Şimdi Ara

Çıldıracağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tercih dönemi ve bekleyiş süreci boyunca forumdan çıkmadım. (yazma isteğimi önlemek için asıl hesabımdan kendi isteğimle uzaklaştırıldım 30 günlüğüne) açılan konuların çoğu trolldü. kalanları da genelde bir mantığa ya da kaynağa dayanmayan yazılar idi.
    bu yaşıma kadar ki deneyimlerimden çıkardığım sonuç ise bu ülkedeki çoğu şeyin gerçeği yansıtmadığıdır. sanıyorum yaşıtlarım da bu çıkarımı yapmış olmalı ki iktisat/işletme gibi yurt dışı imkanı hukuka göre daha iyi olan bölümler bu sene rağbet gördü.
  • Askeri öğrenciye selam soyle uzulmesin. Seneye daha iyisini yapar. Ben de askeri okuldaydim. Su an ank hukuk taym. Hicbir sey icin geç değil. Serefsizler utansin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 1502 yim ben de odtü iktisattayım. Caninizi sikmayin 1100 ile de odtü iktisata giren var. Bu sene böyle oldu artık.

Odtü iibf konusu açtım buyrun gelin tanışalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı buymuş kaderde ne yazıyorsa o
  • Aynen hocam haklısinız. Ben 1502ydim. 2. Tercihim odtüydü kesin gelecegini bilmeme ragmen 24 tercih yaptım.
    23. Tercihe saraybosna iktisat

24.tercihe sitkı koçman iktisat

Yazdım. Ne olacağı belli mi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecebir -- 31 Ağustos 2018; 4:52:4 >
  • Benim sevdiğim bir arkadaşım da odtü iktisat kazandı selam söylersiniz adı aleyna
  • Sonuçlar değişecek diyorlar, tekrardan açıklanacakmış galiba.

• ek yerleştirme de herhangi bir yere girip seneye myp ile yatay geçişle yanınıza gelsin, diğer türlü 2k sıralamaya yazık olacak

• Rehberlikçi bozuntuları yüzünden oluyor bunlar hep

Çocuk eğer açıkta kalmak istemiyorsan bunları da okurum buralar da olur dediği tüm yerleri yazmalı

Kesin gelir demek için o okulun kontenjanı kadar sıralam olması lazım yani ilk 300-400 max yani

Edit: sizi tebrik ederim hayırlı olsun

Arkadaşınıza geçmiş olsun,,

Rehberlikçiye çok sinir oldum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 31 Ağustos 2018; 7:11:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesslad -- 28 Haziran 2020; 15:24:48 >
  • Hocam sizi anlıyorum ama bu durumun sebebi artık insanların hukuk yazmayı istememesi ve bahsi geçen üniversitelerin bu ve benzeri bölümlerinin yurt dışı imkanlarının geniş olması bu üniversite ve bölümlerde yığılma yaptı...
    hukuk sıralamaları bu yüzden geriledi bence
  • 1800 civarı bir sıralamayla İTÜ Ekonomi'ye giren var. Canınızı sıkmayın. Bu sene böyle olmuş, yapacak bir şey yok. ODTÜ,İTÜ bunlar çok iyi okullar.
  • yahu o yerlesemedi bu yerlesemedi de kim yerlesti bu ilk 2k ya

• Ek yerleştirme ile yerleşsin hocam arkadaşın. Yazık olmuş =(

• Ek yerleştirmeyle yerleşsin hocam sıralaması güzel yatay geçiş yapar istediği bölüme sonra
  • Şaka şaka kim yerleşti lan buralara her yer uçmuş şuraya bak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.