Şimdi Ara

çift pasportlu(hem türk hem yabancı ülke vatandaşı) olupta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem türk hem yabancı ülke vatandaşı) olan halam var.onun adına bu ülkeye araba getirsem,plakası değişmezse ne gibi engeller olur.örneğin türkiyede sadece adına getirdiğim kişimi binmek durumunda mıkalır,sen binemezssin,yada otomobili belli periyotlarda yurt dışınamı çıkarmam gerekir.yardım lütfen.bana söylenen arabayı yurt dışına çıkış yaptırmaya gerek olmadığı ancak araba kimin ise onun arabayı sürme zorunluluğu olması.ancak bilgiler kesin değil.teşekkürler

• Altı ayda bir çıkış mecburiyeti var diye biliyom. İster araçla birlikte ister aracı gümrüğe teslim ederek. Ancak araç sahibinin bu giriş çıkışları yapması gerekli. Ve bildiğim kadarıyla o aracı ancak sahibi olan kişi kullanabilir. Yani kimin pasaportuna kayıtlıysa o kullanır.
  • ben almanyada yasiorum artik o isler eskidendi sanirim ozamanlar 20 milyar cezasi var 6 ayi gecirdigin taktirde ama araci sende kullanabilirsin arac sahibi sana vekalet verdikten sonra tabii ..
  • arabayi gumrukten cikartmak en akillisi aracin degerinin %15ini oduyorsun arti 3 yasindan genc olmuyacak yani en fazla 2003 model olabilir
  • sen kafana takma dostum benim dayim giris cikista yaptirmadan 9 sene trde arabasina bindi burdaki polisler ne anliorki kagitlari yabanci baksa baksa giris tarihine bakar dayimda bilgisayardan o kagidin benzerini cikartiordu yeni tarihli tabi ancak arac sahibi almanyaya dondugunde cok buyuk bir cezasi var arti o aracin vergileri var nasil odemeyi dusnuyosun.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.