Bildirim
cihazı kapattıktan sonra fişi çekiyormusunuz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şöyle anlatayım:
- cihazın sürekli fişte olması cihaza zarar vermez...
- cihazı bekleme moduna alıp fişini çekmek cihaza zarar verebilir...
- cihazı tam kapatıp(bekleme moduna almak değil, tam kapatmak) fişini çekmek cihaza zarar vermez...
bendeki konsolların hepsi fişte(one s, one x, ps4pro, ps3, x360, ve hatta wii), öbür türlü güncellemelerden oyun oyanamaya vakit kalmıyor :) -
Evet çekiyoruz. Xbox'da cihazı "Tam Kapat"a bastıktan sonra fişi çekin. Normal kapatırsanız kapanmıyor, dinlenme moduna geçiyor. -
Hayatımda çekmedim çekmemde saçmalık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 25 Ekim 2018; 18:33:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yerlere taşımayacaksam fişini çekmem. Gerek te yok zaten. -
Çekme bencede prizi ucları zarar görür çıkar tak yaptıkça
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamen kapatınca fişi çekmen gerekmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiş çekmek nedir ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üçlü prize bağlı olduğu için uğraşmıyorum tam kapat seçeneği ile kapatın ya da geçeyse üçlü prizi kapatın kafi. (Tam kapat demezseniz üçlü prizi çekmenizi önermem çünkü normal kapat dediğinizde konsol kendini uyku moduna alıyor)
Uzın süreli tatile çıkmadığınız sürece çekmenize gerek yok. Sanırsam redditen bir kullanıcı uzun süreli tatile gidip fişi çekmemişti ve one s'i rahmetlik olmuştu
Ben hep çekiyorum xbox one s de. Zaten tam kapadıktan sonra fan çalışmaya devam ediyor 3-4 dk falan sonra çekiyorum.Çekmediğim zaman çihazdan cızz diye bir ses geliyor içinden oda prizin adaptörü cihazın içinde olduğu için geliyodur muhtemelen.Hani telefonunun adaptörünü prize takınca bir ses gelıyor ya öyle bir ses ama kafanı konsola dayaman lazım duyman için.Ne olur ne olmaz diye çekıyorum elektirikler falan gıder gelir birrtten çihaz yanar bişey olur diye hem monitörün hemde konsolun fişini çekıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 28 Ekim 2018; 12:42:57 > -
Hayat bunlara takılınamayacak kadar kısa çekme fişi
Merhaba, benim cihazım hızlı açılış modunda. Kol dan konsolu kapat diyorum ama hala sesler gelmeye devam ediyor fandan. Tam kapat nasıl yapılıyor acaba başka bir yol mu varquote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Evet çekiyoruz. Xbox'da cihazı "Tam Kapat"a bastıktan sonra fişi çekin. Normal kapatırsanız kapanmıyor, dinlenme moduna geçiyor. -
o zaman da çok ısınıyor hocam, tam kapat yapabilmek için hızlı açılış modunu iptal etmek mi gerekir -
Acma kapama modunu enerji tasarrufuna al tam kapanır
Prizin anahtarından kapatın güç dalgalanması ve saire olursa cihaz etkilenmemiş olur. Sürekli fişte durmasının bir anlamı yok.
bu şekil tam kapama durumundyken, download yapıyor mu cihaz hocam -
Hayir. DL yapsın istiyorsan hızlı açılış moduna alacaksın
Gerek yok, takılmayın böyle şeylere. -
valla hocam öyle demek kolay olmuyor bazıların 2 aylık maaşını veriyor veya 1-2 sene para biriktiriyorquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Gerek yok, takılmayın böyle şeylere.
Evet çekiyoruz. Xbox'da cihazı "Tam Kapat"a bastıktan sonra fişi çekin. Normal kapatırsanız kapanmıyor, dinlenme moduna geçiyor.
|
Hayatımda çekmedim çekmemde saçmalık...
|
şöyle anlatayım:
- cihazın sürekli fişte olması cihaza zarar vermez... - cihazı bekleme moduna alıp fişini çekmek cihaza zarar verebilir... - cihazı tam kapatıp(bekleme moduna almak değil, tam kapatmak) fişini çekmek cihaza zarar vermez... bendeki konsolların hepsi fişte(one s, one x, ps4pro, ps3, x360, ve hatta wii), öbür türlü güncellemelerden oyun oyanamaya vakit kalmıyor :) |
Hayat bunlara takılınamayacak kadar kısa çekme fişi
|
Benzer içerikler
- xbox çocuk oyunları
- xbox series s alınır mı
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- en çok oynanan oyunlar
- oyuncu kulaklığı önerisi
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- en iyi hayatta kalma oyunları
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X