Bildirim
çıkarılabilir disk olarak görünen usb'yi eski haline getirmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam diskin icine giriyorsun bir kisayol daha mi cikiyor icinde. Eger bu sekilde ise benim de basima grlmisti sorun bilgidayardan kaynakli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam ben bu belleğe window8 yükledim arkadaşın dizüstüne format attım. Bir program yardımı ile içine iso olarak w8 yazdırdım ve format için kullandım.Windows'u içine yazdırdığım program belleği disk formatına dönüştürdü.. Şimdide düzeltemiyorum belleği -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuko Matoi
yok hocam ben bu belleğe window8 yükledim arkadaşın dizüstüne format attım. Bir program yardımı ile içine iso olarak w8 yazdırdım ve format için kullandım.Windows'u içine yazdırdığım program belleği disk formatına dönüştürdü.. Şimdide düzeltemiyorum belleği
Hocam bunu indir windows icin olani. Ve bununla bicimlendir cihazi
https://rufus.akeo.ie
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
burda hangi ayarları kullanarak formatlamam gerekiyor ? 1 kaç yöntem denedim sonuç alamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuko Matoi
burda hangi ayarları kullanarak formatlamam gerekiyor ? 1 kaç yöntem denedim sonuç alamadım
FAT32 sec, sistemde takili baska usb bellek yoksa direkt diskin harfi gelecektir G,H,K.. diye
Malesef olmuyor belleğin yazlımı falan değişmiş sanırım hala disk şeklinde görüyor -
Hocam disk yonetiminden bicimlendirmeyi denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaya
Hocam disk yonetiminden bicimlendirmeyi denedin mi?
Onu denedim çoktan ya dediğim gibi usb nin sürücülerinde değişiklik olmuş sanırım usbnin sistemini reslemem lazım sliconpowerın usb düzeltme uygulamasınıda denedim oda yapamadı güzelim bellek çöp oldu sanırım.Sinirden kırıp atıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X