Bildirim
Çıkarılabilir harddisk sorunu yardım lütfen
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu lütfen !!! -
Farklı bir USB/SATA kablosu ile deneyiniz. Kasanın arkasındaki USB yuvalarına takın. Sorun devam ettiği takdirde farklı bir sistemde deneyin. Ayrıca garantisi devam etmiyorsa, kutusundan çıkartıp SATA arayüzü aracılığı ile doğrudan kasayada bağlayabilir, durumu gözlemleyebilirsiniz.
Tüm bunlara rağmen sonuç değişmiyorsa, HDD'de problem var demektir. Garantisi şayet devam ediyorsa garantiye gönderirsiniz. -
FArklı kablo ve farklı işletim sisteminde denedim ancak sonuc olumsuz.. garantisi var ancak bilgilerim silineceği için göndermek istemiyorum.. bu ürün üçüncü kez garanyiye aynı sorundan ötürü gidiyor ve bu iyice can sıkıcı olmaya basladı.. yardımınız için teşekkür ederim ben sadece bilgileri kurtarmak istiyordum ancak anladıgım kadarıyla silinecek hepsi.. :(( -
hdd niz 2,5 mu 3,5 mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X