Foruma göz attım fakat tam istediğim cevaplar olan bir konuya rastlamadım o yüzden kendim açıyorum :)
Bildiğiniz gibi ip switch yapan programlar var genellikle upload sitelerinden premium olmadan aynı anda çoklu download gibi özellikler için kullanılan. Benim sorum ise örneğin benim ip adresim 1.1.1.1 ve ip adresi 2.2.2.2 olan ücretsiz bir proxy server kullanarak ip'mi 2.2.2.2 yapmak ve tekrar istediğimde 1.1.1.1'e dönmek istiyorum. Bu switchler anında eski ip'ye dönüp veyahut farklı bir ip'ye geçebiliyor. Aynı anda örneğin Firefox'da bir ip, Explorer'da farklı bir ip'yi kullanabilir miyim? Ve bunu yaptığımı farkedelebilirler mi?
Sormamın sebebi browser tabanlı bir oyun var (adını vermeyeceğim) ve aynı anda 2 hesapla oynamanıza izin vermiyor. "Bu yöntemle gerekirse farklı iki browserda (Firefox ve Explorer gibi) aynı anda 2 hesapla oynayabilir miyim?" diyerekten merak ettiğim için soruyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar..
ip değiştiği anda diğer bağlantınız kesilecektir, ama bunun yerine 2-3 tane ( bilgisayarınızın gücüne göre daha fazlada olabilir ) sanal makina kurup istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.
biraz daha açar mısınız? wmvare gibi birşey mi öneriyorsunuz? kurduğum zaman sanal sunucunun ip adresini proxy'ye nasıl çevireceğim?
Konuyu görünce bir an sevindim acaba böyle birşey varmıdır yapılabilir mi diye fakat #Kumandan'ın da söylediği gibi ancak Vmware gibi sananllaştırma yazılımları aracılığı ile sanal pc lerde yapılabilir gibi gözüküyor yinede umudumu kaybetmemek adına böyle birşey mümkünse şayet öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorum..