Şimdi Ara

Çıkınca PES 13 mü alsam FIFA 13 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siz ne dersiniz ona göre alacağım

• Her ikisinin demosunu oynayıp ona göre karar ver. Herkesin zevki farklı.
  • Fifa'nın demosu çıkmadan bir şey söyleyemeyiz ama tüm dünyada ve DH'de Fifa'nın kullanıcı/editör skoru Pes'e fark atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONAMİ aylardır harıl harıl çalışıyor.Pes 2013'ün demosu çıktı.Ben henüz oynama fırsatı bulmadım ama en kısa sürede oynayacağım.FİFA 2012 PES 2012 ye sağlam bir darbe vurdu ve EA kalitesini gösterdi.FİFA 2013'ün demosu çıkınca onu da oyna öyle karar ver.Ancak PES keyfi her zaman farklıdır bana göre
  • dostum PES i Türklerden başka oynayan kalmadı eski pesçi biri olarak devir Fifa devridir diyorum ..
  • Fifa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Fifa fakat 3 sayfalık konu var bununla ilgili.Muhtemelen bu konuda kilitlenir...
  • Fifa 13
  • Şu dönemde bunun cevabını ancak fanboylar verebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes in nesini begeniyorsunuz anlamiyorum o 2 yillik bir devirdi bitti giti fifa herzaman favorimdir :)

• FIFA tabki.
  • Fifa derim bende fifa 13 fifa 12 den kat ve kat daha kaliteli olacak bana kalırsa.
  • fifa'nın demosu çıkmadan bir şey denemez, hem senin kendi düşüncelerin yok mu milletin al dediği oyunu mu alırsın sen
  • Bu soru dolaylı yoldan pes mi fifa mı sorusu olmuş. Biz sana 50 tanede madde sıralasak oynayacak olan sensin. Bence çıkınca git ps3 kafeye orda oyna ikisinide hangisini beğenirsen artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newcastle.United.

Bu soru dolaylı yoldan pes mi fifa mı sorusu olmuş. Biz sana 50 tanede madde sıralasak oynayacak olan sensin. Bence çıkınca git ps3 kafeye orda oyna ikisinide hangisini beğenirsen artık.

ps3 kafeler pes'den geçilmiyo yalnız
  • Devir Fifa Devri

• Tabikide FIFA.
  • Teşekkürler arkadaşlar artık bişeyler yapçaz illa ki en yeni futbol oyunum PES 2010 PS3
  • Tartışmasız FIFA
  • eğer savaş oyunu istiyorsa PES i al :D

ama spor istiyorsan FİFA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.