Şimdi Ara

ÇILDIRCAM AĞLIYCAM YETER ARTIK ! KABLONET REZİLLİĞİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu malum olaylardan sonra internet hızını yavaşlatmışlardı hatırlarsanız o gün bugündür internetim her 10 dakikada bir abartmıyorum arkadaşlar sistematik olarak her 10 dakikada bir kopuyor ama modem ışıklarım ve veri bilgilerim normal gözüküyor wifi değil kablo arkadaşlar internete bağlı olan bütün cihazlar kopuyor , bu süreç zarfında uyduneti 10 kere aradım ,

birinci aramamda telefonla aradılar
    1 ) modeminizi takibe aldık ona göre işlem yapıcaz ,
    2 ) aramamda modem ayarlarınız sıkıntısız görünüyor bilgisayarcınızla görüşün ,
    3 ) aramamda eve geldik yoktunuz (yoktum)
    4 ) aramamda eve gelmiş ailem vardı evde kabloları vs pc acmıslar nete giriyor demişler gitmişler
    5 ) arkadaş geldi evdeydim modeminiz ses siteminizin yanında ondan internet gidiyor olabilr ,
    6 ) geldi arkadaşlar eve yeni modem alın modeminiz bozulmuş olabilir (garantisi yok artık eski kullanıcıyım docsis 3.0 modem)

şu an yeni modem almak için aradım sistemde arıza var sonra arayın dedi , dedim siz not alın kaydedin diyorum yok sonra arayın.

telefondaki arkadaşa şu soruyu sordum size her ay 80 TL ödüyorum yaklaşık 2 haftadır internet hizmeti alamıyorum dedim ,
    yeni modem aldım diyelim modemi aldığım halde sorun cözülmez ise 2 yıllık taahütüm iptal olur mu ? dedim olur dedi ama indirimleri ödersiniz diyor ,

yani arkadaşlar kendi cözemedikleri sorun icin hem modem alıcam hem de iptal edersem sözleşme indirim bedellerini ödüycem ,

ama iptal etmezseniz her ay 80 tl ödeyin bu bozuk neti kullanın bizce sıkıntı yok diyorlar :)

yorum ve takdir sizin arkadaşlar....

mahallemde fiber yok olsa anında geçerdim :(

• Şu an bu postu yazarken bile 2 kere kopma oldu ama modemin ışıkları normal halen :D

CSGO RANKED girdim adama hs atıcam net kopuyor spray yapamıyorum cıldırcam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Şu an bu postu yazarken bile 2 kere kopma oldu ama modemin ışıkları normal halen :D

1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum, büyük ihtimal sizdekide eski zn modemlerden, bir kere şunu unutmayın, eve gelen taşeron ekip ne üdüğü belirsiz hiçbir teknik bilgiye sahip olmayan, ve hatta insan demeye bin şahit isteyen varlıklar, bunu 3 senenin sonunda yaşadıklarıma istinaden söylüyorum,

sorununuza gelince ben yeni çıkan infinity modemden istedim ve kopma sorununu çözmüş oldum, 10 dakikada bir internet gidiyor ve modem arayüzüne dahi giremiyordum, 30 saniye ile 1 dakika arası sürüyordu, 1 hafta iade süreniz var ama %100 emin olarak söylüyorum bu sorun modem kaynaklı, kanser olmak istemiyorsanız ekiple falan uğraşmayın, bu arada 50mb bağlatımı eski modemde wifi ile max 30mb alabiliyordum, yeni çıkan modemde 5ghz kanalında 50bm hızı kayıpsız bir şekilde alabiliyorum,

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idinc -- 31 Ocak 2017; 4:27:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: idinc

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Şu an bu postu yazarken bile 2 kere kopma oldu ama modemin ışıkları normal halen :D

1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum, büyük ihtimal sizdekide eski zn modemlerden, bir kere şunu unutmayın, eve gelen taşeron ekip ne üdüğü belirsiz hiçbir teknik bilgiye sahip olmayan, ve hatta insan demeye bin şahit isteyen varlıklar, bunu 3 senenin sonunda yaşadıklarıma istinaden söylüyorum,

sorununuza gelince ben yeni çıkan infinity modemden istedim ve kopma sorununu çözmüş oldum, 10 dakikada bir internet gidiyor ve modem arayüzüne dahi giremiyordum, 30 saniye ile 1 dakika arası sürüyordu, 1 hafta iade süreniz var ama %100 emin olarak söylüyorum bu sorun modem kaynaklı, kanser olmak istemiyorsanız ekiple falan uğraşmayın, bu arada 50mb bağlatımı eski modemde wifi ile max 30mb alabiliyordum, yeni çıkan modemde 5ghz kanalında 50bm hızı kayıpsız bir şekilde alabiliyorum,

iyi forumlar.

Selam hocam bugün sabah aradım modem talebinde bulundum 12 ay takistle 144 tl modem aldım ,

bakalım 5 iş günü diyorlar kurulum için :D

5 gün daha çekicem bu rezilliği yani hayırlısı umarım modem gelince düzelir ,

düzelmez bülent ecevit önüne yazar kasa atmışlardı uydunet dükkanı bulup 1 tane önüne modem atıcam.

• Yeni modem alınca problem düzeldimi bendede aynı sorun var lütfen söyleyin kurulum yapınca. Sanırım bilerek ZN modemleri bozdular. Yenisi çıkınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de sürekli net kopması oluyor 5 saniye içerisinde geri geliyor neden böyle anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Yeni modem alınca problem düzeldimi bendede aynı sorun var lütfen söyleyin kurulum yapınca. Sanırım bilerek ZN modemleri bozdular. Yenisi çıkınca

Mail attım ayar yaptılar düzeldi hocam Modem kurmak için geldiler geri yolladim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Hocam CBW-383ZN modem var 10 dk bir kopuyor ama kablo ile baağlı olanlarda kopma olmuyor. Siz nasıl düzelttiniz nereye mail attınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Hocam CBW-383ZN modem var 10 dk bir kopuyor ama kablo ile baağlı olanlarda kopma olmuyor. Siz nasıl düzelttiniz nereye mail attınız.

"Kablo TV Bilgi" <kablotvbilgi@turksat.com.tr>

Hocam sorununuzu yazın yönlendirme yapıyorlar ama sert konusun yoksa pek sallamıyorlar.
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.