Şimdi Ara

Çığ gibi kal desteği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uefa'da yarı finali bazıları küçümsüyor da sanki eskiden her yıl şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorduk ,ki eksikler olmasa büyük ihtimalle final oynayacaktık.Aykut Kocaman'ın kalması daha hayırlı olur gibi geliyor bana.
  • Önümüzdeki hafta Galatasaray fark atınca yollarsınız.
  • stay with us aykut kocaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GökCell*

Uefa'da yarı finali bazıları küçümsüyor da sanki eskiden her yıl şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorduk ,ki eksikler olmasa büyük ihtimalle final oynayacaktık.Aykut Kocaman'ın kalması daha hayırlı olur gibi geliyor bana.

Haklısın harcanan 90m euro eksiklikleri kapatamadı bi 100 daha harcarsak belki kapanır. Hem oturtulmaya çalışılan sistemin oturmasına az kaldı. 3 yıldır oturtamadık gitti.
    Özellikle forvete 2 tane defansif forver alırsak. Kanatlara'da geri pas yapabilen kanat oyuncuları koyarsak eminim sistem tam oturur. Hatta 10 kaleci bir defansif forvet ile orgazmın doruklarına bile çıkabiliriz camia olarak. Haklısın kalmalı. Hala kulübün çöpe atılacak paraları, destekleyen taraftarları var. İliklerini kurutmadan bırakmamalılar. Katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

beşiktaş en pahalı 3. kadro ancak hemen 3 puan gerimizde . hani aradaki 53 milyon euroluk fark ? ya biz çok çok çok başarısız yada beşiktaş başarılı . yoksa 53 milyon euroya 3 puan fark olmaması gerek .

Ne alaka :) Ona bakarsan beşiktaşın bütçesi 200 m. hemen arkasında bursaspor var bütçesi 50 m :) 150 milyon fark var Oda olmaması lazım o zaman

beşiktaşın kadrosu kaç liraya mal olmuş beşiktaşa, bi hesapla istersen .yada sen yorulma ben hesaplayım
    beşiktaş şu takımı 34 milyon euroya kurmuş ....... biz ise 91 milyona kurulmuşuz . transfermarktan takımın toplam degerine bakmayın . kulüp o oyuncuya ne kadar ödemiş ona bi bakın . arada neden baksan 55 milyonluk bir fark var peki bu farkın ederi 3 puan mıdır ?
    ayrıca ben beşiktaşın , bursanın başarılı oldugunu düşünüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: *GökCell*

Uefa'da yarı finali bazıları küçümsüyor da sanki eskiden her yıl şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorduk ,ki eksikler olmasa büyük ihtimalle final oynayacaktık.Aykut Kocaman'ın kalması daha hayırlı olur gibi geliyor bana.

bu zaman kadar kupa göremediysek sen ve senin gibilerin vizyonsuzlugundan göremedik. 2 derbi galibiyeti ile her şeyi unutan , çok efendi bu adam diye her naneyi yemesine göz yuman , istikrar naraları atan . peki löw , aragones , zico gönderilirken neredeydiniz . yeni mi istikrardan yana oldunuz . zico gönderildiğinde neden sokaklara dökülmediniz ?
    bateyi elemek (1,5 milyon euroya kurulmuş bir takım , yani krasiçe verilen bonservis parasına tam 5 tane bate takımı kurulurdu, bizim toplam verdiğimiz bonservis parasına ise tam 60 tane bate takımı kurulurdu ) , plezeni elemek (3,1 milyon euroya kurulmuş bir takım , yani krasiçe verilen parayla 2,5 adet plezen takımı kurulurdu , bizim toplam verdiğimiz bonservis parasına ise tam 30 tane plezen takımı kurulurdu ) , lazioyu elemek (70 milyona kurulmuş bir takım bizden 20 milyon euro daha az ) ve senden yine 20 milyon daha az bonservis paraları ile kurulmuş benficayı eleyememek başarı ise SİZ BU KAFADA GİTMEYE DEVAM EDİN .....

• 3 büyük takım her sene Avrupa da çeyrek, yarı final görürse ve en az 10 yılda bir de kupayı alırlarsa başarılı sayılabilir diyorum ben. ama her sene . çünkü özellikle f.bahçe ve g.saray ın bütçeleriyle zaten normal görünen böyle olmasıdır hemen hemen. tabiki de kendi liglerinde de irtifa kaybetmemek kaydıyla.

yabancı futbolcular Avrupa da bizdeki kadar disiplinsiz ve savruk oynayamıyorlar. türkiye ye gelip bikaç geçirdiklerinde zaten ön yargıyla geldiği için çoğu (para için türkiye ye gelinir mantalitesi) gerek antreman düzenleri gerekse saha içi performanslarında bi gevşeme eğilimindeler. bunun öngörüsünü belirleyemeyip o futbolcuya sürekli forma verildiğinde de türk futbolcusunun hakkı yenmiş oluyor.

f.bahçe de alex dönemi kapandığında (yöntemi ve zamanlaması doğru olmasada) ben takımda çok büyük bir gelişme olacağını düşünmüştüm. her futbolcunun eşit görev dağılımında firesiz savunma ve firesiz atak. kanatlarında coşacağı bir f.bahçe beklemiştim. ancak alınan stoch ve krasiç ten verim alınamaması sebebiyle(hem teknik kadronun hem kendilerinin başarısızlığı bence eşit) bunlara ortalıkta boş dolaşan baroni ( alex hiç olmassa skora etki edebilen bi kabiliyet) de eklenince gelinen nokta kötünün iyisidir. 100 m usd lik takımın % 25 i fire olarak biten bir sezon. işte ben en çok buna yanıyorum.

yeni sezona 2 sağlam kanat adamı olmadan orta sahası adam kovalamayan bir şablonla girilen her sezon f.bahçe için %100 çöpe gidecek sezondur. şayet bir gaflete düşülüpte 10 numara da 10 numara diye tutturulursa yine silbaştan olur ve o 30 m usd ye bu yıl alınacak 2 kanat adamı yine çöp olur. umarım taraftar gazlamak için böyle bir hataya düşülmez. tek korkum budur. çünkü artık top kovalamayan 10 numara anlayışı günümüz futbolunda tedavülden kalkmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Aykut hoca Galatasaray maçında yenilmez ve ziraat kupasını alırsa kalması garantileşir, diğer yandan sene sonu AY gideceği için yerine de Ali Koç geleceği için herşey değişebilir. Ali Koç'un aklında ki 1 numaralı isimde Lucescu. Büyük ihtimalde 2 isimde sezon sonu yeni görevlerine başlar.

Hala arkasındayım Ali Koç ve Luce..
  • Destekleyenlerin yarısından fazlası gsli
  • ozamandan beri niyeti varmış demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_
    Kim veriyo bu desteği kim kalmasını istiyo ya ? Bi bulamadık bu kal diyenleri.

Şunu bilin ki kal diyenlerin çoğu Galatasaray lıdır.
  • Aykutun kaasindan yanayim. Simdi gider kazara lucescuyu falan getirirsiniz. Bi uc yil rahat sampiyon yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ
    sene sonu AY gideceği için yerine de Ali Koç geleceği için herşey değişebilir. Ali Koç'un aklında ki 1 numaralı isimde Lucescu. Büyük ihtimalde 2 isimde sezon sonu yeni görevlerine başlar.

Daha önce yazmıştım, bakalım durum nelere gebe olacak
  • bu konuyu keşke aziz yıldırım gittikten sonra hortlatsaydın bizim patronun kısa vadede fenerbahçe de böyle bi işe girişiceğini sanmıyorum işleri yoğun

2020 küsürlerde ben hortlatırım o günleri görürsek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.