slm arklar; bundan 1 ay önce maneste sacredWarrior adında bi charım vardı oyunu bırakıodum son gündü bi arenaye gidiyim dedim lvl 50 itemler iidi bana göre +7fp set bir tanesi +8 +7 bardish str +7 takı ve görev takıları 150m civarıda para vardı arenaya gittim akşam üzeri ertesi gün sonkez açıyım dedim ama ahhh ulan girmedi kafayı yicek gibi oldum ama bi arkdaşın yaptığından şüpeleniyorum şimdide manese geçicem tekrar neyseki ark var 61 lvl o yardım eder artık nasıl gider o cahr
bu ne şimdi? kendi soruna kendin cevap vermişsin
Hadi ya ciddimisin? İnanmıyorum
biz psikolokmuyuz ya hem kendin soru soruyon hemde kendin cevap veriyorsun bu aradada gereksiz topic topic kirliliği yapmaktan vazgecmelisin
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
biz psikolokmuyuz ya hem kendin soru soruyon hemde kendin cevap veriyorsun bu aradada gereksiz topic topic kirliliği yapmaktan vazgecmelisin
Lan hepiniz birer angutsunuz! Size olsa neler yapardınız! İnsanlarla dalga geçmeye hiç mi hiç hakkınız yok!!!
quote:
Orjinalden alıntı: major_bfg
Lan hepiniz birer angutsunuz! Size olsa neler yapardınız! İnsanlarla dalga geçmeye hiç mi hiç hakkınız yok!!!
+1 hepinize
Niye herkes birbiriyle dalga geçmeye başladı bu forumda anlamıyorum... Anlayamayan angutlar için söylüyorum "BURASI Bİ PAYLAŞIM ALANI" adam sorununu dile getirmiş, ya adam gibi cevaplar yazın, ya da cvp yazmayın da adam sanalm! "Gereksiz topic,BAN,saçmalık,bize ne" gibi cvp yazanların hepsinin amacı post kasmaktır. Gereksiz topic açılınca,size bişey mi girip çıkıyo! Size ne bundan! Eğer bi topicin gereksiz olduğunu düşünüyorsanız,şikayet edersiniz olur biter. Buraya cvp yazarak "gereksiz" dediğiniz topiclerin üstte kalmasını sağlıyosunuz!
quote:
Orjinalden alıntı: lagaluga99
Niye herkes birbiriyle dalga geçmeye başladı bu forumda anlamıyorum... Anlayamayan angutlar için söylüyorum "BURASI Bİ PAYLAŞIM ALANI" adam sorununu dile getirmiş, ya adam gibi cevaplar yazın, ya da cvp yazmayın da adam sanalm! "Gereksiz topic,BAN,saçmalık,bize ne" gibi cvp yazanların hepsinin amacı post kasmaktır. Gereksiz topic açılınca,size bişey mi girip çıkıyo! Size ne bundan! Eğer bi topicin gereksiz olduğunu düşünüyorsanız,şikayet edersiniz olur biter. Buraya cvp yazarak "gereksiz" dediğiniz topiclerin üstte kalmasını sağlıyosunuz!
Allah senden we senin gibilerden (AssasinOrc) razı olsun! Hislerimin tercümanı oldunuz! We diğer dalga geçenlere sesleniyorum! Post kasınca nooluo başınız göğe mi eriyo!? Post kasacağınıza biraz insanlık öğrenin be! Hepinize
dalga geçen arklar sizi üzdüysem kusura bakmayın gereksiz topic mi özür dilerim bidaha olmaz diyim büyülük bende kalsın dier arklarada çok tşk ederim ama şunu söliyim saygı saygı ve saygı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme