< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 14 Eylül 2018; 19:29:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 14 Eylül 2018; 19:29:39 > |
ceza kesmezsem sen akıllanmıyorsun.
her bayram 250 ölü. iç savaştamıyız ? yakınına birşey olunca trafik terörü diyorsun. bu ülkede insanlar ceza harici ehlileştirmenin yolu yok. polis polise ceza kesiyor.kimse gücenmesin. herkes kurallara uyarsa böyle başlıklar görmeyiz. |
Polis denetim yapmasa devlet Polis nerede derler.
Polis denetim yapsa ekonomi bitik para lazım derler. Ceza aylar hatta yillar sonra gelse bir ton virvir dirdir. Teknolojiyi kullanıp ceza çok kısa zamanda tebliğ edilse onada bir kulp bulurlar. Ama kimse kendinı sorgulamaz. Oturduğu yerden hükümeti kurup devlet yönetirler. |
A airarmada demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
ben emniyet şeridinden gittiğim için 2 sene önce ceza yedim çünkü |
Hazineye para lazım.Artık aç kurt gibi her yerde radar türer.
|
güzel uygulama
cep telefonu ile konuşana, emniyet şeridinden gidenlere, sapaklardan öne geçip çakallık yapanlara, sürat yapanlara, makas atanlara gerekli cezaları böyle anında verirler umarım. Akıllanmayacaklarını biliyorum ama en azından belki ceza korkusuna yapmazlar. sizin cezanız söylediğinize göre haksız kesilmiş hakkınızı arayın derim. |
Emniyet şeridinde gidenlerin araç kamera görüntülerini whatsapptan emniyete atıyorum şikayetçiyim diyorum, onlarda teşekkür edip cezai işlemin başlatıldığını yazıyorlar. Oh olsun. Bi siz mi uyanıksınız ulan
|
Apple Tablet ile mi kessin cezanı? Kurallara uy
|
mesuthaksoy demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
polisin kendi cep telefonu kamerasıyla cezamı olur ya hadi oldu 10dk da sisteme yazar mı! |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 14 Eylül 2018; 19:44:51 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|