Bildirim
Çıkar O Formayı Belhanda Sahibi Geldi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Belhanda sana söylüyorum Linnes sen anla
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 9 Temmuz 2017; 18:45:53 > -
Bu yıl geçen seneki disiplinsizlik ve boşvermişlikle oynarsa ne olacak merak ediyorum umarım eski formuna döner.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda bir karara vardılar nihayet.
Su an ligde 10 numaranin en cok yakistigi adam...
Fener aglama -
bu adam 3 sezondur fazladan tatil yapmak kampa geç katılmak için hep bir bahane buluyor valla helal olsun -
Belhanda'nın giydiği formanın arkasında isim yoktu, sıradan bir hazırlık maçı için öylesine verildi herhalde. Burada adamın suçu yok bence -
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
bu adam 3 sezondur fazladan tatil yapmak kampa geç katılmak için hep bir bahane buluyor valla helal olsun
Sanane la seni niye gerdi?
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
bu adam 3 sezondur fazladan tatil yapmak kampa geç katılmak için hep bir bahane buluyor valla helal olsun
Sanane?
quote:
Orijinalden alıntı: exclusive
Belhanda'nın giydiği formanın arkasında isim yoktu, sıradan bir hazırlık maçı için öylesine verildi herhalde. Burada adamın suçu yok bence
Yönetim aklınca taraftarı yokluyor, transfer döneminin başından beri aynı mevzuyu yapıyorlar...Sneijder dedikodularını medya durduk yere çıkarmadı ki, yönetim bir şeyleri dışarı fısıldadı onlarda manşetlere taşıdı.
Yönetim olayın her boyutunda medyayı ve taraftarı yokladı, sanırım son süreçte baktılar taraftar iyice sahiplendi bu sefer ılımlı hareket ediyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 9 Temmuz 2017; 21:47:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
quote:
Belhanda'nın giydiği formanın arkasında isim yoktu, sıradan bir hazırlık maçı için öylesine verildi herhalde. Burada adamın suçu yok bence
Yönetim aklınca taraftarı yokluyor, transfer döneminin başından beri aynı mevzuyu yapıyorlar...Sneijder dedikodularını medya durduk yere çıkarmadı ki, yönetim bir şeyleri dışarı fısıldadı onlarda manşetlere taşıdı.
Yönetim olayın her boyutunda medyayı ve taraftarı yokladı, sanırım son süreçte baktılar taraftar iyice sahiplendi bu sefer ılımlı hareket ediyorlar...
başından sonuna aynen böyle oldu. bu tip ikilemde kaldıkları mevzuyu taraftarın tepkisi ölçmek için medyaya sızdırıyorlar. özellikle nevzat, ali naci gibi adamlar yapıyor bunu. ama bir yandan taraftarın istediğini yapmaları iyi bir şey fakat böyle kulüp yönetilmez
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
quote:
başından sonuna aynen böyle oldu. bu tip ikilemde kaldıkları mevzuyu taraftarın tepkisi ölçmek için medyaya sızdırıyorlar. özellikle nevzat, ali naci gibi adamlar yapıyor bunu. ama bir yandan taraftarın istediğini yapmaları iyi bir şey fakat böyle kulüp yönetilmez
Elbette yönetilmez dostum, taraftar mevzuları yüzeysel görüp değerlendiriyor. Yönetim işin içinde, kriz zamanlarında böyle bocalarsa bunlar zaten orada durmalarının bir manası yok...
Sneijder mevzusu iyi yada kötü sonuçlanmalıydı kesin ve net olmalıydı, mesela sebep şu; biz Sneijder'i beğeniyoruz fakat bize şu şu konularda sıkıntı çıkartıyor, teknik heyetle uyuşmuyorlar biz bu sebeple yapılanmaya gidiyoruz ve onunla devam etmek istemiyoruz. Dersin ve noktayı koyarsın...
Aylarca basının önüne atıp, hem teknik ekibi hem kendini hatta getirdiğin transferi taraftara hedef yapmazsın. Şimdi oldu da sezon başlarında Belhanda 11 Sneijder kadro dışı diyelim yada gitti, kötü başlangıç oldu...Eee o ortamda ne yapacaklar ? taraftar zaten saatli bomba gibi...
-
Belhanda: tm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Van persie diyecektin sanırsam belhanda nerden çıktı?
quote:
Orijinalden alıntı: Burak-09k
Su an ligde 10 numaranin en cok yakistigi adam...
Fener aglama
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Büyük konuşmayacaksın bu hayatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- promo forma ne demek
- stada saat sokulur mu
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- derin galatasaray nedir
- forma nasıl yıkanır
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X