x (formerly twitter) 23 DERECE (@yirmiucderece) on X https://x.com/yirmiucderece/status/1824751727779688623< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Ağustos 2024; 13:45:29 > |
Çiftçiler bu sefer de Kahramanmaraş'ta ayaklandı
-
-
Buna yapılacak tek yorum, kendi düşen ağlamaz. Deprem sürecinde o kadar rezalet yaşayıp ona rağmen %71.88 oy vermişsin.
Ekonomi kötüye gitsin seçeneğini seçip de kötü gidince ah vah etmek ne kadar doğru?
-
Vatanın içi hain dolu.
-
Aynen hocam bu mantıkla devam :)
Not: Ülkemizdeki sözde muhalif kitlenin özetisin resmen.
-
Yarın seçim olsa gene verirler.
Bize En ufak bir şeyde
Hain, terörist falan diyorlar
Ne ekersen onu biçersin.
bugünler iyi günleri.
Daha eldekilerini kaptırcaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 17 Ağustos 2024; 18:8:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi düşen ağlamaz.
-
Bu çiftçiler hala koyu rteci olduğu için özkan hemen savunmaya geçmiş.
-
Cidden cehapenin ekonomiyi düzelteceğini düşünüyor musun veya başka sorunlarını?
Hocam ekonomiyi bu yönetimden kötü kimse yönetemez dünyada ben ona emin oldum, CHP özelinde değil.
İnan ülke işgal edilse bu kadar batmazdık. Ukrayna'nın ekonomi bizden iyi.
-
Eee yarın sandık gelse yine yanlış tercih yapıcaksınız
Ağlamak yok
Çok uyardık bunlar bilmiyor bunlar çok kötü yönetiyor.
Şimdi Ödeyin kkm yi.
Elliki olmaya devam
Enflasyon düşüyormuş izlediğiniz haber kanallarını izlemeye devam edin
harbi he. Ülkenin ekonomisinin içinden geçilirken izlediler alkışladılar yetmedi destek verdiler. Şimdi ağlıyorlar. Yarın seçim olsa yine verecekler. Kendileri diyor ülke batsa bile ben bu adama veririm. Ağlamayın abi o zaman.
o tarlayı sürecek ben marketten istediğimi alacam. Hadi sürmesinler çok erkekseler
denediniz mi nerden biliyorsun?
-
varlık konvoyudur bu
-
Yorumuna katiliyorum. Akp oyle bir batirdi ekonomiyi ki chpyi birak Adam Smithi mezarindan kaldirip getirsek gene duzeltemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Ağustos 2024; 16:0:8 >
-
Kahramanmaraş seçimini çoktan yapmış ve kendi topuğuna sıkmış zaten.. sananeee, bananeee...Bırak ne halleri varsa görsünler, burunları sürtsün;
-
Yetmez ama EVET...
-
Geçen a101 de 70 TL ye limon satıyorlardı, bizim kayinpeder 5 liradan satamadı limonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Buna yapılacak tek yorum, kendi düşen ağlamaz. Deprem sürecinde o kadar rezalet yaşayıp ona rağmen %71.88 oy vermişsin. Ekonomi kötüye gitsin seçeneğini seçip de kötü gidince ah vah etmek ne kadar doğru? |
Kendi düşen ağlamaz. |
Yarın seçim olsa gene verirler.
Bize En ufak bir şeyde Hain, terörist falan diyorlar Ne ekersen onu biçersin. bugünler iyi günleri. Daha eldekilerini kaptırcaklar. |
Bu çiftçiler hala koyu rteci olduğu için özkan hemen savunmaya geçmiş. |
Vatanın içi hain dolu. |
Benzer içerikler
- twitter ifşa
- konut kredisi forum 2024
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- yurtdışından telefon getirmek
- byd seal fiyat
- threads kapandı mı
- fiat 600 fiyat
- ps5 pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X