Ne kazandın ? Zarar etmedin sadece :) |
Cihat E. Çiçek (2. sayfa)
-
-
Ben de 2020 Temmuz'dan beridir takipteyim.
6 konut kredimin faizleri, tarihleri ve kredi/konut fiyatlari sirasiyla soyle:
0.64 - 08.2020 - 300bin/510bin
0.99 - 10.2020 - 400bin/1015bin
1.38 - 09.2021 - 280bin/330bin
1.29 - 05.2022 - 300bin/460bin
1.79 - 12.2022 - 1060bin/1430bin
1.98 - 02.2023 - 880bin/1150bin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 29 Mayıs 2023; 13:41:3 > -
Olay taksitle alışverişte, ödediğiniz miktar aylarca aynı ama dolar bazında sürekli düşüyor.
-
tuzu kuru dedemiz.. 8500 ile asgari ile birikim zor. millet karnını zor doyuruyor
-
Birkaç sefer bakmıştım,iyi anlatıyor,takip etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 2 Haziran 2023; 1:43:40 > -
Benim anlamadığım kartların hepsini fulleyince aylık ödemesi kaç para oluyor nasıl yapıyolar?
5 kart var diyelim 100k limitli hepsini 12 ay taksitle yapmışlar diyelim aylık mininmum ödemelerini nasıl buluyorlar
-
Yatırıma bakış açımı değiştirdi öyle hiç abone olun demez sade anlatır fıkra falan
-
Severek takip ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihat Bey küçük yatırımcı için ideal , rahatça anlayacağımız şekilde anlatıyor sıkılmadan dinleyebiliyorum. İnişler çıkışlar oluyor her zaman tahminleri de çıkmayabiliyor videolarında geleceği kimse kesin bilemez diyor buna katılıyorum yerli fonlardan çıkıyorum dediğinde ben çıkmadım aylarca zarar yazdı dinleyip yabancı ve teknoloji ile altın yada gümüş fonlarına geçseydim fon getirilerim düşmezdi. Yeni başlayanlar sepet yapıp tüm paralarını tek fona yatırmamaları , farklı alanlardaki fonlara paylaştırmaları durumunda daha az zarar ediyorlar .
-
Şu aralar fonların çoğu artı yazıyor hocam hep böyle olmaz ama dimi 🤔
Fonlarda bir düzeltme geleceği bekleniyor . dikkatle takip edilmeli.
-
ben 250 tlden altın aldım be
-
Tabi ki.Hisse senetleri yine böyle sürekli gitmez .Şu an enflasyon döviz falan filan derken her yer yeşil yeşil.
Ben bu yüzden Bist hisse ve fon alımlarını durdurdum,altın gümüş ve yabancı fonlara ağırlık verdim şu anda.Tabi düzeltme,düşüş bekliyorum bu yüzden yakın zamanda hedefime gelen fonlardan çıkış yapacağım.Sonra düşünce tekrar alabilirim.
-
Dede nin muhabbeti güzel sadece fiziki altın tavsiyesine uyuyorum diğer önerileri faizli olduğu için uygulamıyorum
-
Merhaba hocam, fonları hangi aracı kurumdan alıyorsunuz ?
-
Cihat hocayı 1 yıldır takip ederim tüm videolarını izlemem hatta bazılarını yarım bırakırım. Hoca gayet net bir şekilde uzun vadeli borçlanmayı tavsiye ediyor. Borç parayla neye yatırım yaparsan yap sabun bile alın dedi. Onun tavsiyelerini ailecek dinledik yıllık %10 maliyetle borçlandık. %10 üzeri tüm getiriler bize kar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank ve Vakıfbank mobil uygulamalarından alıyorum bana yetiyor şimdilik ilerde portföyüm büyüdüğünde Tacirler e geçmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enflasyon olan ülkede faiz diye bir şey olmaz. En fazla paranızın değerini korursunuz. (o bile zor)
Yani, biz de ki faiz gerçek anlamda faiz değil. Sadece adı faiz. Aslında paranın değerini koruma aracı. O da koruduğu kadar.
ben malesef kredi dahil herşeyim yükseldiği bir ortamda keşfettim, mesela kk faileri 1,36 iken cidden güzel paralar kazanılırdı şimdi 3,57 nerdeyse yüzde 55 yıllık, merkez bankası bile enflasyonu bu kadar beklemiyor
-
dede bugün videosunda yüksek faizli ev kredisini övdü faizler düşebilir argümanına dayanarak Ben uzun süredir bankada kelepir ev görmemiştim. 2 yıla bankadan kelepir evler görecem gibi. Ytd.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X