Şimdi Ara

Çift monitörlü sistem sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir pc toplamak istiyorum parçalar farklı farklı yerlerden alıncak ama aşağı yukarı şöyle bir sistem olacak:

CPU: Intel Core i5-6500 3.2GHz Quad-Core Processor
    Motherboard: MSI Z170A KRAIT GAMING 3X ATX LGA1151 Motherboard
    Memory: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2 x 8GB) DDR4-2133 Memory
    Storage: Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive
    Case: NZXT S340 (White) ATX Mid Tower Case
    Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
    Monitor: Acer KN242HYL 23.8" 1920x1080 60Hz Monitor
    Monitor: Acer KN242HYL 23.8" 1920x1080 60Hz Monitor

Şimdi ben bu çift monitörü bağlamak istiyorum pc oyun oynamak için kullanılmayacaktır ona göre değerlendirmeyiniz fakat programlar için kullanmak istiyorum
    Bir ekran kartı almak zorunda mıyım ? İşlemci'deki hd 530 graphics yeterli olacak mı ?
    Bağlamak için nasıl bir aparat kullanmam gerekiyor ve iki monitörde full hd olabilecek mi ?
    veya ne tarz sorunlar yaşarım

yardımcı olabilecek insanlara şimididen teşekkürler

• Hocam hangi programları kullanacaksınız?Ayrıca monitörleri hdmi slotundan ve dvi slotundan bağlayabilirsiniz rahatlıkla.
  • işlemcine ovverclock yapamassın bu yüzden h110 yada b150 almanı öneririm birde en azında 4gb bir ekran kartı almanı tercih ederim tabiki bütçen varsa
  • Şuan ilerisi için bilmiyorum ama visual studio veya işte atom brackets gibi editörler.Bunlar için zaten fazla bu sistem de eğer dvi ve hdmi girişleri rahatlıkla hd yapıyorsa görüntüyü bana kafi.Telefondan yazıyorum mention atamadım neden 4 gb ekran kartı tavsiye ediyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.