< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRTDIVER -- 31 Ağustos 2018; 3:8:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRTDIVER -- 31 Ağustos 2018; 3:8:10 > |
Forumda söylendi ama kimse kulak asmadı. Konular açılmıştı ilk 5k ilerler hayal kırıklığı yaşamayın diye, duyarlı arkadaşlar uyarı yaptı.
Adam şimdi 1000. olmuş seviniyor ama netlere bakıp düşünmeli tamam 1000. oldum ama bu netlerle mi? Herkes kendi testine odaklanınca ea ve sözel sıralamalar ilerledi. |
939 sıralamayla boun işletme ve iktisat yazdım ikisine de giremedim geçen sene 2400 le kapatmış bu nedir aga kim girdi bu okullara akıl sır erdiremiyorum. Bilkent işletme geldi bana da geçen sene 4200 le kapatmış bölüm. 939 dan nasıl 4200 e düştü anlayamadım bi bit yeniği var yerimi alıyorum burdan
|
Hocam çok saçma şeyler olmuş ya. Sizin adınıza çok üzüldüm, güzel okul güzel bölüm hayırlısı olsun ama dediğim gibi çok değişik şeyler dönüyor ya:(
|
2k yerleşememek hocam doldursa ya tercihleri ben 24 unu de doldurdum boşuna mi 24 hak veriyor bu adamlar sistem değişti
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 31 Ağustos 2018; 12:27:23 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 31 Ağustos 2018; 10:57:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madembadem -- 13 Ekim 2018; 23:26:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRTDIVER -- 31 Ağustos 2018; 4:19:10 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |