Şimdi Ara

çıldırmamak elde değil polis cep telefonuyla ceza kesiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
13.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun.

Geçen gün kimliği yeniledim. 10 dakikada parmak izi sisteme düşmedi ceza için ne hız

Bizim burada da şehir içinde çatır çatır ceza yazıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız cezası olarak görünüyor. O kadar isyan itiraz ediyorsunuz da hızınız kaçtı o sırada?

Ayrıca suç varsa cezanın cep telefonu ile yazılması neden sorun olarak görünüyor ki, illa kutu gibi antika bir alet mi olması lazım

• Önümdeki araçla beraber sinyal verip sola geçtik diyorsunuz, bu durumda hatalı sollama yapmış oluyorsunuz zaten.

• Hırsızın hiç mi suçu yok konu sahibi?
  • Yanlış bilmiyorsam eğer radar cezası bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada önemli olan cezanın nasıl kesildiği değil. Yaptığınız şeyin suç olup olmamasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Hız cezası olarak görünüyor. O kadar isyan itiraz ediyorsunuz da hızınız kaçtı o sırada?

Ayrıca suç varsa cezanın cep telefonu ile yazılması neden sorun olarak görünüyor ki, illa kutu gibi antika bir alet mi olması lazım
    Sizin gibiler insanı bu forumdan soğutur. Cuma akşamı İstanbul trafiğinde e5 te diyorum radar diyosun ya! Güzel kardeşim e5 te adım adım gidersin dur kalk yaparsın araba 2.vitesi bile görmezzzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Önümdeki araçla beraber sinyal verip sola geçtik diyorsunuz, bu durumda hatalı sollama yapmış oluyorsunuz zaten.
    Polis şeridi kapamıştı diyorum polis arabasının içinden mi geçeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Geçmiş olsun.

Geçen gün kimliği yeniledim. 10 dakikada parmak izi sisteme düşmedi ceza için ne hız

Bizim burada da şehir içinde çatır çatır ceza yazıyorlar.
    Ben eve gelmeden cezası gelmiş

• devlete para lazim.ekonomi bitik.
  • Yok artık..
  • Hem ayranım dökülmesin hem ceza yemiyeyim yok ya bir siz akıllısınız emniyet şeridi acil durumlar için vardır. Bence ceza az olmuş bu tiplerin alacan altından arabayı vermiyeceksin 2 hafta ağlaya ağlaya öğrenirler trafik kurallarını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açil Halojenür A kullanıcısına yanıt
    Hocam lüks dediğiniz cihaz tercih sebebi muhtemelen kamerası. Daha kısa sürede çekim yaptığı için daha net oluyor, daha uzaktaki plakayı vs daha net çekiyor vs. Emniyet şeridine girenlere dayasınlar cezayı, dibine kadar destekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke kanunsuzlukları vatandaşın da çekip video olarak polise atabileceği bir sistem olsa.ihbar başına 50 tl verseler trafik çözülür herkes müfettiş kesilir.
  • Polis denetim yapmasa devlet Polis nerede derler.

Polis denetim yapsa ekonomi bitik para lazım derler.

Ceza aylar hatta yillar sonra gelse bir ton virvir dirdir.

Teknolojiyi kullanıp ceza çok kısa zamanda tebliğ edilse onada bir kulp bulurlar.

Ama kimse kendinı sorgulamaz. Oturduğu yerden hükümeti kurup devlet yönetirler.

• Polis herkese eşit davransa EyvAllah ama bakıyorsun başka yerde adam 200le gidiyor sorun yok, başka biri yasak yerde u dönüşü yapıyor sıkıntı yok, başka biri kaldırıma koyuyor birşey yok, biz otobanda ford connectle 105le gidince sorun oluyor. İşini düzgün yapmayan bütün polisleri kınıyorum. .

• Teknik olarak boyle bir uygulamaya geçmişler ise bu güzel bir şey. Emniyet şeridi yol geçen hanı gibi boylece kimse ceza bile yazıldığını anlamadan kucağında bulur cezayı.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Sizinki anlatım beraber sollama yapmış gibi görünüyor, ona bakılırsa hatalı olmuş oluyor.

Onun dışında siz haklıysanız iptal ettirirsiniz.

• Bende 80 ile 235 tl yedım geçen ay hatalıyım helali hoş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.