Şimdi Ara

Çığ gibi kal desteği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Cemil Turan ne içmiş la ayran mı acaba ?

ne diyor . ????????

F.BAHÇE’nin oldukça başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Cemil Turan ise “Aykut Kocaman başarılı bir sezon geçirdi. F.Bahçe yeterli bir kadroya sahip olmasa da Kocaman bunu başardı. Zaman bırakıp gitmek zamanı değil. Çok daha fazla çalışma zamanı” dedi.

cemil turan ayran filan içmemiş direk sek olarak yoğurt yemiş hemde en kaymaklısından ...
    şahsen gs'li olsam şuan aykut kocaman istifa etmesin diye dua ediyor olurdum , malum bu adam durdukça gs şampiyonluklara ambargo koyar

• Aykutum benim kal be olm.Babanızın çiftliği burası sene sonu istifa edersin Aziz amcan geri döndürür.Sonra Aziz istifa eder sen döndürürsün.Leş kargaları sizi
  • Aykut hoca Galatasaray maçında yenilmez ve ziraat kupasını alırsa kalması garantileşir, diğer yandan sene sonu AY gideceği için yerine de Ali Koç geleceği için herşey değişebilir. Ali Koç'un aklında ki 1 numaralı isimde Lucescu. Büyük ihtimalde 2 isimde sezon sonu yeni görevlerine başlar.
  • inşallah inşallah kalacak azizde aykutta kalacak biz şampiyonlukları sıralayacagız
  • Şaka maka bizim Fenerbahçe'ye yenilmemiz gerek. Eğer yenersek Allah korusun Aykut Kocaman gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

GÖKHAN GÖNÜL,VOLKAN V.S FENER DÜŞMANI ONUN İÇİN AYKUT HOCANIN KALMASINI İSTİYOR, HOCANIN GİTMESİNİ İSTEYEN AKLIEVVELLER FENER AŞIĞI ÖLE Mİ?
    BU KAFAYLA DAHA ÇOKK, BEKLERSİNİZ. SİZ SENEYEDE GS Yİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN.

yanlış anlamışsın tam tersini ifade ediyorum aykut kalmalı diyorum

Bak bu adam kesinlikle kalmamalı dünki maçtan sonra dediği lafa bakarmısın 'Göreve geldiğim andan itibaren herhalde birkaç kötü oynadığımız olmuştu ama bu kadarı hiç olmamıştı.' Bu adam bizle dalga geçiyor yada biz futboldan anlamıyoruz. Ben artık akhisara, limosala falan 10 kişi kapanan korkak takım istemiyorum.Maç sırasında uyuklamak istemiyorum. Şu verdiği demeç bile komedi resmen. İtiraf etbe adam bu sezon korkak oynadık de birşey de hep bi kılıf uydurma peşinde.

• quote:

quote:

Anlaşmış değilim Aykut Kocamana karşı çıkanlar hangi teknik direktör için nasıl bi sorumluluk alacaklar. Şuan aykut kocamanın gitmesini isteyenler zayıf beyin de görülen zaafiyetleri görüyorum.

yani diyorsun ki aykut kocaman başarılı bir hoca öyle mi ?

değil mi ? 3 sezon oldu 1 şampiyonluk , 30 yıldır alınmayan ziraat kupası , klup tarihinde en buyuk avrupa başarası + kulüpte bugune kadar en fazla galip gelen teknik direktör ( 39 maça çıkan Aykut Kocaman; 30 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile yüzde 76.9'luk bir galibiyet oranı elde etti )
  • aykut taraftarı biri olarak artık gitsin bu kadar muhalefete devam edemezsin önümüzdeki yıl ilk başarısızlıkta yine sesleri yükselecektir ama değişen birşey olmayacaktır yerine gelen 3 yıl şampiyon olsa 4. yıl olmadı diye istifası istenecektir takım yine top oynamıyor denecek bu adam işi bilmiyor denecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

değil mi ? 3 sezon oldu 1 şampiyonluk , 30 yıldır alınmayan ziraat kupası , klup tarihinde en buyuk avrupa başarası + kulüpte bugune kadar en fazla galip gelen teknik direktör ( 39 maça çıkan Aykut Kocaman; 30 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile yüzde 76.9'luk bir galibiyet oranı elde etti )

"istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.” ayrıca bu sezon ligde oynanan 32 maçta 8 mağlubiyeti , 7 beraberliği ben mi aldım ? veya benficaya , spartak moskovoya ben mi yenildim . 39 maç 30 galibiyet 4 maglubiyet lafı nereden çıktı ??
    senin ve senin gibi başarı kriterleri olanlar sayesinde kulüp hala anasının liginde en büyük rakibine geçildi , avrupada 40 yılda bir ayrı filan gördük . daha yeter artık
    ama aykut kocaman yarı filanle çıkarttı .
    şapkanızı çıkartın önünüze bi koyunda düşünün . tüm medyanın gazına gelerek '' yeeaa yarı finale çıktık büyük başarı '' naraları atmayı bırakın . futboldan anlayan adam bunun başarı değil gereklilik oldugunu anlar . elediğin takımlara bi bak , oynadıgın futbola bir bak , eleyemediğin takımlara bi bak , 10 puan fark yediğin LİĞE BAK ..... 10 PUAN FARK YEDİĞİN LİGE Bİ BAK ALLAH AŞKINA . TAKIMI KAF DAĞINDA GÖRMEYİ Bİ BIRAKIN ALLAH AŞKINA . sizin yüzünüzden bu takımın başındakilerde misyonsuz vizyonsuz kişiler oluyor. bugüne kadar yapılmayan yapıldı diye başarı olmaz. başarının ne oldugunu bilmeden gelmiş başarılı diyorsunuz . başarı akhisarı yenmek değildir veya belediyeyi yenmek değildir, bate plezen dağılmış liginde ilk yarıdaki topladıgı puanlarla hala lige tutunan lazoyu yenmek elemek değildir. zaten bunları yenmek gerekliliktir , gereklilik nedir onuda açıklayayım . senin kadro kaliten , senin taraftar kitlen ve maddi durumun bu takımları zaten yenmen gerektiğini ortaya koyuyor . evet ne taraftar ne maddi durum nede bir başka şey çıkıp mücadele etmeden kazandırmaz , ama hocası oyuncusu '' ben şu oyuncuyum ben şu kadar para isterim '' demesini veya biz şu kulübüz bizim takımı tutan taraftar forma almak istiyorsa 100 lira maç izlmeke istiyorsa 150 lira diyorsa bunun hakkını verecek . gereklilik zaten yapman gereken şeyi yapmandır .
    senin evde ekmek yokken gidip bakkaldan alman nasıl gereklilikse , fenerbahçenin bateyi plezeni , lazoyu elemesi , akhisarı , orduyu , belediyeyi ve hatta ligimizde gs ve bjk takımları dışındaki tüm takımları yenmen zaten gerekliliktir , başarı benficayı elemektir , başarı sportak moskovayı elemektir , başarı katılanlarının yarısının sallamadıgı, geri kalan yarısının zaten dandik takım oldugu geri kalan dörtte birlik kesiminde seninle aynı güçte oldugu avrupa kupasında yarı final oynamak değil , şampiyonlar liginde yarı filan oynamaktır .
    bizde burda halı saha takımı yapalım fener gelsin bizi 10-0 yensin kupayı alsın gitsin senin nazarında bu da bir başarı .........

• Aykutu başarılı bulan taraftara şaşarım,maçları neyle izliyorlar acaba,bu adam Fenere geldiğinden beri takım çuvalladı yahu gözlerinizdemi görmüyor şampiyonluk falan demeyin bana beğenmediği Alex bu adamı kaç kere ipten aldı şampiyon olduğu sene ,beğenmediği Emre olmasıydı çoktan havlu atmıştı zaten bu sene,bu adamın teknik direktörlükle uzaktan yakından ilişkişi olmadığı gibi futbolcularla da iletişim özürlüsü,dolayısıyla ortada Takım falan yok,millet bulmuş çiftliği kimse sesini çıkarmıyor,herkes halinden memnun nerdeyse taraftar bile alıştı takımın bu haline neymiş yarı finalmış,hay ben böyle yarı finale s.çayım,adamlar UEFA ve Süper kupayı aldıkları sene nasıl futbol oynadıklarını açsın bir zahmet kasetleri izlesin de görsün başarıyı resmen çocuk kandırıyorlar bunlar.Yazıklar olsun .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

"istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.” ayrıca bu sezon ligde oynanan 32 maçta 8 mağlubiyeti , 7 beraberliği ben mi aldım ? veya benficaya , spartak moskovoya ben mi yenildim . 39 maç 30 galibiyet 4 maglubiyet lafı nereden çıktı ??
    senin ve senin gibi başarı kriterleri olanlar sayesinde kulüp hala anasının liginde en büyük rakibine geçildi , avrupada 40 yılda bir ayrı filan gördük . daha yeter artık
    şapkanızı çıkartın önünüze bi koyunda düşünün . tüm medyanın gazına gelerek '' yeeaa yarı finale çıktık büyük başarı '' naraları atmayı bırakın . futboldan anlayan adam bunun başarı değil gereklilik oldugunu anlar . elediğin takımlara bi bak , oynadıgın futbola bir bak , eleyemediğin takımlara bi bak , 10 puan fark yediğin LİĞE BAK ..... 10 PUAN FARK YEDİĞİN LİGE Bİ BAK ALLAH AŞKINA . TAKIMI KAF DAĞINDA GÖRMEYİ Bİ BIRAKIN ALLAH AŞKINA . sizin yüzünüzden bu takımın başındakilerde misyonsuz vizyonsuz kişiler oluyor. bugüne kadar yapılmayan yapıldı diye başarı olmaz. başarının ne oldugunu bilmeden gelmiş başarılı diyorsunuz . başarı akhisarı yenmek değildir veya belediyeyi yenmek değildir, bate plezen dağılmış liginde ilk yarıdaki topladıgı puanlarla hala lige tutunan lazoyu yenmek elemek değildir. zaten bunları yenmek gerekliliktir , gereklilik nedir onuda açıklayayım . senin kadro kaliten , senin taraftar kitlen ve maddi durumun bu takımları zaten yenmen gerektiğini ortaya koyuyor . evet ne taraftar ne maddi durum nede bir başka şey çıkıp mücadele etmeden kazandırmaz , ama hocası oyuncusu '' ben şu oyuncuyum ben şu kadar para isterim '' demesini veya biz şu kulübüz bizim takımı tutan taraftar forma almak istiyorsa 100 lira maç izlmeke istiyorsa 150 lira diyorsa bunun hakkını verecek . gereklilik zaten yapman gereken şeyi yapmandır .
    senin evde ekmek yokken gidip bakkaldan alman nasıl gereklilikse , fenerbahçenin bateyi plezeni , lazoyu elemesi , akhisarı , orduyu , belediyeyi ve hatta ligimizde gs ve bjk takımları dışındaki tüm takımları yenmen zaten gerekliliktir , başarı benficayı elemektir , başarı sportak moskovayı elemektir , başarı katılanlarının yarısının sallamadıgı, geri kalan yarısının zaten dandik takım oldugu geri kalan dörtte birlik kesiminde seninle aynı güçte oldugu avrupa kupasında yarı final oynamak değil , şampiyonlar liginde yarı filan oynamaktır .
    bizde burda halı saha takımı yapalım fener gelsin bizi 10-0 yensin kupayı alsın gitsin senin nazarında bu da bir başarı .........

Harika bakış açısı. Kulübün potansiyeli bunları gerektiriyor zaten.

• İyi hoş diyorsun da sana göre şu an dünyada tek başarılı takım B.Münih, belki bir de B.Dortmund. Hadi Manchester United'ı da kat ligde şampiyon oldular kendilerinden pahalı Madrid'e elendiler. Sana göre Barcelona Villanova'yı Real Madrid Mourinho'yu, Chelsea kupayı alamazsa Benitez'i, hatta kupayı alsa da Benitez'i, Inter Stramaccioni'yi, Atletico Madrid Simeone'yi göndermeliler. Dünyada başarılı adam kalmıyor sana göre.
  • quote:

medya sırf gs için çalışıyor la . aykut kocaman kalacak gs yine şampiyon olacak tek amaç bu

Fener medyasi iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çığ da bir kar tanesi de benim. Kalsın. Adam kötü hoca olsa UEFA da yarı final oynatamazdı. Allah uzun ömür versin ve hep kalsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Abooov naptın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

İyi hoş diyorsun da sana göre şu an dünyada tek başarılı takım B.Münih, belki bir de B.Dortmund. Hadi Manchester United'ı da kat ligde şampiyon oldular kendilerinden pahalı Madrid'e elendiler. Sana göre Barcelona Villanova'yı Real Madrid Mourinho'yu, Chelsea kupayı alamazsa Benitez'i, hatta kupayı alsa da Benitez'i, Inter Stramaccioni'yi, Atletico Madrid Simeone'yi göndermeliler. Dünyada başarılı adam kalmıyor sana göre.

basel , dortmund , münih (ki o da şl. kupasını alırsa yoksa ligde ki şampiyonlugu başarı değil gerekliliktir bana göre o harcamalar karşısında bunu yapmak zorundalar zaten) , benfica (bizi elediği için değil ligde portoyu geçtiği için ) , napoli , beşiktaş , alt. madrid , fiorentina ,cska moskova (şampiyon olması veya ligde şuan birinci olması değil deli gibi para harcayan kulüpleri ligde geçmesi ) gibi bir kaç takım daha var bunlardır bana göre başarılı olan . zaten başarı öyle ligde şampiyon oldum ben başarılıyım demek değildir . başarı zor bişeydir ve herkes elde edemez. her ligde en fazla 2 tane olur . bizim ligde ise bursa beşiktaş filan başarılıdır kadro yapıları ve harcamaları dahilinde . zaten kadroya dünya yıldızlarının hepsini toplayıp şampiyon olmak kupalar almak başarı değildir. o bir gerekliliktir .elbette o yıldızlardan bir takım elde edebilmek bir hocalık başarısıdır . ancak o başarı farklı bişeydir .

• Tamam da Beşiktaş zaten ligin en pahalı 3.kadrosuna sahip ligde de orada. Fenerbahçe'yi geçip 2. olamadı ki. Şampiyonluğa hiç değinmiyorum bile. Atletico madrid de ispanya'da real ve barça'dan sonra en iyi kadroya sahip. Onlar da 3. oldu. Onlar için de normal. Avrupa'da ise başarısız oldu. Bilerek eleniyor falan mı dersiniz bilmem de durum bu. Bu kadar katı başarı anlayışıyla ortada adam kalmaz bence.
  • camia olarak kenetlenmeniz ve aziz yıldırım ve aykut kocaman'a sahip çıkmanız gerekiyor. fenerbahçe istikrarı yakaladı kocaman ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

camia olarak kenetlenmeniz ve aziz yıldırım ve aykut kocaman'a sahip çıkmanız gerekiyor. fenerbahçe istikrarı yakaladı kocaman ile :)

stay with us kocaman
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.