Şimdi Ara

Çıkamadım İşin İçinden - Honda Civic Vtec LPG DÖNÜŞÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba vtec es 2005 model bir araç aldım araç benzinde kullanılmış hiç LPG görmemiş. Fakat Lpg dönüşümü şart her kafadan bir ses çıkıyor. Atiker - Lovato - Brc daha fazla da sayabiliyorlar ne taktırmalıyım ? Kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum her marka arasında da ortalama 350 lira fiyat farkı var ? Hangi marka neden ?

• 3 yılı aşan bir zamandır 2004 Model Honda Civic 1.6 VTEC aracında Prins-VSI kullanan biri olarak;
    EĞER yılda EN AZ 12.500 km katediyor ve
    aracınızı en az 4 yıl ve daha fazla kullanmayı düşünüyorsanız Prins-VSI (dünyanın en kaliteli, sorunsuz ve performanslı 2-3 LPG dönüşüm kitinden biri)
    3 yıl daha kullanmayı düşünüyorsanız BRC,
    yılda EN FAZLA 10.00 km katediyor veya 2 yıl içinde değiştirmeyi düşünüyorsanız taktırMAMAnızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 27 Kasım 2011; 9:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemagic1903

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba vtec es 2005 model bir araç aldım araç benzinde kullanılmış hiç LPG görmemiş. Fakat Lpg dönüşümü şart her kafadan bir ses çıkıyor. Atiker - Lovato - Brc daha fazla da sayabiliyorlar ne taktırmalıyım ? Kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum her marka arasında da ortalama 350 lira fiyat farkı var ? Hangi marka neden ?

bulunduğunuz il ve çevresinde yaygın servisi olan ve kaliteli hizmet sunan , dünya çapında kalitesini ispat etmiş bir marka tercih edin. benim size tavsiyem BRC MY11 KİTİ. ayrıca Türkiye'de yakın zamanda honda civic sedan modelleri satın alınırken lpgli olarak da tercih edilebilecek. hondanın sitesindeki açıklama linkini de veriyorum size:http://www.honda.com.tr/haberler_detay.aspx?id=8be2c865-c8c1-445a-8be9-2433ed53cf92

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

3 yılı aşan bir zamandır 2004 Model Honda Civic 1.6 VTEC aracında Prins-VSI kullanan biri olarak;
    aracınızı en az 4 yıl ve daha fazla kullanmayı düşünüyorsanız Prins-VSI (dünyanın en kaliteli, sorunsuz ve performanslı 2-3 LPG dönüşüm kitinden biri)

2 yıl ya da daha az kullanacaksanız Atiker taktıra bilirsiniz.
    2006 model v-tec te 1 yıl kullandım son derece memnundum. Bu araçlar lpg yeson derece uyumlu zaten sistemlerde iki yıl garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

3 yılı aşan bir zamandır 2004 Model Honda Civic 1.6 VTEC aracında Prins-VSI kullanan biri olarak;
    yılda EN FAZLA 10.00 km katediyor veya 2 yıl içinde değiştirmeyi düşünüyorsanız taktırMAMAnızı öneririm.

Arkadasin yazdiklarina katiliyorum. 1. prins digerleri onu takip eder. Butcenize ve araci kullanacaginiz sureye gore kararinizi verebilirsiniz benim 2001 aracimda prins ,1999 model olaninda zavoli takili.
  • Benım tavsıyem de kesınlıkle BRC.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.