Şimdi Ara

Çıldıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tercihlerim
    1-bilkent iktisat tam burslu (geçen sene 4896 ile kapatmış)
    2-boun iktisat 2300
    3-galatasaray iktisat 6k küsür
    4-tobb tam burslu iktisat 8k küsür
    5-odtü iktisat 13k

ve odtü iktisat geldi. kötü felan demiyorum yanlış anlaşılmasın. sadece ne olduğunu idrak edebilmiş değilim

En yakın arkadaşımın sıralaması 2140 küsür idi. Aynı tercihleri yapmıştık o galatasarayda bırakmıştı en son. adam yerleşemedi.....
    Adam 1 sene boyunca benimle beraber hayvan gibi çalıştı 2100 yaptı ve açıkta kaldı. Rehberlikçiler tek tercih yap demesine rağmen ne olur ne olmaz galatasaray ekledi (geçen sene 6k ile kapatan) ve yerleşemedi. Kendimi bıraktım şuan arkadaşıma ulaşamıyorum. Bu çocuk daha önce askeri lisedeydi ve askeri okullar kapandı. şimdi de böyle bir şok. bu ülke ileride bu çocuktan ne isteyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRTDIVER -- 31 Ağustos 2018; 3:8:10 >

• Forumda söylendi ama kimse kulak asmadı. Konular açılmıştı ilk 5k ilerler hayal kırıklığı yaşamayın diye, duyarlı arkadaşlar uyarı yaptı.
    Adam şimdi 1000. olmuş seviniyor ama netlere bakıp düşünmeli tamam 1000. oldum ama bu netlerle mi? Herkes kendi testine odaklanınca ea ve sözel sıralamalar ilerledi.
    939 sıralamayla boun işletme ve iktisat yazdım ikisine de giremedim geçen sene 2400 le kapatmış bu nedir aga kim girdi bu okullara akıl sır erdiremiyorum. Bilkent işletme geldi bana da geçen sene 4200 le kapatmış bölüm. 939 dan nasıl 4200 e düştü anlayamadım bi bit yeniği var yerimi alıyorum burdan
  • Uzuldum hocam hayirlisi olur umarim. Guzel bolum bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok saçma şeyler olmuş ya. Sizin adınıza çok üzüldüm, güzel okul güzel bölüm hayırlısı olsun ama dediğim gibi çok değişik şeyler dönüyor ya:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iktisat cidden uçmuş ya gs’ye 2k ile girememek nedir

• Adam 1 sene boyunca benimle beraber hayvan gibi çalıştı 2100 yaptı ve açıkta kaldı. Rehberlikçiler tek tercih yap demesine rağmen ne olur ne olmaz galatasaray ekledi (geçen sene 6k ile kapatan) ve yerleşemedi. Kendimi bıraktım şuan arkadaşıma ulaşamıyorum. Bu çocuk daha önce askeri lisedeydi ve askeri okullar kapandı. şimdi de böyle bir şok. bu ülke ileride bu çocuktan ne isteyebilir.
  • Matematik ağırlıklı tm bölümlerinde (eski sistemde tm1 ile alan) sayısal azlığı sebebiyle yükselme bekliyordum ama bu kadarını cidden beklemiyordum ya, şok içinde okuyorum 1 saattir yazılanları. Sanırım Bilkent iktisat 950-1200 arası bir sırada kapattı. Çok fena valla, böyle bir şokla karşılaşan herkese sabır diliyorum.

Ne var ki odtü iktisat çok güzel bir üni-bölüm kombinasyonu hocam. Böyle fantastik şartlar altında gelse de tebrik ederim her halükarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 31 Ağustos 2018; 12:27:23 >
  • çok büyük işletme-iktisat kayanlar var. hukuk yazanlar azaldı diyeceğim hukuk 42k civarı kapamış. işletme-iktisat-hukuk dışında bölüm yazan mı yok bu nedir böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tm de ilk 10k daki sayısalcılar çıkınca gerçek sıralamalar ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 31 Ağustos 2018; 10:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sraya sayisalcılar girdi de bu kadari da abarti degil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene en öndeki siralamalar ileriye ortalar da baya geriye attı anlasilan

Kiz arkadaşim 230k siralama ile 150k lik maliyeye girdi

• Ahahahhahahshs muahahahah

2100le açıkta kalmışmış where is your kanıt

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşımın sıralaması 2143.
    tercihleri
    1-boun işletme
    2-boun iktisat
    3-bilkent işletme tam burslu
    4-bilkent iktisat tam burslu
    5-galatasaray işletme
    6- galatasaray iktisat

ve yerleşemedi. haberi aldıktan sonra kendisine ulaşamadığım için kanıt gösteremem ama kendi sonucumu atıyım en azından. Çıldıracağım
    puanım 442 sıralamam 2891

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRTDIVER -- 31 Ağustos 2018; 4:7:58 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madembadem -- 13 Ekim 2018; 23:26:28 >
  • Forumda söylendi ama kimse kulak asmadı. Konular açılmıştı ilk 5k ilerler hayal kırıklığı yaşamayın diye, duyarlı arkadaşlar uyarı yaptı.
    Adam şimdi 1000. olmuş seviniyor ama netlere bakıp düşünmeli tamam 1000. oldum ama bu netlerle mi? Herkes kendi testine odaklanınca ea ve sözel sıralamalar ilerledi.
  • 2k yerleşememek hocam doldursa ya tercihleri ben 24 unu de doldurdum boşuna mi 24 hak veriyor bu adamlar sistem değişti

• tekteselli T kullanıcısına yanıt
    hocam ben de tahmin ediyordum biraz ilerleme olacağını. En kötü galatasaray diye düşünüyordum kendim için. normalde ben de galatasarayda bırakmıştım tercihi son gün ekledim odtüyü ve tobb'u.
    arkadaşıma okulundaki rehberlikçiler tek tercih bile yapabilirsin demişlerdi boğaziçi iktisattan için. benim danıştığım rehberlikçiler bilkent gelir telaşlanma diyorlardı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIRTDIVER -- 31 Ağustos 2018; 4:19:10 >
  • 939 sıralamayla boun işletme ve iktisat yazdım ikisine de giremedim geçen sene 2400 le kapatmış bu nedir aga kim girdi bu okullara akıl sır erdiremiyorum. Bilkent işletme geldi bana da geçen sene 4200 le kapatmış bölüm. 939 dan nasıl 4200 e düştü anlayamadım bi bit yeniği var yerimi alıyorum burdan

• Ek tercih yapar ancak istediği ve hakkı olan yerlere girebilir mi bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşına çok üzüldün ösym nin öğrencileri uyarması lazımdı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.