Şimdi Ara

Çift Hatlı telefonlar geliyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 aydır çift hatlı güvenilir ve kullanışlı bir telefon arıyorum ama ne yazıkki hep çin malı hep çakma telefonlar.Ama geçen gün bir dergi ilanında gördüğüm bir telefon gerçekten hoşuma gitti ve bu alanda çok konuşulduğu ve uzman arkadaşlarında bu konuda deneyimli olduğunu gördüükten sonra belki yardımım dokunur ve yakın zamanda telefon almak isteyen arkadaşlara katkım olur diye düşündüm.Arkadaşlar bu telefonların çıkmasına daha zaman var ama yaklaşık 1 ay sonra 10 numara telefon alıp ömürlük kullanabilirsiniz.Ayrıca ismini tam hatırlamadığım ama eminimki buraya yazılarıyla renk katacak olan bir arkadaşımız vardı,SAR değerleri ile ilgili ben fazla anlamıyorum ama bana uygunmuş gibi geldi bir yardım etsinde çıkar çıkmaz alayım ben çok beğendim .Adresi umarım site engellemez.SAYGILAR.

www.ttnmobile.com

Farklıfaal firması bu ürünün distribitörü.ben burasının bir kaçişini yapmıştım turizm alanında sahibinide tanırım ama ne kadar dürüsttür bilmem :D

• nokia se hiç girmedi bu olaya
  • abi girerse biter zaten :D
  • EVET ARKADAŞIM O SİTEYİ İNCELEDİM YANLIZCA D550 MODELİNİN SAR DEĞERİNİ VERİYOR....DİYERLERİNİ YAZMIYOR...NEDEN ACABA DİĞER MODELLERİDE YAZMASI GEREKMİYORMU...
    SAR KONUSU ÖNEMLİ BEN YİNE DE DİYORUMKİ AZ PARA VERECEĞİM DİYE SAĞLIĞIMIZDAN OLMAYALIM.
    BU SİTEDEN TÜM TELEFONLARININ SAR DEĞERLERİNİ YAZMASINI BEKLİYORUM....SEVGİLER.
  • abi neden kimse ilglienmedi ..annamadım neyse ben bilgisini verdim umarıım ilgilenirsiniz..
  • pekala her telefon için sar değerlerinini yazarsa ve değerler bu civarda olursa güvenilirmidir..? yani özellikleri ve sar değerlerini göz önüne alırsan senin için iyi sayılırmı ??
  • SAR DEĞERLERİ GÜVENLİ OLURSA.
    DAHADA ÖNEMLİSİ KAÇAK OLMASSA GARANTİLİ OLURSA..KALİTELİ VİDEO ÇEKERSE,KAMERASI KALİTELİ OLURSA,SATIŞINI YASAL GÜVENİLİR SİTELERDEN YAPARSA.TELEFON HAFIZASI YETERLİ İSE
    ALINIR VE KULLANILIR ARKADAŞIM BENİM ÜZERİNDE DURDUKLARIM BUNLAR....BUNLAR OLDUĞUNDA BEN DE ALIRIM KULLANIRIM.SAR DEĞERİNİN SNIRI SİTELERDE YAZIYOR SEVGİLER
  • Teşekkürler arkadaşım..
  • Gerçek generali bekle derim arkadaşım.

http://forum.donanimhaber.com/m_26039395/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.