Şimdi Ara

cihaz almak icin 180 gun sarti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkeze.benim bi sorum olucak turkcel de 180 gun sarti varya ben bu sureyi doldurdugumda 6.faturami daha odememis oluyorum.faturamin odenmesini mi beklim yoksa 180 gun doldugunda cihaz almaya gidimmi bilen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihaz almaya git

• mlkgnc kullanıcısına yanıt
    sizle gecen gunde konusmustuk.her sorumu cewapladiniz cok saolun.sanirim turkcell de calisiyosunuz.ama solede bi durum var 180 gun doldugunda toplam odedigim fatura 480 tl ki bunun 3 ayi otomatik odeme.500 lira yapmiyo yani.6.faturami odersem 604 lira yapio.oyuzden bole bi soru sordum yinede gidimmi

• hayabusa123 H kullanıcısına yanıt
    o zaman gitme faturayı öde git . Size bir tavsiye bir şeyi çok istemeyin yoksa olmaz rahat olun her şekil alırsınız kafanıza takmayın akışına bırak

haklisin.daha once hep nakit aldim cihazlarida ilk defa bole taahhutle alcam o yuzden yani.hayirli aksamlar tesekkurler

Rica ederim finansbank aracıligi ile de alabilirsin ayrıca çalışan isen ıngbanktan koşulsuz kefilsiz kredi alıp gidip telefon alabilirsiniz bunları da söylemek istedim

kredi dusunmuyorum ya zaten bir ay kaldi 6 ayimin dolmasina.yaa birazda sabirsiz bi tipim aklimda bisey warsa oan olcak beklemeyi sewmiyorum yani.turkcell dende almamin bi nedeni zaten ortalama 100 lira fatura oduyorum cihazla 140 tl oluyo.bu kismi mantikli geliyo bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    anladım hocam şimdiden hayırlı olsun

saolasin peki hangi cihazi alim sizce.aldigim telefonu bikac yil kullanmayi istiyorum aklimdada ip 5s war

hocam vallaha ıphone lar uzun süreli kullanabilirsiniz ama ben htc one m8 aldım :) ekran büyük kasa kalitesi iyi zevk meselesi hangisini beğenirseniz onu alın

• m8 ide bayagi kisi tavsiye etti ama samsung s4 kullaniyodum cok skinti yasadim oyuzden ipone girdi aklima ama teknolojik olarak sizinki cok daha ii bildigim kadariyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.