Şimdi Ara

Çığır Açmış GÖBEK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum.

Benim problemim bel çevresi ve göbek. Boyum 1,67 kilom 57 rakamlara bakıldığında gayet normal gözüküyor herşey ama öyle değil Göbeğim beni rahatsız ediyordu bu zamana kadar hep gözardı ettim ama artık yeter, dur demenin zamanı geldi. Çünkü bugün mezurayla ölçüm yaptım ve bel çevrem tam tamına 87cm çıktı ama kollarım bacaklarım gayet normal. Asıl soruma gelirsek;

Kollarımdan, bacaklarımdan erimeden bu bel ve göbeği nasıl eritim? Lütfen öneri ve görüşlerinizi esirgemeyin

• Beslenmene dikkat edip birazda kilo verip göbeğini incelte bilirsin. Bayansan 3-4 kilo daha verebilirsin açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Beslenmene dikkat edip birazda kilo verip göbeğini incelte bilirsin. Bayansan 3-4 kilo daha verebilirsin açıkcası.

Teşekkürler ama zaten şeker, ekmek, hamur işleriyle aram yok sanırım bütün gün masa başı işte çalışmanın etkisi bu göbek. Bir de kilo vermesine veririm ama kollarımdan bacaklarımdan daha fazla zayıflamayayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katt

quote:

Beslenmene dikkat edip birazda kilo verip göbeğini incelte bilirsin. Bayansan 3-4 kilo daha verebilirsin açıkcası.

Teşekkürler ama zaten şeker, ekmek, hamur işleriyle aram yok sanırım bütün gün masa başı işte çalışmanın etkisi bu göbek. Bir de kilo vermesine veririm ama kollarımdan bacaklarımdan daha fazla zayıflamayayım?

Aynı sorun abimdede var.Bacaklar ince sadece göbekten kilo alıyor.Diyet ve spor zamanı ince olan bacak biraz daha inceliyor ama sonunda göbekte eriyor. Bacak ve kollara yönelik spor ve hareketler yaparak o bölgelerdeki kas kütlesini arttırarak tekrar bir kalınlaşma yakalayabilirsiniz.

• Tamamen yapısal bir durum. Örneğin bende anne tarafının bacakları hep kalın ve baba tarafının da erkekleri memeli. Hepsi bende de var. Yapacak pek birşey yok. Karın kası hareketleri yaparak sıkılaşmayı deneyebilirsin.
  • Ben de kilo verip göbeği eritmeliyim. 175 boy 75 kg bi vücudum var. 70 e düşüp göbeğin öne çıkan kısmından kurtulmalıyım. Şimdilik az yiyip göbek şişirici yiyeceklerden uzak durmayı hedefliyorum. Ramazandan sonra da spor salonuna başlayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katt

quote:

Aynı sorun abimdede var.Bacaklar ince sadece göbekten kilo alıyor.Diyet ve spor zamanı ince olan bacak biraz daha inceliyor ama sonunda göbekte eriyor. Bacak ve kollara yönelik spor ve hareketler yaparak o bölgelerdeki kas kütlesini arttırarak tekrar bir kalınlaşma yakalayabilirsiniz.

Teşekkürler, bacak ve kolları kalınlaştırmak için hangi hareketleri yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Tamamen yapısal bir durum. Örneğin bende anne tarafının bacakları hep kalın ve baba tarafının da erkekleri memeli. Hepsi bende de var. Yapacak pek birşey yok. Karın kası hareketleri yaparak sıkılaşmayı deneyebilirsin.

Sanırım onun da etkisi var annemde göbekli Ama bu göbek kaderim olmamalı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katt -- 6 Haziran 2015; 21:34:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.