Şimdi Ara

Cilivilization 5 i nasıl bitirrebilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna Afrika da roma olarak başladım 20-30 saattir aynı haridada oynuyorum (dünya haritası) Avrupanın yarısı ve hindistandaki pers imparatorluğu hariç ülke bırakmadım bide Amerika kıtası var oraya da geleceğim ama asıl soru bu oyun nasıl biter ? Şuan 1940 lardayım . Bütün uygarlıkları yok edince mi sonlanacak oyun yoksa belli bir tarihte mi yok sa oyunun sonu yok mu (Civ 2 de mi ne adamın biri 10 yıl oynamıştı 3000 küsur yıla gelmişti Civ V te öyle sonsuz mu ?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu bitirmenin 5 yolu var bunlar

Cultural = Kültür
    Diplomatic = Diplomasi
    Domination = İşgal
    Science = Bilim
    Time = Zaman

oyunu böle bitirlebilirisin gerekli bilgileri youtube da bulabilirisin :)
  • brave new world oynuyorsan kültürel zafer için ürettiğin turizmle diğer ülkeleri etkilemen gerekiyor. eğer BNW oynamıyorsan yanlış hatırlamıyorsam 5 tane sosyal politikayı tamamlaman gerekiyor.

yine BNW ise world congreste dünya lideri seçimleri oluyor belli zamanlarda. orda sanırım 27 oy toplayabilirsen (zorluğa göre değişiyor mu bilmiyorum) dünya lideri olup diplomatik zafer kazanıyorsun.

domination ise hiç denemedim ama oyundaki bütün rakiplerinin ilk başkentlerini fethetmen gerekiyor. (sanırım)

genelde benim yönlendiğim zafer türü bilimsel zaferde ise uzay mekiğini tamamlayıp uzaya yollayan kazanıyor.

birde skor ile kazanma durumu var. sanırım oyunda 2040 yılına kadar hala yukarda yazdığım yöntemlerle kazanan yoksa skoru en yüksek olan kazanıyor. (skor hesaplanırken nufusun ülkenin yüz ölçümü askeri gücün paran vs. dikkate alınıyor.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.