Şimdi Ara

çıldırmamak elde değil polis cep telefonuyla ceza kesiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
13.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 51/2-A alt dilim 2b ise üst dilim radar cezası. Siz sollama değil radar yemişsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Geçen ay tatile gidiyoruz, yol bölünmüş değil, radarı gördüm fren yaptım ama gözüm yolda polis arıyor durduracakmı diye, durduranda olmadı.

Neyse 15 dakika sonra e-devletten bir mail, tescil plakasına yazılan ceza diye ve devletimizin hızını orda gördüm
  • birkere 239 tl diye bir ceza yok ayrıca 51-A diyede bir ceza maddesi yok!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Önümdeki araçla beraber sinyal verip sola geçtik diyorsunuz, bu durumda hatalı sollama yapmış oluyorsunuz zaten.
    Hocam sağ dan gelip soldakinin önüne kırmak nasıl sollama oluyor
  • Fazla dolanmamak lazım sağda solda.

Emniyet şeridi yok

Hız zaten düşük

Yol çizgisi ile ilgili bir açık olabilir o bölgede,yada kavşak üstgeçit bölgesiyse taralı alan.

Göztepe kavşağı bölgesi biraz karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun cezanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sanırım anlatamıyorum şuanda devlet para gelsin diye polise vermiş yetkiyi pat küt affetmeden yazıyor

göztepe kavşağında 10km hızla radar mı olur. Dün akşam en az 500 arabaya bu yazıldı adım gibi biliyorum.

bazı aklıevveller de yok emniyet şeridi yok radar hala konuşuyolar

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Kardeş adam emniyet şeridinden gitmiyormuş ki en sağ şeritten gidiyormuş. Bazen gözünüzle okuduğunuza dair

şüphe duyuyorum harbiden. Bir de adamı ezmiş, bir akıllı sizsiniz falan diye, hey allahım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, dün saat 4 gibi geçtim oradan hiç polis felan yoktu, o bölgede çok sıkıntı oluyor akşam üzeri, daha önceleri şuan kapalı olan hasanpaşa kadıköy ayrımının önüne kadar en sağdan gidip E5e katılan kaynakçılara yazmaları lazım asıl cezayı. Sizin yediğiniz ceza ile sundukları gerekçe bana tuhaf geldi.

Bir anda böyle yaptılarsa bu saatten sonra dikkatli olmakta fayda var.

• Emniyet şeridinde gidenlerin araç kamera görüntülerini whatsapptan emniyete atıyorum şikayetçiyim diyorum, onlarda teşekkür edip cezai işlemin başlatıldığını yazıyorlar. Oh olsun. Bi siz mi uyanıksınız ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 15 Eylül 2018; 20:50:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş burada neyi uzatıyorsun anlamadım. Adam yetkisini kullanmış, hata görmüş ceza yazmış. İster tabletle çeker, ister telefonla bunun ne alakası var. Eğer dediğin gibi haklıysan, görüntü alması senin lehine sevinmen lazım. Yap itirazını kendini haklı görüyorsan, iptalden sonra da şikayetçi ol haksız yere sana ceza yazdığı için bu kadar basit. Ne yapalım istiyorsun yani, burada halk meclisi kurup yargılamamı yapalım. Sonuna kadar bu kontrolleri destekliyorum, İstanbulda trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı artık. Pusu radar olsaydı seni desteklerdim o ayrı konu.

• Haklı olduğunuzı düşünüyorsanız itiraz edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 16 Eylül 2018; 21:29:52 >
  • "239TL CEZA!!! 

SUÇUM 51-A BU ÜLKEDE ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL POLİS ELİNDE CEP TELEFONU KAMERASIYLA CEZA YAZIYOR VE 15DK İÇİNDE SİSTEME DÜŞÜYOR"

Neye çıldırıyorsunuz? Cep tel kamerasıyla ceza yemenize mi? Yoksa 15 dk içinde sisteme düşmesine mi? Hatalıysanız ceza yiyeceksiniz bundan doğal bir şey var mı? Londra da sokak aralarında bile flaş lar patlıyor süratliyseniz. Ben kimsenin çıldırdığını görmedim.

Haksız yere ceza kesildiğini düşünüyorsanızda gidin itiraz edin burası itiraz makamı değil.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkeyle ilgisi yok, avrupada cezayla hizaya geliyor millet
    Keşke daha çok cezalar kesilse de medenileşsek
    Konuyu açan arkadaş o kadar. Alışmış ki yaptığının yanına kar kalmasına , teknolojik, esnek ve anında bilgilendiren kamu hizmetini eleştiriyor
    valla yazık bize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman, git itiraz et iptal olsun ceza. Yanlış ceza yazmış olsa ve senin başka suçun olsa bile iptal olur.

Bana hız cezası yazmışlar ama ben hız yapmadım, zaten hız yapacak bir imkan da yoktu trafikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Kardeş burada neyi uzatıyorsun anlamadım. Adam yetkisini kullanmış, hata görmüş ceza yazmış. İster tabletle çeker, ister telefonla bunun ne alakası var. Eğer dediğin gibi haklıysan, görüntü alması senin lehine sevinmen lazım. Yap itirazını kendini haklı görüyorsan, iptalden sonra da şikayetçi ol haksız yere sana ceza yazdığı için bu kadar basit. Ne yapalım istiyorsun yani, burada halk meclisi kurup yargılamamı yapalım. Sonuna kadar bu kontrolleri destekliyorum, İstanbulda trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı artık. Pusu radar olsaydı seni desteklerdim o ayrı konu.
    iyi kardeşim polis sana da canının istediği yetkiyi kullansın pat diye ceza gelsin sonra sulh cezada iptal için uğraşır durursun

ne sığ düşünceleriniz var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Super159

"239TL CEZA!!! 

SUÇUM 51-A BU ÜLKEDE ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL POLİS ELİNDE CEP TELEFONU KAMERASIYLA CEZA YAZIYOR VE 15DK İÇİNDE SİSTEME DÜŞÜYOR"

Neye çıldırıyorsunuz? Cep tel kamerasıyla ceza yemenize mi? Yoksa 15 dk içinde sisteme düşmesine mi? Hatalıysanız ceza yiyeceksiniz bundan doğal bir şey var mı? Londra da sokak aralarında bile flaş lar patlıyor süratliyseniz. Ben kimsenin çıldırdığını görmedim.

Haksız yere ceza kesildiğini düşünüyorsanızda gidin itiraz edin burası itiraz makamı değil.
    aynı anda en az 500 arabaya bu cezayı yazdılar milleti soyuyorlar diyorum sen ne saçmalıyosun. inşallah aynısı başına gelir

itiraz etmek iptal ettirmek çok kolay zaten..

çalışan adamım izin alıcamda gidicemde uğraşıcamda benim yarım günüm 236tl den daha pahalı

• Ceza için geçmiş olsun. Konu madde radar hız cezası ile ilgili değil hızını düşürmemekle ilgili

Trafik kanunu 51/a maddesi:

Kavşaklara yaklaşırken,dönemeçlere girerken, tepe üstlerine yaklaşırken, dönemeçli yollarda ilerlerken, yaya geçitlerine, hemzemin geçitlere, tünellere, dar köprü ve menfezlere yaklaşırken, yapım ve onarım alanlarına girerken, hızlarını azaltmak

• Bende sıkışık trafikte sağ şeritte giderken polis gelip plakamı okumuştu, sonra e devlete bakınca emniyer şeridi cezası yazmış ki sağ şeritten hiç ayrılmamıştım. O zaman uğraşamadığımdan haram zıkkım olsun diye ödemiştim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.