Arkadaşlar Windows 7 Ultimate 64 Bit Final Serisinin Full Sürümünü Yükledim Geçenlerde Ama Bi Yerde Hata Yaptım. Yaptığım Hatanın Sonucunda Kurtulamadığım Pc de En Nefret Ettiğim Görüntü Çıktı Ortaya. Lafı Fazla Uzatmadan Konuya Girmek İstiyorum. Win 7 Yüklerken Mavi Ekran Geliyor Pc Orda Fazla Beklediği İçin Donduğunu Düşünüp Reset Attım Daha Sonra Yeni Bi Yükleme Yaptım Sorunsuzca Kuruldu Herşeyi Tamamladım Ama Pc yi Yeniden Başlatınca veya Açınca Sanki 2 Tane Win 7 Kurmuşum Gibi Reset Attığım Win 7 Yazısı Çıkıyor Siyah Ekranda Ben Hatasız Kurduğuma Enter layıp Öyle Giriyorum. Beni Bu En Nefret Ettiğim Kirlilikten Kurtaracak Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var. PC Açılıren Direk Otomatik Olarak Kendi Bulsun Yolunu Ben Birini Seçmek Zorunda Kalmıyayım Silmek İstiyorum Hatalı Olan Win 7 yi.
xpde bunu kaldırmak kolaydı fakat win7de sorun oldu.şunu yapabilirsiniz. bilgisayarım sağ tık- özellikler-gelişmiş sistem ayarları-gelişmişte başlangıç ve kurtarma ayarlarından sağlam win7nizi seçin ve işletim sistemi seçme süresini sıfırlayın(sıfırlamadan önce doğru seçtiğinizi görmek için 10 sanıye ayarlarsanız daha sonra düzeltme şansınız olur)
peki mesela ben xp üzerine win 7 kurdum xp c sürücüsünde win 7 d sürücüsünde ben xpyi kaldırmak istiyorum tamamen format atsam bi sorun çıkar mı yada win 7yede format atıp win 7yi c sürücüsünemi kurmalıyım yoksa sadece xpye format atıp win 7 yi d sürücüsünden kullanmaya devam etsem olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ttt01
peki mesela ben xp üzerine win 7 kurdum xp c sürücüsünde win 7 d sürücüsünde ben xpyi kaldırmak istiyorum tamamen format atsam bi sorun çıkar mı yada win 7yede format atıp win 7yi c sürücüsünemi kurmalıyım yoksa sadece xpye format atıp win 7 yi d sürücüsünden kullanmaya devam etsem olur mu?
formattan kastınız c bölümünü biçimlendirmekse (ki silinmeye izin vereceğini sanmıyorum) boot menüsünde xp yine karşınıza çıkacaktır.bu durumda ilk sorudaki gibi bir durum oluşacak. kaldırmayı başarabilirseniz windows7yi d sürücüsündende sorunsuz kullanabilirsiniz(windows 7 zaten kurulduğu dizini c diğerini d olarak tanımlayacaktır)
whamx Sayende Kurtuldum O Ekran Seçiminden Teşekkür Ederim En Nefret Ettiğim Görüntü Biçimiydi. Bide Tamamen Kaldırabilirsem Süper Olcak.