Şimdi Ara

ÇİN'DE İPAD RETİNA FİYATLARI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda çine gidecek olan akrabama ipad retina ısmarlamayı düşünüyorum.
    Çin deki fiyatlar buraya göre daha ucuz olur mu? Bu konuda bilgisi veyahut tecrübesi olan var mı?
    Ismarlamak istediğim model ipad 4 wifi 32 gb. Türkiyedeki fiyat aralığı 1400-1600 Tl civarı.
    Çindeki ipad fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

• Fiyatları bilmiyorum ancak dikkatli olmak lazım zira oralarda çakma olayı çok yaygın.

Ucuz diye çakmasını satmasınlar
  • Şurda iphone fiyatları var,fikir edinebilirsin;
    http://iphonefiyat.com/621/iphone-yurtdisi-fiyatlari/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinde çakmasını arasada bulamaz zaten o konuda içiniz rahat olsun, çin düşündüğünüz gibi bir yer değil. Ayrıca ucuz hiç değil, apple store dan alabilir ama çok bir karınız olmayacak dövizdeki oynaklıkları hesaba katarsak muhtemelen 1100-1400 arasıdır fiyatı.
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar..
  • ben 1 ay önce tayland dan geldim.orada büyük bir it shop var.hatta iphone 5 telefonumu 18.700 baht vererek aldım.
    4.Nesil Ipad 32GB 4G Retina ekranda 23.900 baht idi.

1 türk lirası: 15.3 baht olarak hesaplanır.
  • hatta elimde birde broşür var ondanda almak istemiştim ama pek ihtiyacım yoktu.bir sonraki sefer almayı planlıyorum.

ÇİN'DE İPAD RETİNA FİYATLARI ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 30 Eylül 2013; 18:06:33 >
  • amerika ile aynı fiyat ta çıkış yapıyor . yanii abd de 640 dolar sa çinde de 640 dolar.
  • Şu anki döviz kuruyla 1483 TL yapıyor Çin fiyatı.

• Çin'de elektronik ürünler pahalı. Türkiye'ye göre bir nebze ucuz sadece. Ben bugün iPad 4'ü 3588 Yuan'e aldım, Apple Store'da 3688 Yuan idi.
  • ipad miniyi 2300 yuana almistim bolun 3.1e
  • Eğer hatlı alacaksanız tablette %25 ÖTV eklenmediği için Türkiye'den almak daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.