Bildirim
Çin'den Amerika'ya Telefon Göndermek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar, ben çinde yaşarken arkadaşıma floridaya kargo ile göndermiştim bir sıkıntı olmamıştı. Sanırım aynı prosedür geçerli olur. Tek sıkıntı dhl gibi firmalar lityum bataryalı cihaz kabul etmiyor. ben china post ile göndermiştim, bataryayı sıkıntı etmemişlerdi o zaman. Siz yinede satıcı arkadaşla bir görüşün. ABD gümrüğünde bir sıkıntı olmuyor, amerikada cihazı kargodan alacak olan arkadaşın vatandaş ise sosyal güvenlik numarası değilse pasaport bilgilerinin ABD gümrüğüne ibraz edilmesi gerekiyor. Belki son çıkan problemlerden dolayı Huawei markalı cihaz göndermeseniz iyi olur. Ayrıca 3 den fazla telefonu aynı anda göndermeyin. -
Teşekkürler hocam :) Göndermeyi deneyelim bakalım. -
Telefonu Aliexpress vb. bir yerden alacaksanız gümrüğe takılır ABD'de, teslim alan vergisini ödemek zorunda kalır. -
Peki hocam, bu vergi tutarı ne kadar bilginiz var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X