Şimdi Ara

Çıkmaz (Bilgisayar Almak Ne Kadar Zorlaşmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi dolar kurundaki bu değişimden dolayı bilgisayarlar uçmuş durumda ve ben de çok sayıda seçenek arasında kaldım. Elimde i5 4. nesil asus laptop var ve değiştirmek, yenilemek istiyorum. Gelmesini beklediğim bir para ile sattığım bilgisayarın parasını birleştirdiğimde elimde 4-5 civarı bir bütçe oluşacak. Bu bütçeyi nasıl kullanmam gerekeceği konusunda önerilerinizi beklemedeyim:

1 - 4-5 aralığında en iyi f/p laptopı hangisidir?

2- Bu parayı ikiye bölüp bir masaüstü oyun bilgisayarına yatırıp bir de iş görecek ufak bi notebook almak daha makul olabilir mi?

• 4-5k araligindaki en faydali laptop acerin modelleri olur bence.

yani o kadar param olsaydi onlari alirdim.

cogu markanin 1050 li ve 7-8. nesil islemcili laptopu da indirimle o seviyeye dusuyor.

1050 nin fps degerleri cok kotu degil acikcasi medium da oynatir cogu oyunu full hd de

mesela bunun forumda da konusu var, inceleyebilirsin. Normal fiyati 6000 lira ama 5 in altina mutlaka duser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 20 Mayıs 2019; 22:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer amacınız oyun ise masaüstü toplamanız daha iyi olur performans açısından. Ama illa Laptop olsun diyorsanız AMD Ryzen işlemcili Laptopları önermem.İşlemcilerin performansları i7 3630QM in bile gerisinde kalıyor. Ryzen işlemcilerin avantajı düşük voltajfa çalışıp hem sıcaklık hemde batarya yönünden avantaj sağlaması okadar.

F/P olarak Monster in abra serisine bakabilirsiniz. İ5 9300h ve 3 GB Gtx1050 serili laptoplarına. Buradaki 3 GB lık GTX1050 ler önceki 4 GB lıklara göre performans olarak daha iyidir. Çünkü Cuda çekirdeği 4 GB lık modellerinde 640 iken 3gb lık modellerinde 768 e çıkartılmıştır. Buda Gtx1050ti ile çok yakın fps sonuçları vermektedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta sonu Hepsiburada'da indirim olacak, bu cihazı 5500 liraya alırsın hocam. İşlemci ve ekran kartı olarak U serisi laptoplara göre çok daha performanslıdır.

• jackall mete kullanıcısına yanıt
    indirimi nereden biliyorsunuz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elindekinin degerini bil işte ne yapmaya macera ariyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackall mete

Bu hafta sonu Hepsiburada'da indirim olacak, bu cihazı 5500 liraya alırsın hocam. İşlemci ve ekran kartı olarak U serisi laptoplara göre çok daha performanslıdır.

https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-8rd-620xtr-intel-core-i5-8300h-8gb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000J3IS9?magaza=Hepsiburada
    hocam bu bilgisayarı ben aldım, tavsiye edilecek birşey değil.
    bilgisayar soba gibi, forumda sıkça mevzusu geçti, iade edebildiğime şükrediyorum. 4 bine düşse de alınmaz, fiyatına kanıpta kullanırken mutsuz olacağınız şeyleri almayın. bu 5 bine düşüyor da, aynı özelliğe sahip olupta hayvan gibi çerçeveli olanları niye bunun iki katı fiyatına satılıyor diye bir düşünmek lazım. ucuz etin yahnisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.