Şimdi Ara

Çığ gibi kal desteği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam destek veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

aykut hocam kal 4.yıldız lazım bize

kocaman kocaman kal kal kal .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır şunu anlamıyorum daha önceki hocalarla hangi kupaları gördünüz de bunda görmediniz. Dolduruşa geliyorsunuz. Basında konuşanların %80 i Aykut gitsin diyor. Sizce o %80 fenerbahçenin iyiliğini mi istiyor ? Telegol izliyorsunuz. Radyo spor veya Sadettin Saran ın ortak olduğu grupları izliyorsunuz. Sırf Aziz Yıldırım düşmanlığından fenerden gitmesini istediklerinden fenerin başarısız olmasını istiyorlar ( Bu arada Aziz Yıldırımın gitmesini ben de istiyorum ama amaç uğruna bütün yollar mübah diyerek Aykut Kocaman a saldırılmasını sindiremiyorum)
    Her iddiasına varım Fatih Terim den daha adam bir adam. Kısa ve net tartışmam.

Yapmayın arkadaşlar Daum ne başarı elde etti ? Türkiye şampiyonluğu dışında. Alex yokmuydu kadroda? Appiah Anelka yokmuydu bence şuan da kadro o kadroların yarısı etmez. Yiğidi öldürün hakkını verin yahu. Lucescu diye yırtınanlar vardı bir ara. Lucescu da böyle oynatmıyormuydu takımları ? En geç 2 senede bir teknik direktör değiştirerek elinize ne geçti ? Sabretmeyi öğrenin biraz tez canlılıkla ne geçti elimize. Fenerin Fenerliden başka dostu yok, dışardan yorum yapanların hepsi fenerin ayağını nasıl kaydırırım derdinde. Akılları sıra rol yaparak fenere kazığın büyüğünü atmaya çalışıyorlar, hatalı karar vermenizi sağlamaya çalışıyorlar. Sırf Aziz Yıldırım düşmanlığı yapmak için riyakarlık münafıklık yapıyorlar. Gönderin Aykut Kocamanı Alex Fergusun olacak demiyoruz ama biraz daha şans verilmeli diyoruz. Artık kurtulalım diyoruz hemen teknik direktör değiştirme alışkanlığından.

• beşiktaş en pahalı 3. kadro ancak hemen 3 puan gerimizde . hani aradaki 53 milyon euroluk fark ? ya biz çok çok çok başarısız yada beşiktaş başarılı . yoksa 53 milyon euroya 3 puan fark olmaması gerek .
    atl. madrid olayına gelirsek, transfermarkt sitesinde oyuncuların toplam değeri olarak 239 milyon euro yazıyor . hani gerçek değeri ise 190 milyon filandır . peki alt. madrid kaç lira harcayarak kurdu bu takımı ? yani 190 veya 180 milyon bonservis mi verdi bu oyuncuların toplamına ? falcao 50-60 milyon civarı peki kaç liraya aldı 40 ayrıca üstüne 2-3 yıldırda maksimum şekilde faydalanıyor . adrian bedelsiz geldi şuan 10 milyon civarı , diego costa bedelsiz geldi o da 10 milyon civarı , arda 13 milyona geldi şuan 20 milyon civarı , koke alt yapıdan çıktı şuanki degeri 8 milyon civarı , mario suarez 1,8 milyona gelmiş şuanki degeri 10 milyon civarı vs vs svs bunun gibi 7-8 tane daha oyuncusu var . yani alt. madrid bu takımı 200 milyona kurmadı üşenmedim hesapladım kaç liraya kurduklarını
    119 milyona kurmuşlar bu takımı . peki biz ne kadara kurmuşuz bu takımı 91 milyona arada 28 milyonluk fark var . peki biz şu kadroyla ispanya liginde olsaydık kaçıncı olurduk mevcut yönetim ve hoca başımızda olsaydı . sanırım düşmemeye oynardık. 28 milyon euroluk oyuncu alsak misal 14 milyonluk 2 tane çok yararlı oyuncu alsak biz bu atl madrid ile denk oluruz diyebilirmiyiz ? yılda 10 tane maç yapsak galibiyetler aşagı yukarı eşit olur diyebilir miyiz ? . ayrıca atl. madrid daha geçtiğimiz sene uefayı aldı mı aldı ondan önceki senede aldı peki biz ne yapabildik ?
    geçelim eleyemediğimiz benficaya onlar ise 71 milyon euro'ya kurmuşlar kadroyu . bizimle arada 20 milyonluk fark var yani bizden 20 milyon daha az harcamışlar , ama eleyemedik (yok burada direkler filan demeyin biz ilk maçı 3-0'da alsak bu adamlar bize 4 -5 tane atarlardı orada o oyunumuzla )

• quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

Hayır şunu anlamıyorum daha önceki hocalarla hangi kupaları gördünüz de bunda görmediniz. Dolduruşa geliyorsunuz. Basında konuşanların %80 i Aykut gitsin diyor. Sizce o %80 fenerbahçenin iyiliğini mi istiyor ? Telegol izliyorsunuz. Radyo spor veya Sadettin Saran ın ortak olduğu grupları izliyorsunuz. Sırf Aziz Yıldırım düşmanlığından fenerden gitmesini istediklerinden fenerin başarısız olmasını istiyorlar ( Bu arada Aziz Yıldırımın gitmesini ben de istiyorum ama amaç uğruna bütün yollar mübah diyerek Aykut Kocaman a saldırılmasını sindiremiyorum)

Yapmayın arkadaşlar Daum ne başarı elde etti ? Türkiye şampiyonluğu dışında. Alex yokmuydu kadroda? Appiah Anelka yokmuydu bence şuan da kadro o kadroların yarısı etmez. Yiğidi öldürün hakkını verin yahu. Lucescu diye yırtınanlar vardı bir ara. Lucescu da böyle oynatmıyormuydu takımları ? En geç 2 senede bir teknik direktör değiştirerek elinize ne geçti ? Sabretmeyi öğrenin biraz tez canlılıkla ne geçti elimize. Fenerin Fenerliden başka dostu yok, dışardan yorum yapanların hepsi fenerin ayağını nasıl kaydırırım derdinde. Akılları sıra rol yaparak fenere kazığın büyüğünü atmaya çalışıyorlar, hatalı karar vermenizi sağlamaya çalışıyorlar. Sırf Aziz Yıldırım düşmanlığı yapmak için riyakarlık münafıklık yapıyorlar. Gönderin Aykut Kocamanı Alex Fergusun olacak demiyoruz ama biraz daha şans verilmeli diyoruz. Artık kurtulalım diyoruz hemen teknik direktör değiştirme alışkanlığından.

arkadaşım sana bir kaç sopru açık yüreklilikle cevapla lütfen
    1. sen inanıyormusun aykut hoca 10 yıl takımın başında kalsa en az 5 defa şampiyon olabilecegimize ?
    2. sen 3 yıldır kaç maçta gerçekten bir fenerbahçe gördün sahada ?
    3. senin misyonun ve vizyonun uefa kupası yarı finalini başarılı görüyor mu ?
    4. senin başarı kriterlerin nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

+

Kim veriyo bu desteği kim kalmasını istiyo ya ? Bi bulamadık bu kal diyenleri.

Kim olacak, Galatasaraylılar
  • Aziz ve aykut ikiside gidip vizyon sahibi birisinin gelmesi gerekiyor, aziz olduğu sürece padişahlık devam eder, aykutta onun maşası olarak takımı sabote edicektir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Hayır şunu anlamıyorum daha önceki hocalarla hangi kupaları gördünüz de bunda görmediniz. Dolduruşa geliyorsunuz. Basında konuşanların %80 i Aykut gitsin diyor. Sizce o %80 fenerbahçenin iyiliğini mi istiyor ? Telegol izliyorsunuz. Radyo spor veya Sadettin Saran ın ortak olduğu grupları izliyorsunuz. Sırf Aziz Yıldırım düşmanlığından fenerden gitmesini istediklerinden fenerin başarısız olmasını istiyorlar ( Bu arada Aziz Yıldırımın gitmesini ben de istiyorum ama amaç uğruna bütün yollar mübah diyerek Aykut Kocaman a saldırılmasını sindiremiyorum)

1. sen inanıyormusun aykut hoca 10 yıl takımın başında kalsa en az 5 defa şampiyon olabilecegimize ?

1. Aykuttan daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanmıyorum zırt pırt hoca değiştirerek
    2. Gördüm bazı maçları zevkle izliyorum bazılarını nefret ederek. Eskiden farkı yok sadece iyi oynadığımız maçlarda eskisi kadar fazla gol atmıyoruz. Ve inanıyorum en az 5 defa şampiyon olacağımıza. 3 sezon da ne yaptığı ortada.
    3. Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var bir sene ŞL de çeyrek final gördün başka bişey gördün mü ? Gerçekçi olmakta fayda var. Elbette en iyisini istiyoruz ama bunlar birer yol. 1 sene ligde şampiyon olunup ertesi sene ŞL şampiyonluğu olmuyo olsa çoktan 1-2 tane müzeye götürürdük. En iyisini istemek için iyi de plan yapmak lazım sadece istemek değil. Başkası daha iyisini yaptı da bunu alışkanlık haline getirdi desek senin yerine hediye paketi yaparım Aykutu
    4. Ben her ŞL ye gidişinde gruptan çıkan takımlara başarılı derim.

Zico ŞL de çeyrek final rüya gibiydi ama Türkiye ligin de şampiyon olamadı ne oldu gönderdiler, ne geçti elimize ? Fatih Terimi sevmem günahım kadar, ama düşe kalka sabrederek bir sistem oturttular ŞL de olmasa UEFA da bişeyler yaptılar sen yaptın mı ? O dönem de TD değiştirdin durdun.

• quote:

quote:

quote:

1. Aykuttan daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanmıyorum zırt pırt hoca değiştirerek
    2. Gördüm bazı maçları zevkle izliyorum bazılarını nefret ederek. Eskiden farkı yok sadece iyi oynadığımız maçlarda eskisi kadar fazla gol atmıyoruz. Ve inanıyorum en az 5 defa şampiyon olacağımıza. 3 sezon da ne yaptığı ortada.
    3. Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var bir sene ŞL de çeyrek final gördün başka bişey gördün mü ? Gerçekçi olmakta fayda var. Elbette en iyisini istiyoruz ama bunlar birer yol. 1 sene ligde şampiyon olunup ertesi sene ŞL şampiyonluğu olmuyo olsa çoktan 1-2 tane müzeye götürürdük. En iyisini istemek için iyi de plan yapmak lazım sadece istemek değil. Başkası daha iyisini yaptı da bunu alışkanlık haline getirdi desek senin yerine hediye paketi yaparım Aykutu
    4. Ben her ŞL ye gidişinde gruptan çıkan takımlara başarılı derim.

Zico ŞL de çeyrek final rüya gibiydi ama Türkiye ligin de şampiyon olamadı ne oldu gönderdiler, ne geçti elimize ? Fatih Terimi sevmem günahım kadar, ama düşe kalka sabrederek bir sistem oturttular ŞL de olmasa UEFA da bişeyler yaptılar sen yaptın mı ? O dönem de TD değiştirdin durdun.

senin ile benim başarı kriterlerimiz, vizyonumuz çok çok farklı .
    ayrıca terim yıllarca nerede didindi de sistem oturttu acaba ? ilk geldiğinde 4 yıl görevde kaldı (yanlış hatırlamıyorsam) her yıl şampiyon yaptı , snraki geldiğinde başarısız oldu ki bunda gs yönetimin payı çok çok büyük , şimdi geldiği ilk sene şampiyon oldu , bu sezonda oldu . la bırakın bu yok sistem oturtma yok şu yok bu . sistem dediğin şey sahadaki oyunun sistemidir . bu sahaya çıkan 11 kişide ilk kez futbol oynamadıklarına göre 1-2 ay içinde t.d ne demek istediğini anlayacak kıvama gelirler , sistem ile ekolü karıştırmayın . ne sistemi oturtmaya çalışmış 3 yıldır .
    bir tane allahın kulu çıkıpta '' fener aykut kocaman gelmeden önce 4-4-2 oynuyordu, 3-5-2 oynuyordu , kanatlardan saldırıyordu , ortadan dikine gidiyordu , sistemi şu idi ama aykut kocaman geldi şu sisteme döndük , şu şekilde oynamaya başladık '' diyebilir mi ??? la bildiğin daum'un kurdugu sistem bu . daum ilk 2003 yılında geldi o sezon 4-4-2 oynadık (alex yoktu o sezon) , sonra alex geldi 2004'te o sezondan sonra ya 4-3-1-2 yada 4-2-3-1 oynadık .daum gitti zico geldi yine aynı oynadık , aragones geldi yine aynı oynadık , daum yine geldi yine aynı oynadık , aykut kocaman geldi yine aynı oynadık . eskiden sağ açıkta serhat sol açıkta tuncay ileride nobre gerisinde alex oynuyorduk , şimdi sağ açıkta kuyt sol açıkta sow ileride webo gerisinde baroni oynuyoruz . ne sistemi oturtuu aykut kocaman ? bol pas mı ? hayır çünkü fenerbahçe zaten her yıl ligin en çok pas yapan takımı oluyordu zaten . ne sistemi oturttu birisi bana açıklasın allah aşkına , fenerbahçenin futbolunu iyice yavaşlatmak ve defans yapmak dışında ne yaptı ? korkak bir futbol anlayışı ile nereye kadar gidecegiz ? yunanlarda aynı taktikle oynadılar bi kupa aldılar ondan sonra ortalıkta yoklar ... fenerbahçe bunca zaman bu yarı finalleri görmedi diye başarı mı olacak bu ? bakl yukarıda bi arkdaşa açıklama yapmıştım
    ELEYEMEDİĞİMİZ benfica 71 milyona kurulmuş , biz ise 91 milyona ...... herşey para değil ancak kadronun kalitesinin gerekliliğini dahi yapamıyorsan değil başarılı demek kötü bile derim . şuan ligimizin en kötü hocalarınden birisidir aykut kocaman ,

• Dalga geçmiyorum bu adam kalmalı. Yıllarca dedik ki hocalara uzun yıllar şans tanınmalı, sistemini oturtmalı diye. Şimdi 2 sezon şampiyon olamadı diye böyle konuşulması haksızlık bence. Ha oyun iyi mi değil ama avrupada oynayan bir Fener gerçeği var ve fenerbahçe avrupadaki oyunu ligde istikrarlı oynasa şuan şampiyonluk son haftaya kalmıştı. Ama o istikrarı yakalaması da çok zordu çünkü hem avrupa hem lig hemde ztk maçları üst üste gelince mecburen düşüş oldu (sakatlıkları saymıyorum bile). Ki bu adam takımı enkaz halinde aldı şike davaları, oyuncuların gitmesi falan filan. Zararı olsa bile tarihinde ilk kez yarı finali bu adam sayesinde oynadı Fenerbahçe.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

quote:

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

Sen git kendine bir anadolu takımı bul onu destekle hocam,ne bileyim kayserispor olur,sivasspor olur o tarz takımları destekle sen.
    Aykut Kocaman iyi hoca olarak geliyorsa vizyonun o takımlara yeter çünkü.

Avrupadaki başarıyı, lig şampiyonluğuna değişen kişiler vizyondan bahsetmemeli. Sana tarihindeki en büyük başarıyı yaşatmış bir adam destegı hak edıyor demektir.

vizyona bak hizaya gel , bate , plezen ve dağılmış kloseden yoksun lazio . allah aşkına şu fanatikliği bi köşeye bırakın , ve mantıklı bir şekilde düşünün . evet galibiyet galibiyettir , tur turdur ancak kimi elediğimizi ve kimi eleyemediğimize bi bakın . deplasmanda benficaya resmen ezildik . 3 pas yapamadık ne başarısından bahsediyorsunuz yav . ondan önceki sene neredeydi aykut efendinin denge oyunu avrupada ? veya spartak maçında neredeydi ? veya bjk maçında neredeydi ? geçene sene ligd e9 puan fark yemiş bir takım bu sene yine aynı rakipten 7 puan fark yedi (ki kadıköydeki maçta muamma en iyi berabere kalırız ) . vizyonumuz uefada yarı finali başarı olarak görmek mi (elediğimiz takımlara ragmen) , vizyonumuz ligde 2 yıldır en büyük rakibimizden puan farkları yemek mi ?

1960-2013

53 SENEDE İLK DEFA YARI FİNAL OYNAMIŞSIN, 53 YILDA HİÇ Mİ KÖTÜ TAKIM-ZAYIF TAKIM ÇIKMADIDA, BAŞARAMADIK,

LAN AZCIK,ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BE, ALLAHIN GÜCÜNE GİDER,NEDİR BU DÜŞMANLIK.

asıl başarı kendinden çok güçlü takımları yenmektir. sen diyorsun ki hiç mi gelmedi güçsüz takım ,geldi ama o zaman daha kötüymüşüz ki elendik .ayrıca ben hiç hatırlamıyoruma rt arda bu şekidle kötü takımların geldiğini, avrupanın ilk 5 liginden orta sıradaki takımlar geldi hoş şampiyonluga oynamadıgı için size kötü takım gibi geliyor onlar ama adamlar real'e kaşı çıkıp çatır çatır oynuyorlar . siz yapılması gereken şeyi yapılınca başarı olarak görüyorsunuz .
    sizinle benim başarı kriterlerimiz farklı .
    bana göre münih almanya liginde başarılı değil şampiyon olmasına ragmen, ama dortmnd şampiyon olmamasına ragmen başarılı (ki münih'i çok severim ) neden mi çünkü oyuncular ve takım kapasitesinin çok üstünde bir performans gösteriyor . peki münih, o kadro kapasitesinin gerektiğini yapıyor (iyi kadro herzaman başarılı olmaz demeyin , zaten iyi kadrodan başarı beklenmez iyi kadrodan yapılması gereken beklenir ) işte bu yüzden başarılı diyemeyiz. başarı bursasporun şampiyon olmasıdır , başarı kendinden çok daha potansiyeli olan ve güçlü rakipleri elemektir.
    başarı boksör muhammet ali'nin beni her maçta ilk 30sn'de nakavt etmesi mi yoksa dünya sıralamasında ilk 20 içindeki tüm rakiplerini yenmesi midir ? halbuki ikiside galibiyettir ama başarıyı anlamıyorsunuz siz .
    veya ronaldonun her sezon 40-50 gol atmasımıdır onun için başarılı olan , yoksa 30 gol atıp ama en önemli maçlarda gol atıp takımını sırtlayıp şampiyon yapmasımıdır...
    veya ronaldonun la ligada 40 gol atmasımıdır başarı yoksa ahmet'in amatör kümede 60 gol atmasımıdır .
    hangi örnegi versemde size göre bu sezon bir başarı , işte sizin gibi taraftarlar , sizin gibi yöneticiler , sizin gibi hocalar yüzünden 50 yılda bir avrupada çeyrek final yarı final oynuyoruz , derbilerdeki galibiyetleri çok büyük başarı olarak görüyorsunuz . size derbi galibiyetleri birde dandik yarı finaller yetiyor demekki .

diyorum ya hep misyon ve vizyon sahibi kişiler gerek diye . asıl taraftarın önce misyonu ve vizyonu olmalı .
    siz fenerbahçeyi TANIMIYORSUNUZ BİLMİYORSUNUZ . avrupa takımalrını tv'den izlediğiniz kadar biliyorsunzu . sanıyorsunuz ki dortmund , napoli , totnım , sevilla , valencia vs vs fenerden çok büyük takım, işte yanlış bildiğiniz şey bu . kendi takımınızı tanımıyorsunuz

Alıntıları Göster
    asıl başarı kendinden çok güçlü takımları yenmektir. sen diyorsun ki hiç mi gelmedi güçsüz takım ,geldi ama o zaman daha kötüymüşüz ki elendik .ayrıca ben hiç hatırlamıyoruma rt arda bu şekidle kötü takımların geldiğini, avrupanın ilk 5 liginden orta sıradaki takımlar geldi hoş şampiyonluga oynamadıgı için size kötü takım gibi geliyor onlar ama adamlar real'e kaşı çıkıp çatır çatır oynuyorlar . siz yapılması gereken şeyi yapılınca başarı olarak görüyorsunuz .
    sizinle benim başarı kriterlerimiz farklı .
    bana göre münih almanya liginde başarılı değil şampiyon olmasına ragmen, ama dortmnd şampiyon olmamasına ragmen başarılı (ki münih'i çok severim ) neden mi çünkü oyuncular ve takım kapasitesinin çok üstünde bir performans gösteriyor . peki münih, o kadro kapasitesinin gerektiğini yapıyor (iyi kadro herzaman başarılı olmaz demeyin , zaten iyi kadrodan başarı beklenmez iyi kadrodan yapılması gereken beklenir ) işte bu yüzden başarılı diyemeyiz. başarı bursasporun şampiyon olmasıdır , başarı kendinden çok daha potansiyeli olan ve güçlü rakipleri elemektir.
    başarı boksör muhammet ali'nin beni her maçta ilk 30sn'de nakavt etmesi mi yoksa dünya sıralamasında ilk 20 içindeki tüm rakiplerini yenmesi midir ? halbuki ikiside galibiyettir ama başarıyı anlamıyorsunuz siz .
    veya ronaldonun her sezon 40-50 gol atmasımıdır onun için başarılı olan , yoksa 30 gol atıp ama en önemli maçlarda gol atıp takımını sırtlayıp şampiyon yapmasımıdır...
    veya ronaldonun la ligada 40 gol atmasımıdır başarı yoksa ahmet'in amatör kümede 60 gol atmasımıdır .
    hangi örnegi versemde size göre bu sezon bir başarı , işte sizin gibi taraftarlar , sizin gibi yöneticiler , sizin gibi hocalar yüzünden 50 yılda bir avrupada çeyrek final yarı final oynuyoruz , derbilerdeki galibiyetleri çok büyük başarı olarak görüyorsunuz . size derbi galibiyetleri birde dandik yarı finaller yetiyor demekki .

diyorum ya hep misyon ve vizyon sahibi kişiler gerek diye . asıl taraftarın önce misyonu ve vizyonu olmalı .
    siz fenerbahçeyi TANIMIYORSUNUZ BİLMİYORSUNUZ . avrupa takımalrını tv'den izlediğiniz kadar biliyorsunzu . sanıyorsunuz ki dortmund , napoli , totnım , sevilla , valencia vs vs fenerden çok büyük takım, işte yanlış bildiğiniz şey bu . kendi takımınızı tanımıyorsunuz

yazınıza % 100 katılıyorum. özellikle de başarı açılımınız kesinlikle doyumsuz.

sürekli deneme yanılma yöntemi ile bi yerlere gelmeye çalışan amatör bir hocamız olduğunu düşünüyorum. hem transferde, hem oyuncu seçimlerinde hemde saha kenarında oyuncu değişikliklerinde.

benfica maçında sahada nuri alço ritmleri esintisinde maç oynanırken yaptığı değişiklikler en az 15 dk gecikmeli ve gereksiz riskli değişimlerdi. kalecinin 90 dk top şişirmesineher sene olduğu gibi bu maçta da göz yumdu. sanki ilerde 4 tane webo varmış gibi.
    habuki sow tek forvette webo ya göre % 80 başarısız olabilecek bir yapıdayken bile.

• hocanın b planı yok , oyuna müdahale 0 , teknik düşünce çok iyi ama taktik olarak sahaya yansıtma 0 . ama biz ne dersek diyelim aynı gs taraftarı '' ama bizim uefa kupamız var '' söylemi gibi aykutçularında '' bu zamana kadara yarı final mi gördünüz '' diye savunuyorlar
  • quote:

beşiktaş en pahalı 3. kadro ancak hemen 3 puan gerimizde . hani aradaki 53 milyon euroluk fark ? ya biz çok çok çok başarısız yada beşiktaş başarılı . yoksa 53 milyon euroya 3 puan fark olmaması gerek .
    atl. madrid olayına gelirsek, transfermarkt sitesinde oyuncuların toplam değeri olarak 239 milyon euro yazıyor . hani gerçek değeri ise 190 milyon filandır . peki alt. madrid kaç lira harcayarak kurdu bu takımı ? yani 190 veya 180 milyon bonservis mi verdi bu oyuncuların toplamına ? falcao 50-60 milyon civarı peki kaç liraya aldı 40 ayrıca üstüne 2-3 yıldırda maksimum şekilde faydalanıyor . adrian bedelsiz geldi şuan 10 milyon civarı , diego costa bedelsiz geldi o da 10 milyon civarı , arda 13 milyona geldi şuan 20 milyon civarı , koke alt yapıdan çıktı şuanki degeri 8 milyon civarı , mario suarez 1,8 milyona gelmiş şuanki degeri 10 milyon civarı vs vs svs bunun gibi 7-8 tane daha oyuncusu var . yani alt. madrid bu takımı 200 milyona kurmadı üşenmedim hesapladım kaç liraya kurduklarını
    119 milyona kurmuşlar bu takımı . peki biz ne kadara kurmuşuz bu takımı 91 milyona arada 28 milyonluk fark var . peki biz şu kadroyla ispanya liginde olsaydık kaçıncı olurduk mevcut yönetim ve hoca başımızda olsaydı . sanırım düşmemeye oynardık. 28 milyon euroluk oyuncu alsak misal 14 milyonluk 2 tane çok yararlı oyuncu alsak biz bu atl madrid ile denk oluruz diyebilirmiyiz ? yılda 10 tane maç yapsak galibiyetler aşagı yukarı eşit olur diyebilir miyiz ? . ayrıca atl. madrid daha geçtiğimiz sene uefayı aldı mı aldı ondan önceki senede aldı peki biz ne yapabildik ?
    geçelim eleyemediğimiz benficaya onlar ise 71 milyon euro'ya kurmuşlar kadroyu . bizimle arada 20 milyonluk fark var yani bizden 20 milyon daha az harcamışlar , ama eleyemedik (yok burada direkler filan demeyin biz ilk maçı 3-0'da alsak bu adamlar bize 4 -5 tane atarlardı orada o oyunumuzla )

hocam şu ana kadar okuduğum en güzel yorumu yazmışsın. analizi sağlam araştırma ile desteklemişsin. çözüm üretmişsin. senin dediğin yani maddi olaylar aynen galatasaray için de geçerli bizde yalvararak pahalı alır yine yalvararak ucuza satarız. ama bizde faith terim ve ünal aysal farkı var. ünal aysalın bi lafı var beni maç izleyeyim diye değil güzel maç izlettireyim diye seçtiler. diye. adam kulubun sahibi olarak taraftarı görüyor.

aziz ise taraftara sövüyor çünkü kulubun sahibi o sizde kapıkullarısınız. para verin ve susun hesabı. hani galatasaraylı oldugumdan boyle diyorum sanma. bana adnan polatı sorarsan farklı konusurum. özhan canaydına farklı.

şu forumda okudugum en guzel fener yazısı yazdıgın ve sayende şu forumdan bir şey öğrendiğim için saol.

o paşa hazretlerine sen bir şey anlatamazsın. sanırsam aykut eşofmanlrı bu paşanın dükkandan alıyo galiba. adama göre aykut başarılı ve kalmalı. reale defans yap 1 0 kazan başımda taşıyım senide plezene bateye yapınca ve defans yapmana ragmen sol beki olmayan galatasaraydan çok gol yiyip. bursadan beşiktaştan daha çok yenilip trabzonla aynı sayıda gol yiyince o zaman aykutun ne oldugu ortaya çıkıyor. birde oyunucuyu kazanma degerlendirme becerisi varki biliyosun hiç anlatmıyım.

• Çocuğu olmayan aileler bu zamana kadar seks yapsaydı çocukları olmuştu be.. Hala daha tolerans beyimize.
  • Hala Aykut diyenler okusun bu yazdıklarını. Tüm sezon boyunca dilimizde tüy bitti.
  • Abi hiç mi erkek kalmadı koca camiada? Biride çıkıp demiyor ki taraftarın alayı sizden iğreniyor diye. Bu adama destek vereni de yuhalayacaksın aslında. Resmen asalak gibi yapıştı takımın ensesine inmiyor karaktersiz herif.
  • İSTİFA EDERSEN ÇOCUKLARIMI KESERİM AYKUT SAKIN HA
  • quote:

beşiktaş en pahalı 3. kadro ancak hemen 3 puan gerimizde . hani aradaki 53 milyon euroluk fark ? ya biz çok çok çok başarısız yada beşiktaş başarılı . yoksa 53 milyon euroya 3 puan fark olmaması gerek .

Ne alaka :) Ona bakarsan beşiktaşın bütçesi 200 m. hemen arkasında bursaspor var bütçesi 50 m :) 150 milyon fark var Oda olmaması lazım o zaman
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.