Bildirim
çift hatlı telefon arıyorum yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gm android one duo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600-800 tl arası htc-lenova-asus-samsung olabilir model yazarsanız sevinirim -
Şarj ve performans yanında uygun fiyat arıyorsanız Lenovo p70. Şarj konusunda rakibi yok zaten. Donanım olarak da. 5" . +stabil.
Meizu m2 note da ön siparişte ama 5.5"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 24 Ağustos 2015; 0:49:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dicovery 2 tavsiyem
Nokia x xl alma ne alırsan al -
4.7 için thl 4000 5.0 için lego lead 7 veya lenovo p780 olabilir. -
forumdan araştırdım biraz ankara balıkçıoğlundan bakacam modeller şöyle bunların arasından sıralamanız mümkünmü 1 den 6 ya doğru
Lenova p780
Darkevo x5
Htc one dual
Lenova vibez
Discovery2
zopo998
sizce hangileri birinci olur fiyat ve performans bakımından tabi5 inç ten fazla olmamalı lg ve samsung ta dual hangileri var onlarıda yazarsanız ona göre bakacam balıkçıoğlundan -
p780 üste çıkar fiyat/perform. -
bugün elektronik mağazalarını gezdim lenova p780 yok ASUS ZENFONE 5 en mantıklısı gibi geldi 740 tl civarında sizce hangisi alınmalı birde lenova s580 var vatanda 600 tl
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- fm 24 touch android çıkacak mı
- bugreport nedir
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- play protect nedir
- telefonu webcam olarak kullanma
- folax nedir
- google deprem uyarı sistemi
- infinix gt 20 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X