Şimdi Ara

Çiğ Köfte Lahmacun Kebap İçli Köfte Künefe + 30 Urfa Yemeği ( Tarif-Foto-Video ) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.796
Cevap
168
Favori
162.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün yemeklere şanlıurfa damgası vurmuşsun, güzel konu fakat her yemeği sahiplenme arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

bütün yemeklere şanlıurfa damgası vurmuşsun, güzel konu fakat her yemeği sahiplenme arkadaş.

sadece resimlere bakıp geçmişsen kaçırmışsındır. künefenin hatay, adana kebabının adananın, v.s oldugunu taa en başda zaten yazmışım, ş.urfa yemegi dediklerim aynen öyledir.

nerelisin bilmiyorum veya hangi yemege takıldın ama, elin yunanı kalkıp g.antep baklavası bizim diyebiliyorken 1-2 komşu şehrin, yemek senin benim tartışması yapması çokta mühim degil.
  • üst konu olmalı başgan konu seçtim +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

üst konu olmalı başgan konu seçtim +rep

teşekkürler.
  • süper konuymuş arşivlemek lazım
  • bir gün çıkarım arabamla alanyadan adana,urfa,antep.erzurum...Bu aralar hayalim bu

Oraları hep yemeye gelcem.. 20 kilo almadan dönmem
  • Of, gece gece hiç olmadı bu.

Patlıcanlı kebaptan yemiştim bir Urfalı komşumuz vasıtasıyla, muhteşemdi, Urfa'nın çiğ köftesini çok beğenemedim hiçbir zaman, bildiğimiz etsiz çiğ köftelerin tadı bana daha güzel geliyor, alıştığımdandır belki, bir de Künefe müthiş gözüküyor.

İçli köfteyi de unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 18 Ekim 2012; 2:36:29 >
  • BABAM SAĞOLSUN :))))

RAMAZANDA GİDEMEDİK MEMLEKETE , BU BAYRAMDA GİDEMİYECEZ İÇİNE SİNMEMİŞ, BİZE TAAA URFADAN YAPTİRİP GETİRDİ UÇAKLA.

3-4 GÜN TIKA BASA YEDİK.

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 19 Ekim 2012; 18:47:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

süper konuymuş arşivlemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

bir gün çıkarım arabamla alanyadan adana,urfa,antep.erzurum...Bu aralar hayalim bu

Oraları hep yemeye gelcem.. 20 kilo almadan dönmem

Güzel bir tur olur. en yakın zamanda çıkman dilegiyle.
  • Az önce yemek yedim.Yine acıktım bu konuyu görünce.
    Bende Eskişehir'de yaşıyorum.Buralarda hamur işi yaygın.Annem sağ olsun her türlü yemeği yapıyor.

Rahmetli halam bayramlarda mantı yapardı.O mantının tadını hiç unutmam.Onun gibi yapan yoktu.Huzur içinde yatsın.
  • Takip, lazım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Of, gece gece hiç olmadı bu.

Patlıcanlı kebaptan yemiştim bir Urfalı komşumuz vasıtasıyla, muhteşemdi, Urfa'nın çiğ köftesini çok beğenemedim hiçbir zaman, bildiğimiz etsiz çiğ köftelerin tadı bana daha güzel geliyor, alıştığımdandır belki, bir de Künefe müthiş gözüküyor.

Burdaki yemeklerin hepsi güzellll :)

Çig köfteyi ya iyi yapan birinden yemedin, yada eski alişkanlıgından yadırgadın orj çig köfteyi.

Malzemelerin iyi olması zaten olmazsa olmaz ama yoguranda işi bilecek büyük etken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Something

Of, gece gece hiç olmadı bu.

Burdaki yemeklerin hepsi güzellll :)

Çig köfteyi ya iyi yapan birinden yemedin, yada eski alişkanlıgından yadırgadın orj çig köfteyi.

Malzemelerin iyi olması zaten olmazsa olmaz ama yoguranda işi bilecek büyük etken.

Komşumuz iyidir ya çiğ köfte konusunda, adam yurtdışına tatile giderken yanında çiğköfte malzemesi götürüp otel odasında çiğ köfte yapıyor. Bağımlı adeta çiğ köfteye.

• yusuf kardeş eyvallah, canım içli köfte çekti akşam anneme bu konuyu göstereyim de yapmaya çalışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Takip, lazım olur.

• Şu etsiz çiğ köfte çıktığından beri nefret ettim çiğ köfteden...99 depreminde önce restoranımız vardı...Çarşamba akşamları çiğ köfte yapılırdı...Ama öyle böyle değil, harbi çiğ köfte...Şimdikiler fast food...O zamandan beri sadece nasıldır diye birkaç sefer yedim farklı yerlerden ama hepsi aynı...Bi dahada ağzıma koymadım...
  • Nay na rinna, ni nani narina nayy dememiş kimse, hayret. Bu arada güzel konu, ben çiğ köfte yemeye gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline saglik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.