Şimdi Ara

Çığ gibi kal desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe camiası, Aykut Kocaman’ın sezon sonu takımdan gitmemesi adına adeta seferber oldu.

Devre arasında istifasını vermesine karşın oyuncuların ve yönetimin çabalarıyla ‘Yola devam’ diyen başarılı çalıştırıcının, sezon sonunda bir kez daha görevini bırakmaması için takımdan ve yönetimden baskı artıyor.

AVRUPA’da tarihinin en iyi sezonunu yaşayarak Avrupa Ligi’nde finalin ucundan dönen, Süper Lig’de ise bugün karşılaşacağı İstanbul BŞB’yi devirdiği taktirde ilk ikiyi garantileyecek olan Fenerbahçe’de gündem yavaş yavaş Aykut Kocaman’a çevriliyor. Devre arasında istifa etmesine karşın, baştan oyuncular olmak üzere camiadan gördüğü baslı sonrasında görevine devam eden başarılı çalıştırıcı, sezon sonunda bir kez daha görevi bırakabilir. Her açıklamasında kararını lig bitince vereceğini belirten Kocaman’a ‘Kal’ baskısı şimdiden başladı.

‘GÖNÜL’DEN DE DESTEK GELDİ

AYKUT Kocaman’a en büyük destek ise Benfica maçında kahramanlaşan Gökhan Gönül’den geldi. Milli futbolcu, teknik direktörlerine olan sözlerini tuttuklarını belirtip “Biz Aykut Kocaman’a sonuna kadar mücadele edeceğimize dair söz vermiştik. Ve bu sözümüzü de tuttuk” dedi.. Devre arasında olduğu gibi hocalarının her zaman arkasında olduklarının da altını çizen tecrübeli futbolcu “Aykut Hoca’nın gitmek gibi bir düşüncesi var mı bilmiyorum ancak bence devam etmeli. Biz takım olarak kendisiyle çalışmaktan oldukça mutluyuz” ifadelerini kullandı.
    Sezon sonunda görevini bırakma sinyalleri veren Aykut Kocaman’a Aziz Yıldırım ve yönetim de devamlı ‘Kal’ baskısı yapıyor.

MUTLAKA TAKIMDA KALMALI

KOCAMAN’ın istediği oyun düzenine ulaştığını belirten F.Bahçe’nin efsanelerinden Oğuz Çetin “Bu başarının önümüzdeki seneye taşınması çok önemli. Giderse F.Bahçe’ye zarar verir. Aykut Fenerbahçe’yi çok ileriye taşıyacağını düşünürse kalır” dedi.

BIRAKMA ZAMANI DEĞİL

F.BAHÇE’nin oldukça başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Cemil Turan ise “Aykut Kocaman başarılı bir sezon geçirdi. F.Bahçe yeterli bir kadroya sahip olmasa da Kocaman bunu başardı. Zaman bırakıp gitmek zamanı değil. Çok daha fazla çalışma zamanı” dedi.

Kaynak: Hürriyet/Ahmet Ercanlar

+

Kim veriyo bu desteği kim kalmasını istiyo ya ? Bi bulamadık bu kal diyenleri.

• Ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Alıntıları Göster
    #staywithusaykutkocaman

Bende destekliyorum arkadaşlar

• Yarı finali gördükten sonra gideceğini mi sanıyordunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Alıntıları Göster
    bizde bunu yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

#staywithusaykutkocaman

Bende destekliyorum arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

bizde bunu yedik

Alıntıları Göster
    şu iğrenç ve göze kötü gelen futboldan vazgeçeceğini bilsem bir şey demem ama biliyorum ki yine aynı sistem ve aynı taktiklerle seneye de devam edeceği için gitmesini istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

bizde bunu yedik

Alıntıları Göster
    arkadaş bizim görmediğimiz bişey mi görüyorlar
  • Gazetede okuduğumda iştahım kesildi pazar kahvaltısını mundar etti. Son maç istifaya davet edilir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaninei

Gazetede okuduğumda iştahım kesildi pazar kahvaltısını mundar etti. Son maç istifaya davet edilir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Alıntıları Göster
    medya sırf gs için çalışıyor la . aykut kocaman kalacak gs yine şampiyon olacak tek amaç bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

medya sırf gs için çalışıyor la . aykut kocaman kalacak gs yine şampiyon olacak tek amaç bu

Alıntıları Göster
    Yeter arkadaş ya.Şu takımdaki futbolculardan şu destekleri yüzünden nefret etmeye başladım.En sevdiğim adamlara bile kıl oluyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

yani diyorsun ki aykut kocaman başarılı bir hoca öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Yeter arkadaş ya.Şu takımdaki futbolculardan şu destekleri yüzünden nefret etmeye başladım.En sevdiğim adamlara bile kıl oluyorum artık.

Alıntıları Göster
    Bence bu haberleri Aziz çıkarttırıyor. İtibar etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bence bu haberleri Aziz çıkarttırıyor. İtibar etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Ulen haberi yapana baksanız kimin haberi olduğunu anlarsınız
  • quote:

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

Sen git kendine bir anadolu takımı bul onu destekle hocam,ne bileyim kayserispor olur,sivasspor olur o tarz takımları destekle sen.
    Aykut Kocaman iyi hoca olarak geliyorsa vizyonun o takımlara yeter çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

quote:

Sen git kendine bir anadolu takımı bul onu destekle hocam,ne bileyim kayserispor olur,sivasspor olur o tarz takımları destekle sen.

Alıntıları Göster
    Haftaya GS'ye yenilirsek gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

quote:

Avrupadaki başarıyı, lig şampiyonluğuna değişen kişiler vizyondan bahsetmemeli. Sana tarihindeki en büyük başarıyı yaşatmış bir adam destegı hak edıyor demektir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.