Şimdi Ara

çıldırmamak elde değil polis cep telefonuyla ceza kesiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
13.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecmis olsun ..en iyisi tasi taragi satip sistemden uzak yasanilabilecek koy ciftlik yada ormanda rahat rahat yasamak ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Emniyet şeridinden mi gidiyordunuz? Eğer öyleyse polis yolu kapadığında bile o şeride girince ceza kesiyorlar. Seneler önce köprüde benzer bir olay başıma gelmişti. Polis kaza sebebiyle yolun bir kısmını kapatmış ve insanları emniyet şeridine yönlendirmişti. Polis yönlendirdiği için ceza gelmeyeceğini düşündük ama yine ceza gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

aynı anda en az 500 arabaya bu cezayı yazdılar milleti soyuyorlar diyorum sen ne saçmalıyosun. inşallah aynısı başına gelir

itiraz etmek iptal ettirmek çok kolay zaten..

çalışan adamım izin alıcamda gidicemde uğraşıcamda benim yarım günüm 236tl den daha pahalı

Alıntıları Göster
    Abim. Ne canını sıkıyorsun, polisimiz askerimiz bu ulke için canını veriyor, 236tl de sen versen ne olur ki. Ayrıca senin dediğine göre en az 10300tl maaşın var, dokunur mu cebine sanki.

Uğraşma, bence öde gitsin. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hderelli18 -- 10 Aralık 2018; 8:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hderelli18

Abim. Ne canını sıkıyorsun, polisimiz askerimiz bu ulke için canını veriyor, 236tl de sen versen ne olur ki. Ayrıca senin dediğine göre en az 10300tl maaşın var, dokunur mu cebine sanki.

Uğraşma, bence öde gitsin. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    arabayı satarken faizi ile 248 tl ödedik haram zıkkım olsun
  • Koskoca polis vardır elbet bir bildiği
  • Araba pazarında aracımı satmaya çalışıyordum, polis olduğu her halinden belli olan sivil giyimli birisi ile pazarlık yaptık, verdiği rakam çok düşüktü, anlaşma imkanı yoktu. Olmayacağını, daha uygun fiyatlı araçlara bakmasını tavsiye ettim. Bana dedi ki "Sana uygun bir fiyat çekeceğim yakında.." ve uzaklaşıp gitti.

15 gün sonra İstanbul, Kadıköy'de hatalı parktan aracıma ceza geldi. İstanbul'a gitmemişti bile aracım...

Aynen konu sahibi arkadaşın dediği gibi işyerinden izin almak, itiraz etmek, mahkemelerde sürünmek göze alınacak bir şey değildi... Haram zıkkım ettim ama kime bilmiyorum... Devletin gücünü zorbaca kullanarak benden çıkardığı o para kendi cebine mi girdi... O zamanlar kamera kayıtları istene bilseydi hakkımı arayacak bu işin peşine düşecektim. Cezayı kesen polis hakkında görevi kötüye kullanmaktan artık ne bileyim ne türlü uyarsa o şekilde burnundan getirmeye çalışacaktım... Ama bazıları için iş ayaklarda pranga oluyor, hakkını bile arayamıyor insan.

Sadece polise değil hiç kimseye sorgulanamayan yetki verilmemelidir. Burada kesilen cezanın ne cezası olduğu bile anlaşılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Araba pazarında aracımı satmaya çalışıyordum, polis olduğu her halinden belli olan sivil giyimli birisi ile pazarlık yaptık, verdiği rakam çok düşüktü, anlaşma imkanı yoktu. Olmayacağını, daha uygun fiyatlı araçlara bakmasını tavsiye ettim. Bana dedi ki "Sana uygun bir fiyat çekeceğim yakında.." ve uzaklaşıp gitti.

15 gün sonra İstanbul, Kadıköy'de hatalı parktan aracıma ceza geldi. İstanbul'a gitmemişti bile aracım...

Aynen konu sahibi arkadaşın dediği gibi işyerinden izin almak, itiraz etmek, mahkemelerde sürünmek göze alınacak bir şey değildi... Haram zıkkım ettim ama kime bilmiyorum... Devletin gücünü zorbaca kullanarak benden çıkardığı o para kendi cebine mi girdi... O zamanlar kamera kayıtları istene bilseydi hakkımı arayacak bu işin peşine düşecektim. Cezayı kesen polis hakkında görevi kötüye kullanmaktan artık ne bileyim ne türlü uyarsa o şekilde burnundan getirmeye çalışacaktım... Ama bazıları için iş ayaklarda pranga oluyor, hakkını bile arayamıyor insan.

Sadece polise değil hiç kimseye sorgulanamayan yetki verilmemelidir. Burada kesilen cezanın ne cezası olduğu bile anlaşılmıyor.
    hocam konu sahibine ve size katılıyorum

bir bankada çalışıyorum bu tür bir iş için izin almak zor hadi izin aldınız 1 günde biteceği meçhul.

daha geçen perşembe araç almak içim 2 saat izin aldım ve tüm gün iş bitmedi ertesi gün 12 de işe gittim

250 tl için 500tl lik efor sarf ediyoruz

konu sahibi geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.