Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Seocndstage kontrolü için

telnet yapın
    baglanıp, login olduktan sonra şunu yazın

ipkg list | grep secondstage

Bende BL73 R0 görünüyor

bende dreambox-secondstage - 75-r0 -
    görünüyor bu bence yanlış görünüyor yada imageyi bl72 ye yüklemek için kandırmaca.
  • Benim cihaz tam yılan hikayesine döndü ben dhl nin getirmesini beklerken dhl anlaşmalı olduğu şirkete kargoyu aktarmış oda aras kargo nasıl bir hizmetleri var bilmiyorum resmen aksilikler üst üste geldi sis çıktı tina adresi yanlış vermişti düzelttirdim şimdi merak ettiğim cihaz gelince kargo ya ek para ödüyecek miyim yoksa tinaya ödediğim kargo ücreti dahilinde mi ?
  • bazı arkadaşlarında cihazları aras kargo ile gönderilmişti. sanıram sizin şehirde dhl şubesi yok. dağıtımı anlaşmalı olduğu aras ile yapacak. bence para vs ödemeyeceksin.
    gönderi ücretini zaten sen ödemiştin.
  • para ödemezsin
  • Para ödemezsin, zaten ödesen ne olur 5 -10 TL arası bir ücret tutar.
    Sen DHL ile alarak gümrüğe takılmadan en az 150 en çok 250 TL kar ettin zaten.
    10TL Aras'a versen ne olur.

Bu arada benim uyducu, çocuğu rahatsızlandığı için dükkanda değildi,
    elemanına da cihazı kurcalatmak istemedim. Yapar aslında ama yinede acelem yok diye birşey demeden dükkandan çıktım.
    Benim cihaz hala kuzu kuzu yatıyor.
  • arkadaşlar bu dream box HD uydu alıcısından aldığımız taktirde türksattan hangi HD yayınları izleyebilceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar bu dream box HD uydu alıcısından aldığımız taktirde türksattan hangi HD yayınları izleyebilceğiz ?

türksat HD şu an izlenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Kasım 2009; 11:07:41 >
  • Teledünya HD Info yu izlersin sadece :)
  • Ben tinaya verdiğim adres adana iken kalkıp sonuna hakkari/çukurca yazmış şimdi deli olmamak elde değil aradım cihaz yarın anca hakkaride olacakmış ordan adana ya yönlendirecem bu kadar aksilik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_adana

Ben tinaya verdiğim adres adana iken kalkıp sonuna hakkari/çukurca yazmış şimdi deli olmamak elde değil aradım cihaz yarın anca hakkaride olacakmış ordan adana ya yönlendirecem bu kadar aksilik olmaz.

Tina tam bir dangalak.
    İngilizcesi çok yetersiz. Yazdığınız hiç birşeyi anlamıyor, sadece ezbere kalıplar kullanıyor.
    satış için gerekli mailleri hazırlamış veya hazırlatmış yazdığını anlamıyor bile.
    Israrla üzerine basa basa DHL gönder dememe rağmen EMS gönderdi.
    Fiyatı bile her mailde farklı yazıyor.
    Hakkari çukurcayı nereden bilecek, muhtemelen başka birinin adresiyle karıştırmıştır.
    Sana sabır diliyorum, bir daha da alışveriş yapmam Tina ile...
    Senin yüzünden 70 Euro ekstra para ödeyerek cihazı teslim aldım diye yazdım,
    çok sevindim güle güle kullan diye cevap yazdı...

• Okudugum kadarıyla DVBS altyazı sorunu Gemini 4.20 imajında yok...Bu imajı yükleyip kullanabiliriz. 4.50 de çıktı ama benzer sorun devam ediyor
    4.20 ile 4.50 arasında aman aman bir fark yoksa altyazı için 4.20 uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Okudugum kadarıyla DVBS altyazı sorunu Gemini 4.20 imajında yok...Bu imajı yükleyip kullanabiliriz. 4.50 de çıktı ama benzer sorun devam ediyor
    4.20 ile 4.50 arasında aman aman bir fark yoksa altyazı için 4.20 uygundur

eğer aldığınız cihazın sim kartı gerçekten bootloader 75 destekliyorsa gemini 4.50 ve bl 75 yükleyin hem alt yazılar hemde video enhancement plugini çalışır.. deneyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_adana

Ben tinaya verdiğim adres adana iken kalkıp sonuna hakkari/çukurca yazmış şimdi deli olmamak elde değil aradım cihaz yarın anca hakkaride olacakmış ordan adana ya yönlendirecem bu kadar aksilik olmaz.

ciddi değilsin di mi? şaka yapıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

bu da iyiymiş .

geçmiş olsun, ne diyeyim. bunlarla alışverişin riskleri...
  • Ciddiyim ustam ad soyad herşey doğru adres dahil adamlar hakkariye yollamış tabi suç tinada yarın ola hayrola bakalım.
  • Arkadaslar slm

bu cin den ,, dreambox 500 hd getirtme sansımız varmı .. yani bu aletin klon satısı basladımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremtgm

Arkadaslar slm

bu cin den ,, dreambox 500 hd getirtme sansımız varmı .. yani bu aletin klon satısı basladımı

500HD nin satışı başlamadı.
    Sorunca, önümüzdeki senenin ilk çeyreği diyorlar.
    Diyelim ki klonu çıktı, orjinali yok ki hangi imajı yükleyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

eğer aldığınız cihazın sim kartı gerçekten bootloader 75 destekliyorsa gemini 4.50 ve bl 75 yükleyin hem alt yazılar hemde video enhancement plugini çalışır.. deneyin....

BL73 r0 cihaza yüklersek ne olur ? Sim kartın destekledigini nasıl anlayabiliriz ? Telnetle anlamak mümkünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Çin malı işte ne olacak
  • gerçekten bu iş risk işi zaten son cihazı Tina ile anlaşamadığımdan kosta da allen den aldım.
    adam baya ilgili hiç istemeden gönderi numarasını yolladı. ayrıca geçen cuma mail atmış sizin ve ailenize iyi hafta sonları dilerim diye.
    bu da çinli sonuçta.

ne ise Tina dan ve Allen den gelen iki cihaz arasında farklar var.
    sim kart olarak
    Tina dan gelen bl75 sim 2,0,1 versiyon ve dream yazısı var ayrıca sim kart görünüm olarak üzerinde hibrit var.
    Allen den gelen bl72 ve üzerinde hiç bir yazı olmayan normal sim görünümünde.
    cihaz dış görünüm
    Tina nın cihazı üzeri prüzlü orjinale yakın görünümde oled ekran çok güzel görünüyor. plastik kalitesi güzel.
    Allen nin cihaz üzerinde prüz yok klon olduğu bariz belli. oled ekran sanki sonradan takılan lcd ekranlar gibi mat. plastik kalitesi fena değil.
    kutu içeriği
    Tina dan alınan cihaz kutusu kalite olarak orjinale çok yakın. video kablolarının kalitesi gayet güzel. kumanda arka kapak plastiği biraz kötü.
    Allen den alınan cihaz kutusu kalite olarak sonradan sipariş verilmiş kutu gibi. video kablolarının kalitesi piyasada 1,5 liraya aldığım kablodan inanın daha zayıf. kumanda idare eder.
    cihaz çalışması olarak çok bir fark yok. ikisindede alps marka tuner var. işlemci soğutucusu ikisindede var tina dan gelen cihaz sogutucusu daha düzgün fan a seri direnç ile
    voltaj düşürülmüş sürekli sessiz şekilde fan çalışıyor. allen den gelen cihaz işlemci soğutucusu biraz kalitesiz boyasiz aleminyum görünümünde üzerinde fan var. fan cpu ısısı artınca devreye giriyor fakat devir kontrol edilmediğinden sesli calışıyor.

bana sorarsanız bl75 Tina nın cihazı gayet güzel derim.

bu arada tina dan alınan cihaza yazılım vs yüklememiştim. allen den alınan cihaza baya bir yazılın denedim. hepsi sorunsuz çalıştı. enson gemini 4.50 yükledim. nedense
    gemini kullanıma bana daha iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 24 Kasım 2009; 19:26:08 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.