Şimdi Ara

Çıkarılabilir harddisk sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıkarılabilir harddiskimi bilgisyara taktığımda hdd çalışıyor yani disk dönüyor ancak bilgisayarda görünmüyor. bi kac kez gördü bu seferde erişim hatası verdi sorunum nedir acaba bilen varmı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu lütfen !!!
  • Farklı bir USB/SATA kablosu ile deneyiniz. Kasanın arkasındaki USB yuvalarına takın. Sorun devam ettiği takdirde farklı bir sistemde deneyin. Ayrıca garantisi devam etmiyorsa, kutusundan çıkartıp SATA arayüzü aracılığı ile doğrudan kasayada bağlayabilir, durumu gözlemleyebilirsiniz.

Tüm bunlara rağmen sonuç değişmiyorsa, HDD'de problem var demektir. Garantisi şayet devam ediyorsa garantiye gönderirsiniz.
  • FArklı kablo ve farklı işletim sisteminde denedim ancak sonuc olumsuz.. garantisi var ancak bilgilerim silineceği için göndermek istemiyorum.. bu ürün üçüncü kez garanyiye aynı sorundan ötürü gidiyor ve bu iyice can sıkıcı olmaya basladı.. yardımınız için teşekkür ederim ben sadece bilgileri kurtarmak istiyordum ancak anladıgım kadarıyla silinecek hepsi.. :((
  • hdd niz 2,5 mu 3,5 mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.