Şimdi Ara

Çift Vatandaşlık ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çifte vatandaşlığın askerlikte bir faydası var mıdır? Varsa nedir? Muaf olma durumu ya da çift vatandaşlara özel dövizle 1 ay yapma durumu var mıdır? Varsa detaylı antabilir misiniz? ve neleri yerine getirmem gerekir? bu arada vatandaşı olduğum diğer ülkede askerlik hizmeti yok. Heryerde aradım ama net birşey bulamadım. bir arkadaşım da türk vatandaşlığından çıkmakla ilgili birşeyler dedi(geçici bir süre herhalde). Bilenler yardımcuı olursa sevinirim. TŞk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opus -- 8 Ocak 2011; 23:10:07 >

• Bakan veya bilgisi olan yok mu acaba ? Bende merak ediyorum
  • önceden ne yapılıyorsa simdide o olucak:) yani öncedende para verip 21gün dü simdide öyle:)
  • Peki ne kadarlik bi ucret gerekiyor ?
  • valla bi söyleselerdi bişzde billirdik:) yani bizim akrabalar snein durumundaydı onalr yaptı ama fiyatıda hiçbir zaman söylemelezlerdi sır gibi tutarlar..nasıl gidek desek ses çıkmaz karsıdan aynı sekilde:)
  • Yurt dışında 3 yıl sigortalı olarak çalışmış olman gerekiyor diye biliyorum.
  • Vatandaşı olduğun diğer ülkede askerlik zorunluysa, orda yaptığın askerliği saydırabiliyorsun. Eğer zorunlu değilse saydıramazsın, Türkiyede askerlik yapman gerekir.

Ayrıca yurt dışında belli bi süre kaldıysan (bu süreden emin değilim) dövizle yapabileceksin yeni yasaya göre (10 bin euro, ayrıca 21 gün olayı kalkıyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kıbrıs ve Türk vatandaşları için?
  • Valla Babam türk annem filipinli . Çok defa gidip gelmişliğim var 10 bin euro verip hiç mi yapmıyoruz ? Tam anlayamadım bu arada daha üniversite öğrencisiyim
  • bendede çift vatdanşlık var diğer vatandaş olduğum ülkede askerlik yok [bg] ama türk vatandaşlığın varsa burda yapmak mecburiyetindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Kıbrıs ve Türk vatandaşları için?

Kuzey Kıbrıs ve Türkiye vatandaşları Kıbrısta yapmak zorunda askerliğini. Türkiyede yapıp tekrar Kıbrısa dönersen birdaha yapmak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

quote:

Kuzey Kıbrıs ve Türkiye vatandaşları Kıbrısta yapmak zorunda askerliğini. Türkiyede yapıp tekrar Kıbrısa dönersen birdaha yapmak zorunda kalırsın.

O da güzel de ben doğduğumdan beri hiç kıbrısa gitmedim. Kıbrıs ta kaç ay acaba askerlik?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

quote:

O da güzel de ben doğduğumdan beri hiç kıbrısa gitmedim. Kıbrıs ta kaç ay acaba askerlik?

uzun dönem 15 kısa dönem 12

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.