Şimdi Ara

Çılgın Proje'ye ne oldu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881

Gizli saklı iş?
    Ne yapıyoruz yahu naylon fatura ile kaçak iş mi yapıyoruz?
    Çok merak ediyorsan şifremi vereyim, profilime gir, bak. Neyi merak ediyorsan da sor, keyfim isterse cevap da veririm, sorun değil.

Bu hükümet bir dahaki seçimde %60 ile iktidara gelecek. Bu doğru yolda olduklarını mı gösterir yoksa halkın cahil olduğunu mu?

merak ettiğim , farklı başlıkta yazı yazanların son 1/ 2 ay içindeki hangi başlıkta online oldukları ve neler yazdıkları fikirleri ve düşünceleri,

o zaman KESKİN bir dille , her başlıkta bir şey yazınca eleştiri hakkım doğmakta. İLK siz benim yazıma alıntı ile cevap yazmışsınız ve politikanız HÜKÜMETİ eleştirmek olmuş

şuanda profili kapalı arkadaşlar evrimci / darwinci / ateist / deist üyeler ve her zaman olumsuz fikir beyan edip şuanda çok fazla göze batıyorlar ! sadece bu sitede 5/10 saat onlineyim ve KÜLTÜR BİLİM başlıkları benim için günümün 3/5 dk alıyor artık siz düşünün

ancak atatürk imajı altında yapılan o kadar şey var ki , birde hep olumsuz olunca bu talepleri anlamak zor,

siz açılım diyorsunuz , pkk lılarda haklarımız hükümetçe verilmiyor öldürülüyoruz diyorlar. bu akp napsın? ATATÜRK ün şuandaki partisi çizgisini koruyor mu? eleştiride " iğreniyorum " diyorsanız tarafsız olmadığınızı görmem de benim suçum olmamalı.

biri için alıntı yapmadan ve msj atmadan önce profiline - eski msj ve fikirlerine kesin bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 30 Ağustos 2011; 23:59:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Gizli saklı iş?
    Çok merak ediyorsan şifremi vereyim, profilime gir, bak. Neyi merak ediyorsan da sor, keyfim isterse cevap da veririm, sorun değil.

Bu hükümet bir dahaki seçimde %60 ile iktidara gelecek. Bu doğru yolda olduklarını mı gösterir yoksa halkın cahil olduğunu mu?

merak ettiğim , farklı başlıkta yazı yazanların son 1/ 2 ay içindeki hangi başlıkta online oldukları ve neler yazdıkları fikirleri ve düşünceleri,

o zaman KESKİN bir dille , her başlıkta bir şey yazınca eleştiri hakkım doğmakta. İLK siz benim yazıma alıntı ile cevap yazmışsınız ve politikanız HÜKÜMETİ eleştirmek olmuş

şuanda profili kapalı arkadaşlar evrimci / darwinci / ateist / deist üyeler ve her zaman olumsuz fikir beyan edip şuanda çok fazla göze batıyorlar ! sadece bu sitede 5/10 saat onlineyim ve KÜLTÜR BİLİM başlıkları benim için günümün 3/5 dk alıyor artık siz düşünün

ancak atatürk imajı altında yapılan o kadar şey var ki , birde hep olumsuz olunca bu talepleri anlamak zor,

siz açılım diyorsunuz , pkk lılarda haklarımız hükümetçe verilmiyor öldürülüyoruz diyorlar. bu akp napsın? ATATÜRK ün şuandaki partisi çizgisini koruyor mu? eleştiride " iğreniyorum " diyorsanız tarafsız olmadığınızı görmem de benim suçum olmamalı.

biri için alıntı yapmadan ve msj atmadan önce profiline - eski msj ve fikirlerine kesin bakarım

Kişinin ne dediğine değil, niyetine bakarım diyorsunuz. Şu sizin tayfada profili gizli olmayan bir ben varım galiba.

• @ TRojka

merhaba,

inanmayacaksın ama şuanda senin yazıları okuyordum , deist / atesit / darwinci birisi BAŞÖRTÜSÜ konusunda video eklemiş ve kur an da açıklama / benzetme vb yok demiş bu benim garibime gidiyor. birisi yakını kaybetmiş dünya gözü ile küs kalmamak vb. diyor şaşırıyorum.

ama sen son 2/3 günlük yazılarında daha uygun yazıyorsun , görmemek haksızlık olur.

bknz : "ara geçiş formu" konusundaki fikirlerin.

PROFİLİN AÇIK OLMASI ÇOK ÖNEMLİ
  • japonlar la marmara da araştırma yapan işinin üstatı hoca diyor ki:
    böyle saçma sapan bir şey olmaz,
    saatli bombanın üzerinde oturuyoruz,
    önce insanların oturduğu yapıların güvenliği sağlanmalı.
    kanal açıcan, sonra ev yapıcan, 50km- 100 km öteden insanları oraya taşıycan...
    istanbul un nüfusu daha da artar...

ben de ekleyeyim;
    eğer bu projenin depremle ilgisi var diyen aklı evvel var ise,
    ölme eşeğim ölme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogh

japonlar la marmara da araştırma yapan işinin üstatı hoca diyor ki:
    böyle saçma sapan bir şey olmaz,
    saatli bombanın üzerinde oturuyoruz,
    önce insanların oturduğu yapıların güvenliği sağlanmalı.
    kanal açıcan, sonra ev yapıcan, 50km- 100 km öteden insanları oraya taşıycan...
    istanbul un nüfusu daha da artar...

ben de ekleyeyim;
    eğer bu projenin depremle ilgisi var diyen aklı evvel var ise,
    ölme eşeğim ölme...

Türkiye'de insanlara güvenli ve huzurlu bir yaşam vererek, yaşam standartlarını yükselterek oy alamazsınız. Bunu Ak Parti iktidarı çok iyi biliyor. Türk insanı Türk olarak göğüsünün kabarmasını ister. Kendi Helikopterimizi yapalım, 3. köprüyü yapalım, İstanbul'a bir boğaz daha yapalım gösterişli olalım, bunlar bizim insanımızı kendine çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

2 yıl etüt,8-10 yıl yapım süresi olan 10 milyar Dolarlık bir proje.Daha hükümet düzgün kurulup tam anlamıyla iş başı yapmamış.Saman aleviydi söndü gibi imalar.Akıl var fikir var.

İşte asıl şaşılması gereken de bu ya
    Gelecek yıl ne olacağını bile belli değilken 8-10 yıl sonrasını hedefleyen bir projeye insanlar oylarını verdiler. Siz ne derseniz deyin ama ben bu sahneyi hatırlarım:

• mondre boğazlar sözleşmesini by-pass edip amerikanın giremediği tek deniz olan karadenize amerikan savaş gemilerini sokma projesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusFring

quote:

Orijinalden alıntı: Previous Tune

Israrla sormama rağmen neden hiç kimse bu projenin ne gibi faydaları olacağını anlatmıyor?

-boğazda ki risk azalacak(en önemli faydası)
    -böylece onlarca tarihi eser,yerleşim yeri güvence altına alınmış olacak
    -boğaz turizme açılacak
    -deniz taşıtları geçişlerini çok daha güvenli bir yoldan yapacak
    ayrıca bunlar sadece bugün bilebildiklerimiz projenin ayrıntıları ortaya çıktığında daha ayrıntılı bilgiler edinebileceğiz.

Ek:Hatayada havalimanı yapılacağı zaman bir işe yaramaz ki burada kim uçağa biner felan deniyordu.Şu an bu havalimanının yıllık kapasitesi 2 milyon kişiyi bulmuş durumda

gayet somut konuştuğumu düşünüyorum ama nedense görmezlikten gelinmiş bu mesajım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

2 yıl etüt,8-10 yıl yapım süresi olan 10 milyar Dolarlık bir proje.Daha hükümet düzgün kurulup tam anlamıyla iş başı yapmamış.Saman aleviydi söndü gibi imalar.Akıl var fikir var.

İşte asıl şaşılması gereken de bu ya
    Gelecek yıl ne olacağını bile belli değilken 8-10 yıl sonrasını hedefleyen bir projeye insanlar oylarını verdiler. Siz ne derseniz deyin ama ben bu sahneyi hatırlarım:

Bu projeye bakıp oy veren de vardır ama çok sınırlıdır, genelleme yapmak doğru değil.. İnsanların oy veriş nedenlerinden biri 2 gün arayla yaşandı mesela, dünkü 30 Ağustos resepsiyonu ve önceki gün GK int sitesindeki düzenlemeler, G.K başkanını itirafları,anayasa değişikliği vb gibi reformların tek aktörü var başka adres olsa ona verirdik.. Gerçi benim için tek başına Gürpınar - Pekmez sahilinde ki muazzam sahil ve çevre düzenlemeleri neden olarak yeterde artar. Beylikdüzü belediyesi Pekmez sahilini deyim yerindeyse baştan yarattı, bundan önce onlarca belediye geldi geçti neden yapmadılar, yeterince satamadılar memleketi ondan heralde.Demogojiyi geçin icraata bakın..

• en berbat oldugumuz konulardan bir tanesi de deniz taşımacılıgıdır.
    Yada DENİZ'le olan herşey..

Cılgın proje'ye baktıgımızda zor birşey olmadıgını görebiliriz.
    Sonucta rte ve türk hükümetinin bunu düşünebilecegini 3 yaşındaki cocuk bile bilebilir.
    Fikri verenler gereken herşeyi düşünmüşlerdir.

Ayrıca bu cılgın proje ile galata port daha da deger kazanacak.
    Bilmiyorum hanginiz kasımpaşa-hasköy-halıcıoglu-sütlüce-silahtar-kagıthane sahil hattı biliyorsunuz.
    Bu sahil hattı tamamen boşaltılmaya basladı.

Zaten özelikle sütlüce tarafı son derece deger kazanmaya basladı.
    Koç-sabancı ve diger şirketler gerekli yatırımları yapmaktalar.

Halic'in karadenize'ine baglanma işlemi yıllardan beri dile gelen birşey.
    Ve yakın zamanda oldugunu da görecegiz..

yazıyı toparlarsak;bu halk icin mi yoksa kapitalistler icin mi diye sorarsak ?
    cevap belli sanırım..

ülke'de o kadar sorun varken cılgın proje'ye ne gerek var!

• 10yıl boyunca,sizi kandıracaklar işte "ha yaptık ha yapacağız diye" oylarınızı almaya devam edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

10yıl boyunca,sizi kandıracaklar işte "ha yaptık ha yapacağız diye" oylarınızı almaya devam edecekler.

Çılgın proje için tek bir oy atanın olduğunu hiç sanmıyorum. Bu bağlamda oy atan sadece vizyona oy atar. Bu ülke bu hükümet ile isterse yapar fikrine oy atar. Adı çılgın proje olmuş veya başka şey olmuş fark etmez. Geçmiş 8-9 seneden çılgın projeyi defalarca katlayacak işlere imza attı bu hükümet ve oy atanlar da sayın başbakanın badem bıyıklarına atmadılar. Yani atılan oyun tamamına yakını "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" düşüncesi doğrultusunda atıldı. Ve iddaa ediyorum akp ye atılan oyların tamamına yakını 30 yaş üzeri kitlenin oylarıdır. Çünkü onların geçmiş ile bu hükümetin icraatlarını yaşamış olma deneyimi vardır. AKP tüzüğüne göre sayın başbakan dahil pek çok deneyimli isimin bu seçim son milletvekilliği seçimiydi. Şimdi en büyük dileğim ilk genel seçimde chp iktidarını veya koalisyonu bu ülkenin yaşamasıdır. LSorumluluk mevkisinde olmadan sadece laf üreten ve çamur atanları da iktidar olarak bir görelim. Bedeli negatif anlamda büyük olacaktır ama şu 30 yaş altı arkadaşların başka hükümetlerin yönetiminin deneyimini yaşaması ve bizlerin de artık sadece muhalefet yapmak için muhalefet yapma zevkini tatmasını, her gün battık, bittik edebiyatı yapmasını çok istiyorum.

• adamların tek derdi montröyü by-pass etmek başka dertleri yok. neymiş tarihi eserler korunacakmış boğazdaki lüks yalılarmı kaldı korunacak türkiyenin bu kadar tarihi eseri değeri çalınırken. baraş altında kalan onca eser ne oldu.

birde belediye hizmetine bakıpta genel seçimde oy verenleri anlamıyorum belediye çok iyi işler yapmış olabilir git belediye seçimlerinde oy ver. genel seçimde niye oy veriyorsun. o belediye başkanları hizmet etmek zorunda görevi o sende bu hizmetinin karşılığını onu tekrar belediye başkanı yaparak ödersin.

bu çılgın projeyi kim yapacak oradan ne çeşit gemiler geçecek. kime ihale edilecek. proje duyurulduğunda ismi belli olmayan bir adam çıkıp bedava yaparım burayı dedi.

oluşacak çevre felaketini saymıyorum bile. tabi türkiyede doğa tarihine, çevre mühendislerine önem verilmediği için bunlar ortaya çıkmıyor adamlar bas bas bağırıyor çevreye çok büyük zararı olur diye ama gel gör ki bir haber kanalına çıkma değeri taşımıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

10yıl boyunca,sizi kandıracaklar işte "ha yaptık ha yapacağız diye" oylarınızı almaya devam edecekler.

Çılgın proje için tek bir oy atanın olduğunu hiç sanmıyorum. Bu bağlamda oy atan sadece vizyona oy atar. Bu ülke bu hükümet ile isterse yapar fikrine oy atar. Adı çılgın proje olmuş veya başka şey olmuş fark etmez. Geçmiş 8-9 seneden çılgın projeyi defalarca katlayacak işlere imza attı bu hükümet ve oy atanlar da sayın başbakanın badem bıyıklarına atmadılar. Yani atılan oyun tamamına yakını "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" düşüncesi doğrultusunda atıldı. Ve iddaa ediyorum akp ye atılan oyların tamamına yakını 30 yaş üzeri kitlenin oylarıdır. Çünkü onların geçmiş ile bu hükümetin icraatlarını yaşamış olma deneyimi vardır. AKP tüzüğüne göre sayın başbakan dahil pek çok deneyimli isimin bu seçim son milletvekilliği seçimiydi. Şimdi en büyük dileğim ilk genel seçimde chp iktidarını veya koalisyonu bu ülkenin yaşamasıdır. LSorumluluk mevkisinde olmadan sadece laf üreten ve çamur atanları da iktidar olarak bir görelim. Bedeli negatif anlamda büyük olacaktır ama şu 30 yaş altı arkadaşların başka hükümetlerin yönetiminin deneyimini yaşaması ve bizlerin de artık sadece muhalefet yapmak için muhalefet yapma zevkini tatmasını, her gün battık, bittik edebiyatı yapmasını çok istiyorum.

Haklısın...
    AKP karşıtı değilim ama AKP oy verenlerin %50 si değil ama Rahat %30u adamlar dindar ve türban meselesi yüzünden hala oy vermiyorlarsa ben bir şey bilmiyorum.

Chp li değilim boş oy attım çünkü Atatürk'ü seviyorum diye CHP ye oy verme zorunluluğum yok.

Ama dindarım ve kızım türbanlı diye akp ye oy vermeyi kendine görev bilmiş insanlar var.Arkadaş fanatik akp li soruyorsun niye verdin diyor adam dindar.Necip fazılı çok severim diyor hangi şiirini bilirsin?Olm onu bırak adam dindar lan diyor.

aynı şey chp lilerdede var niye CHP Atatürk'ü seviyorum niye chp laiklik elden gidiyor diyor.

Şimdi bunlar yalan mı elini vicdanına koy.

Ama insanlar şunu çok yakında anlayacaklar.

Demokrasilerin-Devletlerin Allah'ı kitabı olmaz hemde bunu başlarına kaka kaka anlıyacaklar.Lafla peynir gemisi yürümez.

Bir devler için sadece ve sadece paraya ihtiyaç vardır,para varsa sorun yoktur.Ama bizim ülkemizde insanları dinle kandırmak pek mümkün sadece küçük bir örnek vericem ki anla ki bu ülkede ki insanları dinle kandırmak ne kadar kolay ve ne kadar salaklar.

İslami yönden kandırıldık...

• quote:

quote:

hayır yani bilmesek bu yazdıklarına inanacagız..

"yaptıkları yapacaklarının taminatıymış" aslında haklısın 2.cumhuriyetcilik konusunda.

Akp hükümetinin kim tarafından başa getirildigini cok iyi biliyoruz.
    Oylarının büyük bir cogunlugunu cemaatten geldigi herkes tarafından bilinmekte.
    Diger ise dini sovenizmden.

Türkiye 1945'den itibaren batmıştır zaten.
    1950'de tam teslimiyetcilikle sonuclanmıştır.

Gerisi ise birbirinin kopyasıdır.

Adnan menderes turgut özal tayyip erdogan sıradaki ?

• quote:

Gizli saklı iş?

Siz bu cahil halka dahil misiniz ?
    Sizin istediğiniz siyasi tercihi yapmadıkları için insanlara cahil demek cehaletin ta kendisi değil midir ?
    Akp ye oy veriyorsun ve cahilsin. Vermiyorsan cahil değilsin çok akıllı ve kültürlüsün.
    Ne kadar basit değil mi ?
    Sizinle az çok sohbetim var ama şu mesajlarınıza şaşırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 31 Ağustos 2011; 12:19:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boa sorte

quote:

quote:

"yaptıkları yapacaklarının taminatıymış" aslında haklısın 2.cumhuriyetcilik konusunda.

Yazdıklarıma sizin veya bir başkasının inanıp inanmaması hiç umurumda değil. Ben sadece düşüncelerimi yazıyorum.
    Akp hükümeti karşıtı olanların kafasını kuma gömen ve gerçeği görmeyi işine gelmeyen analizlerine siz de katılıyorsunuz.
    Bu hükümet neden bu kadar oy alıyor ? Oyların çoğunluğu cemaatten geliyormuş muş.
    Cemaat/cmeaatler dediğiniz şeylere katılanların sayısını toplasanız 1 milyon etmez. Kaldı ki buralardan gelen oyları da eleştirmezsizin. Cemaatin kelime anlamına bir bakın ve algınızı değiştirin. Cemaate katılan insanların temel düşüncesi zaten hep iyiliktir, doğruluktur. Bunlar bir araya gelip hadi şurayı soyalım, hadi koko çekelim demezler. Asla illegal şeyleri olamaz. Siz toplumun diğer çürümüş kesimlerinden atılan oyları sorgulamayıp cemaat diye dudak bükdüğünüz, en az sizler bizler kadar 1.sınıf vatandaş olan bu kişilere ön yargılı bakarsanız samimi olamazsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boa sorte

quote:

quote:

Yazdıklarıma sizin veya bir başkasının inanıp inanmaması hiç umurumda değil. Ben sadece düşüncelerimi yazıyorum.
    Akp hükümeti karşıtı olanların kafasını kuma gömen ve gerçeği görmeyi işine gelmeyen analizlerine siz de katılıyorsunuz.
    Bu hükümet neden bu kadar oy alıyor ? Oyların çoğunluğu cemaatten geliyormuş muş.
    Cemaat/cmeaatler dediğiniz şeylere katılanların sayısını toplasanız 1 milyon etmez. Kaldı ki buralardan gelen oyları da eleştirmezsizin. Cemaatin kelime anlamına bir bakın ve algınızı değiştirin. Cemaate katılan insanların temel düşüncesi zaten hep iyiliktir, doğruluktur. Bunlar bir araya gelip hadi şurayı soyalım, hadi koko çekelim demezler. Asla illegal şeyleri olamaz. Siz toplumun diğer çürümüş kesimlerinden atılan oyları sorgulamayıp cemaat diye dudak bükdüğünüz, en az sizler bizler kadar 1.sınıf vatandaş olan bu kişilere ön yargılı bakarsanız samimi olamazsınız.

bahsettigim cemaatler yunus emre yada mevlana'nın izinden gitmedigini sizde cok iyi biliyorsunuz.
    günümüzün cemaatlerinin neye hizmet ettigini cok iyi biliyoruz.

Cemaat topluluk zümre anlamına da gelmektedir.
    Bu cemaatlerin bireyleri sadece biat etme kültürüyle yogruldugunu da biliyoruz.
    Yaptıgı işlerin kime dogru neye göre dogru oldugunu da aşikar.

Dini kullanarak paralarına para kattıklarını cok iyi bilmekteyiz.

siz hapishane'den cıkan bir belediye başkanın alelacele amerika'da düzenlenen yahudi organizasyonunda ne işi onu bir sorgulayın..

burda sizin gibi birisiyle daha fazla tartışmayacagım.
    cünkü ne oldugunuz az çok belli.

• Sizin üslubunuzda bir kişinin benle tartışmaması doğru bir karar.
    Allah selamet versin diyorum.
  • inşaallah bu çılgın proje . masonların şu yeni dünya düzeni kurup dünyayı tek elden yönetmek istedikleri daha çılgın projenin bir kolu değildir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.