -d880, d780, c512- ayıracak bütçeniz yoksa (400 tl gibi) iki telefonu da göz önünde bulundurmakta fayda var.. bende bikaç gün içinde bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum..

• çakma ı phone tavsiye ederim mükemmel birşey çift hat takabiliosun,müziq palyer filan herşey var itunes var bir tek wi-fi yok fiyatı ise 150 türk lirası yani almaya değer söyliyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.