Şimdi Ara

Çığ gibi kal desteği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drs06

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

Sen git kendine bir anadolu takımı bul onu destekle hocam,ne bileyim kayserispor olur,sivasspor olur o tarz takımları destekle sen.
    Aykut Kocaman iyi hoca olarak geliyorsa vizyonun o takımlara yeter çünkü.

Avrupadaki başarıyı, lig şampiyonluğuna değişen kişiler vizyondan bahsetmemeli. Sana tarihindeki en büyük başarıyı yaşatmış bir adam destegı hak edıyor demektir.

uefa da yarı final oynayanı direkt şampiyonlar ligine alıyorlarda haberimiz mi yok

Aykut Kocaman'ı istemeyen çoğu kişi şampiyon olamadık diye istemiyor. Zico zamanındada böyle olmuştu. Neymiş gs sampıyon olmuş. Zıcoda yaptığımız hataya düşmeyelim. Ayrıca son bırkac senedekı yaşadıklarımızı göz ardı etmeyelim.

zico ile ayku kocamanı bir tutmak olmaz, birde hatırladığım kadarıyla zico yu taraftar değil yönetim istemiyordu, ve biletini yönetim kesti..

değindin konuda haklısın, zico yu o dönem kavulmayıp fenerbahçenin başında kalsaydı, fenerbahçe çok daha başarılı sezonlar geçireceğine süphe yoktu...

Lig'te bir maç sonrası stad Zico istifa seslerıyle inlemişti. Hatta taraftar bır sonraki maç Zico'yu tribüne çağırmıştı ama Zico gitmemişti. Keske hiç gitmeseydi. Çok üzülmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

Sen git kendine bir anadolu takımı bul onu destekle hocam,ne bileyim kayserispor olur,sivasspor olur o tarz takımları destekle sen.

Avrupadaki başarıyı, lig şampiyonluğuna değişen kişiler vizyondan bahsetmemeli. Sana tarihindeki en büyük başarıyı yaşatmış bir adam destegı hak edıyor demektir.

vizyona bak hizaya gel , bate , plezen ve dağılmış kloseden yoksun lazio . allah aşkına şu fanatikliği bi köşeye bırakın , ve mantıklı bir şekilde düşünün . evet galibiyet galibiyettir , tur turdur ancak kimi elediğimizi ve kimi eleyemediğimize bi bakın . deplasmanda benficaya resmen ezildik . 3 pas yapamadık ne başarısından bahsediyorsunuz yav . ondan önceki sene neredeydi aykut efendinin denge oyunu avrupada ? veya spartak maçında neredeydi ? veya bjk maçında neredeydi ? geçene sene ligd e9 puan fark yemiş bir takım bu sene yine aynı rakipten 7 puan fark yedi (ki kadıköydeki maçta muamma en iyi berabere kalırız ) . vizyonumuz uefada yarı finali başarı olarak görmek mi (elediğimiz takımlara ragmen) , vizyonumuz ligde 2 yıldır en büyük rakibimizden puan farkları yemek mi ?

Senın mıllı takımın yerlerde sürünüyor. Rum kesımını bıle ülke puanı olarak dibimizdeydi. Sen ülke olarak bu haldeyken bu takımları begenmeme hakkın yok. Gecen seneyı söylüyorsun. Her hafta küme düşmesi lafları dolanan baskanı hapiste olan bir takım o başarıyı bıle elde etmesı bence önemlidir. Deplasmanda oynayacağımız eskısehır macı geçesı 3 e kadar baskanın mahkeme kararını beklemiştim. Böyle bır ortamda nasıl sahaya odaklanılabilir. Ama anlaşılan o ki kendi taraftarımız bile bunları unutmuş.

başkan çıktı peki ne yaptııııııı ?????????? hani çıkınca gürleyecekti ???? hani o içerdeyken , biz öksüz kalmıştık ya çıkınca hani bize yapılanların hesabını soracaktı ??? heni nerede başkanın başkanlıgı ? hani nerede hocanın hocalıgı ? hani verdikleri sözler ? hani nerede ? hangisini gerçekleştirdiler. başarıyı salla , hani alex gidince sistemi değiştirecekti ?? ne oldu hala begenmediği daum'un sisteminde oynatıyor takımı ,. bir laf söylüyorsa bir adam o lafının arkasında duracak , yada gidecek . nereden tutsan elinde kalıyor . bi bellemişsiniz avrupada bundan öncce yarı final mi gördük diye . bende size soruyorum avrupada bundan önce böyle dandik takımlar ne zaman geldi ?

Başkanla ilgili söylemlerıne katılıyorum. Gerçi içerıdeyken çıkınca şunları böyle yapacam demesıne pek ınanmamıstım. O kadar gücü olsa içeri girmezdi.
    Ama Aykut hoca kısmına katılmıyorum. Adamın baskanı içerde takım dağılmış o sene bısey beklemedım. Bu senede Avrupa'da yarı fınal. Bence oyle rakıpler güçsüzdü fılan lafları boş işler. Bu ülke Çek bir Letonya zamanlarınıda gördü. Alex konusuna hiç girmek istemiyorum. Bence ıkı tarafta suçlu.

ben alex'in gitmemesini isteyen birisi değildim . ama alex'i gönderiş biçimi o sıra söylenen yalanlara benim tepkim . alex'li sistemi alexden 4 gömlek daha kötü olan baroni ile oynuyoruz . niye alex sistemime uygumuyor diye yalanlar söylüyor ne gerek var . de ki ben alex'in çalışmasını antremandaki performansını begenmiyorum onun için gönderiyorum de. ne gerek var yalanlara entrikalara ???
    yine siz yatıp kalkıp aziz yıldırıma dua edelim (ki kendisini hiç sevmiyorum ve gitmesini istiyorum ) emre'yi hoca istememesine rağmen getirdi . emre gelmeseydi şuan 7 değil 10-12 puan gerideydik . gs real'e elendikten sonra tatile çıkardı kadıköyede yedek ve paf takımı ile gelirdi. rakipler gayette güçsüzdü ne zaman bu şekilde art arda güçsüz rakip geldi .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

quote:

quote:

uefa da yarı final oynayanı direkt şampiyonlar ligine alıyorlarda haberimiz mi yok

Aykut Kocaman'ı istemeyen çoğu kişi şampiyon olamadık diye istemiyor. Zico zamanındada böyle olmuştu. Neymiş gs sampıyon olmuş. Zıcoda yaptığımız hataya düşmeyelim. Ayrıca son bırkac senedekı yaşadıklarımızı göz ardı etmeyelim.

zico ile ayku kocamanı bir tutmak olmaz, birde hatırladığım kadarıyla zico yu taraftar değil yönetim istemiyordu, ve biletini yönetim kesti..

değindin konuda haklısın, zico yu o dönem kavulmayıp fenerbahçenin başında kalsaydı, fenerbahçe çok daha başarılı sezonlar geçireceğine süphe yoktu...

Lig'te bir maç sonrası stad Zico istifa seslerıyle inlemişti. Hatta taraftar bır sonraki maç Zico'yu tribüne çağırmıştı ama Zico gitmemişti. Keske hiç gitmeseydi. Çok üzülmüştüm.

yanlış hatırlıyor olabilirim de, aynen bende gitmesine çok üzülmüştüm

• Tüm Gs camiasi Aziz Yildirim ve Aykut Kocamanin görevlerini devam ettirmelerini ve basaralilarinin devamini ictenlikle diler.
  • aykut kocaman kesinlikle bırakacak. istifadan döndürüldüğü gün sadece sezon sonuna kadar varım demişti ve her koşulda bırakacağını söylemişti.

ve buraya yazayım ileride belki doğru mu değil mi görmüş oluruz.
    önümüzdeki sezon fenerbahçe a.kocaman'ı arayacak, onun yakaladığı başarının gerisinde kalacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vizyona bak hizaya gel , bate , plezen ve dağılmış kloseden yoksun lazio . allah aşkına şu fanatikliği bi köşeye bırakın , ve mantıklı bir şekilde düşünün . evet galibiyet galibiyettir , tur turdur ancak kimi elediğimizi ve kimi eleyemediğimize bi bakın . deplasmanda benficaya resmen ezildik . 3 pas yapamadık ne başarısından bahsediyorsunuz yav . ondan önceki sene neredeydi aykut efendinin denge oyunu avrupada ? veya spartak maçında neredeydi ? veya bjk maçında neredeydi ? geçene sene ligd e9 puan fark yemiş bir takım bu sene yine aynı rakipten 7 puan fark yedi (ki kadıköydeki maçta muamma en iyi berabere kalırız ) . vizyonumuz uefada yarı finali başarı olarak görmek mi (elediğimiz takımlara ragmen) , vizyonumuz ligde 2 yıldır en büyük rakibimizden puan farkları yemek mi ?

Senın mıllı takımın yerlerde sürünüyor. Rum kesımını bıle ülke puanı olarak dibimizdeydi. Sen ülke olarak bu haldeyken bu takımları begenmeme hakkın yok. Gecen seneyı söylüyorsun. Her hafta küme düşmesi lafları dolanan baskanı hapiste olan bir takım o başarıyı bıle elde etmesı bence önemlidir. Deplasmanda oynayacağımız eskısehır macı geçesı 3 e kadar baskanın mahkeme kararını beklemiştim. Böyle bır ortamda nasıl sahaya odaklanılabilir. Ama anlaşılan o ki kendi taraftarımız bile bunları unutmuş.

başkan çıktı peki ne yaptııııııı ?????????? hani çıkınca gürleyecekti ???? hani o içerdeyken , biz öksüz kalmıştık ya çıkınca hani bize yapılanların hesabını soracaktı ??? heni nerede başkanın başkanlıgı ? hani nerede hocanın hocalıgı ? hani verdikleri sözler ? hani nerede ? hangisini gerçekleştirdiler. başarıyı salla , hani alex gidince sistemi değiştirecekti ?? ne oldu hala begenmediği daum'un sisteminde oynatıyor takımı ,. bir laf söylüyorsa bir adam o lafının arkasında duracak , yada gidecek . nereden tutsan elinde kalıyor . bi bellemişsiniz avrupada bundan öncce yarı final mi gördük diye . bende size soruyorum avrupada bundan önce böyle dandik takımlar ne zaman geldi ?

Başkanla ilgili söylemlerıne katılıyorum. Gerçi içerıdeyken çıkınca şunları böyle yapacam demesıne pek ınanmamıstım. O kadar gücü olsa içeri girmezdi.
    Ama Aykut hoca kısmına katılmıyorum. Adamın baskanı içerde takım dağılmış o sene bısey beklemedım. Bu senede Avrupa'da yarı fınal. Bence oyle rakıpler güçsüzdü fılan lafları boş işler. Bu ülke Çek bir Letonya zamanlarınıda gördü. Alex konusuna hiç girmek istemiyorum. Bence ıkı tarafta suçlu.

ben alex'in gitmemesini isteyen birisi değildim . ama alex'i gönderiş biçimi o sıra söylenen yalanlara benim tepkim . alex'li sistemi alexden 4 gömlek daha kötü olan baroni ile oynuyoruz . niye alex sistemime uygumuyor diye yalanlar söylüyor ne gerek var . de ki ben alex'in çalışmasını antremandaki performansını begenmiyorum onun için gönderiyorum de. ne gerek var yalanlara entrikalara ???
    yine siz yatıp kalkıp aziz yıldırıma dua edelim (ki kendisini hiç sevmiyorum ve gitmesini istiyorum ) emre'yi hoca istememesine rağmen getirdi . emre gelmeseydi şuan 7 değil 10-12 puan gerideydik . gs real'e elendikten sonra tatile çıkardı kadıköyede yedek ve paf takımı ile gelirdi. rakipler gayette güçsüzdü ne zaman bu şekilde art arda güçsüz rakip geldi .

Bende emrenın gelmesine sevindim ama pek verim aldığımızı düşünmüyorum. Hep sakat.

• quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

quote:

quote:

quote:

1960-2013

53 SENEDE İLK DEFA YARI FİNAL OYNAMIŞSIN, 53 YILDA HİÇ Mİ KÖTÜ TAKIM-ZAYIF TAKIM ÇIKMADIDA, BAŞARAMADIK,

LAN AZCIK,ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BE, ALLAHIN GÜCÜNE GİDER,NEDİR BU DÜŞMANLIK.

asıl başarı kendinden çok güçlü takımları yenmektir. sen diyorsun ki hiç mi gelmedi güçsüz takım ,geldi ama o zaman daha kötüymüşüz ki elendik .ayrıca ben hiç hatırlamıyoruma rt arda bu şekidle kötü takımların geldiğini, avrupanın ilk 5 liginden orta sıradaki takımlar geldi hoş şampiyonluga oynamadıgı için size kötü takım gibi geliyor onlar ama adamlar real'e kaşı çıkıp çatır çatır oynuyorlar . siz yapılması gereken şeyi yapılınca başarı olarak görüyorsunuz .
    sizinle benim başarı kriterlerimiz farklı .
    bana göre münih almanya liginde başarılı değil şampiyon olmasına ragmen, ama dortmnd şampiyon olmamasına ragmen başarılı (ki münih'i çok severim ) neden mi çünkü oyuncular ve takım kapasitesinin çok üstünde bir performans gösteriyor . peki münih, o kadro kapasitesinin gerektiğini yapıyor (iyi kadro herzaman başarılı olmaz demeyin , zaten iyi kadrodan başarı beklenmez iyi kadrodan yapılması gereken beklenir ) işte bu yüzden başarılı diyemeyiz. başarı bursasporun şampiyon olmasıdır , başarı kendinden çok daha potansiyeli olan ve güçlü rakipleri elemektir.
    başarı boksör muhammet ali'nin beni her maçta ilk 30sn'de nakavt etmesi mi yoksa dünya sıralamasında ilk 20 içindeki tüm rakiplerini yenmesi midir ? halbuki ikiside galibiyettir ama başarıyı anlamıyorsunuz siz .
    veya ronaldonun her sezon 40-50 gol atmasımıdır onun için başarılı olan , yoksa 30 gol atıp ama en önemli maçlarda gol atıp takımını sırtlayıp şampiyon yapmasımıdır...
    veya ronaldonun la ligada 40 gol atmasımıdır başarı yoksa ahmet'in amatör kümede 60 gol atmasımıdır .
    hangi örnegi versemde size göre bu sezon bir başarı , işte sizin gibi taraftarlar , sizin gibi yöneticiler , sizin gibi hocalar yüzünden 50 yılda bir avrupada çeyrek final yarı final oynuyoruz , derbilerdeki galibiyetleri çok büyük başarı olarak görüyorsunuz . size derbi galibiyetleri birde dandik yarı finaller yetiyor demekki .

diyorum ya hep misyon ve vizyon sahibi kişiler gerek diye . asıl taraftarın önce misyonu ve vizyonu olmalı .
    siz fenerbahçeyi TANIMIYORSUNUZ BİLMİYORSUNUZ . avrupa takımalrını tv'den izlediğiniz kadar biliyorsunzu . sanıyorsunuz ki dortmund , napoli , totnım , sevilla , valencia vs vs fenerden çok büyük takım, işte yanlış bildiğiniz şey bu . kendi takımınızı tanımıyorsunuz

• Seneye genç sağlam birkaç topçuya ihtiyacımız var, etenek avcılarımızın çalışması lazım, altyapıyada bakılmalı.
  • Biz kazandık
  • Hadi inş
  • aykut kocamanın kalması için çığ gibi destek varsa o da galatasaray taraftarının desteğidir

siteyvitas
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

GÖKHAN GÖNÜL,VOLKAN V.S FENER DÜŞMANI ONUN İÇİN AYKUT HOCANIN KALMASINI İSTİYOR, HOCANIN GİTMESİNİ İSTEYEN AKLIEVVELLER FENER AŞIĞI ÖLE Mİ?
    BU KAFAYLA DAHA ÇOKK, BEKLERSİNİZ. SİZ SENEYEDE GS Yİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN.

yanlış anlamışsın tam tersini ifade ediyorum aykut kalmalı diyorum
  • Eğer Fenerbahçe Avrupa liginde ve Türkiye kupasında mücadele vermek istiyorsa Aykut kalmalı.
    Eğer Fenerbahçe ligde ve Şampiyonlar liginde mücadele vermek istiyorsa Aykut gitmeli.
  • Uzun uzun yazıp yorumlamaya gerek yok. Oynan oynatılan futbol, yapılan transferler ortada. Sonuca bakmak lazım. Aklımızda kalan bir yada iki maç var iyi oynanan. Gerisi zar zor kazanılan veya kaybedilen maçlar.

Aykut k. Hatta Aziz Y. Kalırsa 5 yıl şampiyonluk rekoru kırar GS.

Tüm final maçlarını kaybetmiştir Aykut Kocaman. Tesadüfen finale çıkılsa bence Chelsea ye kaybederdik. Böylesi daha iyi oldu.

• Başkan gereken transferleri yapar Beyler, provaskasyonlara gelmein hoca değiştiştimekle sorun çözülmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

Eğer Fenerbahçe Avrupa liginde ve Türkiye kupasında mücadele vermek istiyorsa Aykut kalmalı.
    Eğer Fenerbahçe ligde ve Şampiyonlar liginde mücadele vermek istiyorsa Aykut gitmeli.

+ sonsuz
    izim taraftarın vizyonu ancak tr kupasını ve uefa ligini hayal edebiliyor ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

Uzun uzun yazıp yorumlamaya gerek yok. Oynan oynatılan futbol, yapılan transferler ortada. Sonuca bakmak lazım. Aklımızda kalan bir yada iki maç var iyi oynanan. Gerisi zar zor kazanılan veya kaybedilen maçlar.

Aykut k. Hatta Aziz Y. Kalırsa 5 yıl şampiyonluk rekoru kırar GS.

Tüm final maçlarını kaybetmiştir Aykut Kocaman. Tesadüfen finale çıkılsa bence Chelsea ye kaybederdik. Böylesi daha iyi oldu.

+1907
  • Cemil Turan ne içmiş la ayran mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Cemil Turan ne içmiş la ayran mı acaba ?

ne diyor . ????????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Cemil Turan ne içmiş la ayran mı acaba ?

ne diyor . ????????

F.BAHÇE’nin oldukça başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Cemil Turan ise “Aykut Kocaman başarılı bir sezon geçirdi. F.Bahçe yeterli bir kadroya sahip olmasa da Kocaman bunu başardı. Zaman bırakıp gitmek zamanı değil. Çok daha fazla çalışma zamanı” dedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.