Şimdi Ara

çift sim kart telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci hattıma bir telefon almak amaçlı araştırmalara başladım bütçe olarak "lg bl20" uygun gibi geldi ama bunun yerine çift sim kart lı bir telefon alırsam iki tel taşımaktan da kurtulacağım
    max. rakam 300 civarı, dokunmatiklere ısınamadım kullanımı kolay olmalı tel amacı dışında kullanılmayacak..
    ama kamera iyi olsa tadından yinmez, çok fazla özelliğe gerek yok yani amuda falan kalkmasın, ama konuşma süresi önemli

çift sim kartlıları araştırdım, dişe dokunur sadece Samsung B5702 Solomon var, onunda fiyatı yüksek... bunlar dışında başka önerebileceğiniz tel varmı, yada chocolate alıp iki tel mi taşıyalım

• gncl...
  • samsung modelleri hocam...
    heleki D880i siddetle tavsiye ediyorum
  • d880 sıfır şu an yok piyasada yok, yerine samsung b5702 solomon u çıkartmış anladığım kadarı ile
    ikinci el e baktım sahibinden de 150 civarı, temiz bulunabilirmi bilmiyorum ama, teşekkürler
  • evet sifir yok ama 2.el temiz bulabilirsiniz hocam
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmonse -- 21 Şubat 2011; 17:07:25 >
  • yanlış anlamayın da bu rakama fazla.. 100 daha verir sıfır alırım kafam rahat olur. ama 150 civarı d880 mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esirdemon

yanlış anlamayın da bu rakama fazla.. 100 daha verir sıfır alırım kafam rahat olur. ama 150 civarı d880 mantıklı

d880 kalitelidir hocam diyim sana
  • quote:

yanlış anlamayın da bu rakama fazla.. 100 daha verir sıfır alırım kafam rahat olur. ama 150 civarı d880 mantıklı

Kamerası da olsa tadından yenmez demiştiniz de ben de size kamerası çok kaliteli bir telefon tavsiye etmiştim.

Bu telefonda da kafanız rahat olacaktı merak etmeyin, ben al satcı bir kişi değilim. Sizin misal, çift telefon taşımamak için kendim kullanmak amacıyla almıştım. Şimdi ise ikinci hatta ihtiyacım kalmadığı için tertemiz telefonumu istemeyerek satıyorum.

İyi günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

Kamerası da olsa tadından yenmez demiştiniz de ben de size kamerası çok kaliteli bir telefon tavsiye etmiştim.

Bu telefonda da kafanız rahat olacaktı merak etmeyin, ben al satcı bir kişi değilim. Sizin misal, çift telefon taşımamak için kendim kullanmak amacıyla almıştım. Şimdi ise ikinci hatta ihtiyacım kalmadığı için tertemiz telefonumu istemeyerek satıyorum.

İyi günler dilerim...

haklısınız çift sim kartlı , güzel bir telefon, biraz boyutları büyükmüş
    ölücü olarak algılamamanız içim pm atmadım, istediğiniz rakam yüksek geldi... sıfır fiyatlarını isterseniz araştırın, o rakama satmanız zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.