Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çine sürekli gidip gelen bir akrabam var.800 HD yi kendisi bana getirecek bana net bir adres verebilecek olan varmı.selamlar.
  • Company Name: Yao Xin Electronics (Hong Kong) Ltd.
    Street Address: No2307,Block A East Times Plaza,HuaQiang Road,FuTian District, Shenzhen city,China
    Country/Region: Hong Kong
    Zip: 518000
    Telephone: 86-755-82583905
    Mobile Phone: 86-13590115146
    Fax: 86-755-82583905
    Website:http://www.yaoxincn.com
    Http://yaoxincn.en.alibaba.com
    http://yaoxincn.en.alibaba.com

quote:

Orijinalden alıntı: acey

çine sürekli gidip gelen bir akrabam var.800 HD yi kendisi bana getirecek bana net bir adres verebilecek olan varmı.selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

2 gündür cihazı kullanıyorum, Gözünü seveyim DM 500 ün.
    Hiç alışamadım, evdekiler de aynı.
    Çok geç açılıyor, Gemini 4.40 menüsü çok garip geldi
    Elim hep 500 ün menüsünü arıyor.
    Nabilo Blackhole yüklettim, ona da alışamadım.
    HD kanallar çok güzel, ancak menüyü hiç sevmedim.
    İsteyen olursa benim cihaz da satılık. Hemde aldığım fiyata...
    Tina'dan alınma Boot 75 Nabilo Blackhole yüklü (isteyene geldiği image olan Gemini 4.40 yükleyerek gönderirim.)
    410 TL ye Tinadan aldım, 156 TL bandrol verdim.
    550 TL ye veririm. HighDefination server isteyen olursa 6 aylık full HD server ile alır (şuan içinde atılmış durumda)
    Bayram boyunca mesajlara cevap veremeyebilirim

dm500s kumandasına dönebiliyor plugisi var
    enigma2-plugin-extensions-pauli_0.6.12_all.ipk

DM800 de kumanda ayarlarini degistirmek!!

--------------------------------------------------------------------------------

DM800 icin kumandanizi dm500 gibi yada 600 gibi kullanmak icin gerekli dosya zipten cikartip

/tmp icersine atip kumandadan manuel olarak kurun. Enigma restart yapin.

Sonra kumandanizin yesil tusuna (nabilo icin) basin.

Nabilosat Green Pnaelde
    Pauli Neutino Keymap plugin olarak goruyoruz. Uzerine gelip actigimizda

Change keymap ve kumandamizin sari tusuna bastimizda kumanda ayarlarimiz Neutino (classic) oluyor. Ve artik rahatca eskisi gibi kullanabiliriz.

Denenmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: necc7

Company Name: Yao Xin Electronics (Hong Kong) Ltd.
    Street Address: No2307,Block A East Times Plaza,HuaQiang Road,FuTian District, Shenzhen city,China

quote:

çine sürekli gidip gelen bir akrabam var.800 HD yi kendisi bana getirecek bana net bir adres verebilecek olan varmı.selamlar.

sağolasın.kaç paraya veriyorlar bir bilgin varmı

• bu firma 215 dolar sadece cihaz beldeli.
    başka firmalardan 180 dolara kadar fiyat alan arkadaşlar var.
    quote:

quote:

Company Name: Yao Xin Electronics (Hong Kong) Ltd.

quote:

sağolasın.kaç paraya veriyorlar bir bilgin varmı

• Burası Tina'nın firması mı?
  • tinanın firması hangisi ise bana da lazım gidecek arkadaşı orayı yönlendirecem bende....
  • bende alayım bari şu tinadan..

sunucu isteyen olursada yardımcı oluruz
  • bir kaç mesaj üstte verdiğim firma bilgisi Tina nın çalıştığı şirket.
    Shenzhen YaoXin Electronic CO.,LTD
    Tel: +86 -755-82583905
    Fax:+86 -755-82583905
    Contact Person:
    Tina Mobile:+86-13590115146
    Tony Mobile:+86-13510933966

MSN:tinaoo_star@hotmail.com
    MSN: tony-zhouyx@hotmail.com

Email:tina-yaoxin@foxmail.com
    Email:yaoxincn01@yahoo.com
    Email:yaoxincn02@yahoo.com

Address: No2307,Block A East Times Plaza,HuaQiang Road,FuTian District, Shenzhen city,China
    Post code: 518031

Hong Kong branch office: Add: Unit A, 12/F Empire Land Commercial Center 81-85 Lockhart Road,Wanchai,Hong Kong.
    Tel:852-25169280
    Fax:852-28151363

Factory Address:
    New Sun Industrial,Buliding No.5,Lin Village,Tang Xia Town,Dongguan China
    Tel:86-769-87901061 87901091 87932320 87932319
    Fax:86-769-87901070
  • Ilk başta bende yadırgadım ama alışınca daha gelişmiş bir menü ve kumanda oldugunu görüyorsunuz. DM500s de olmayan özellikler var
    Ayrıca Gemini 4.40 içindeki KerniHD skini çok kullanışlı. Keşke 500s dede olsa
    Ornegin kanal EPG bilgisini sagda kanal listesinde kayarken soldaki pencerede görebiliyorsunuz. Baya kullanışlı geldi.Alışana kadar sıkıntı oluyor ama
    Ve şu imaj yükleme olayınıda anlamam. Stabil çalışan bir image ve ccam varsa daha kurcalamaya gerek yok.
    Ben şu anda memnunum. Altyazı için belki Gemini 4.20 ye bile dönebilirim. Şu anda en düzgün çalışan imaj o
  • slm dostlar öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım benim tinadan aldığım cihaz elime ulaştı gerçekten harika cihaz nerdeyse söylenmese orjinal denebilir ama bende nedense bir sorun meydana geldi network kurarken ip adresi olumsuz oluyor nedense bir türlü ip aldıramadım
    dhsp açık yaptım olmadı kapalı yaptım olmadı sizde böyle bir sorun oldumu ayrıca bir site buldu bu dm800 lerin sim 2 olanlar için baya yazılım var ama bayram dolayısı ile deneyemedim eğer fırsatı olupda deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa bu sim 2 olan yani simi 2.0.1 olanlar için faydalı olur düşüncesindeyim link bu belki hepimize faydalı olur .http://www.dm800sim2.com/sim2/index.html sonuçlarınızı bekliyorum dostlar .

• hayırlı olsun güle güle kullanın. bende hiç böyle bir sorun olmadı. ağ kablonu bir kontrol et belki ondandır.
  • evet biraz kullanınca alışılıyor. bence yinede en azından kanal değiştirme ses açma gibi temel fonksiyonların biraz daha hızlı olmasını isterdim.
    bende yeni bir yazılım çıkınca bir denerim. bazen yeni yazılım ile yeni özellikler geliyor cihaza daha iyi oluyor.
    önce next 2000 super plus vardı usb li stabil gayet güzel çalışıyordu. usb de resim mpg yazılım güncelleme yapılabiliyor iken yeni yazılımda pvr özelliği
    kazandı cihaz. bir kaç yazılım sonra istenilen saatte istenilen kanalı kaydetme ve kaydı durdurma gibi özellikler eklendi.
    daha sonrasında uydudan yazılım güncelleme eklendi cihaza.
    genelde her yazılım stabil olmayor ama yinede ben seviyorum güncelleme işlerini.
    quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Ilk başta bende yadırgadım ama alışınca daha gelişmiş bir menü ve kumanda oldugunu görüyorsunuz. DM500s de olmayan özellikler var
    Ayrıca Gemini 4.40 içindeki KerniHD skini çok kullanışlı. Keşke 500s dede olsa
    Ornegin kanal EPG bilgisini sagda kanal listesinde kayarken soldaki pencerede görebiliyorsunuz. Baya kullanışlı geldi.Alışana kadar sıkıntı oluyor ama
    Ve şu imaj yükleme olayınıda anlamam. Stabil çalışan bir image ve ccam varsa daha kurcalamaya gerek yok.
    Ben şu anda memnunum. Altyazı için belki Gemini 4.20 ye bile dönebilirim. Şu anda en düzgün çalışan imaj o

• Tina kim, allen kim, ne oluyor burada

Şimdi okuduklarımdan anladığım şu, 8000hd modelinin klonunu çok ucuza getirtebiliyoruz, peki kaç dolara? Gümrükte takılma olmuyor mu acaba? Tinanın şirketi var mı? Sağlam bir arkadaş mıdır? Aydınlatırsanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar,

Bir de bir arkaşdaş içinde fan olmayan ama oldukça kaliteli bir DM 800'den bahsetmişti...

Mesajı okurken aklımda kalan;

Cihazın çok iyi kalite olduğu ve bu nedenle ısınma yapmadığı, ısınma yapmadığı için fan takmadıkları v.s.

İşte bu mesajı bulamıyorum. Ben bu fansız modelin siparişini verip şansımı denemek istiyorum.

Mesajı bulan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Selamlar;
    Yaklaşık 3 Ay önce Alibaba'dan bularak Tina'dan aldım DM800Hd ve sorunsuz kullanıyorum. Burayı görünce şaşırdım kaldım. Kopmuş gitmiş olay bizim Tina baya popüler olmuş burda :)

Alıp kullanan arkadaşlar acaba hiç e-sata ile harddisk bağlamayı denedilermi? Bende Seagate 'in 1Tb e-satalı harddiski var ama bağladığında görmüyor.
    Yüklü image Gemini 4.5
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 2 Aralık 2009; 13:44:55 >
  • Gemini 2.5 ?
  • Tina 250$ istiyor

kafayımı yemiş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior

Tina kim, allen kim, ne oluyor burada

Şimdi okuduklarımdan anladığım şu, 8000hd modelinin klonunu çok ucuza getirtebiliyoruz, peki kaç dolara? Gümrükte takılma olmuyor mu acaba? Tinanın şirketi var mı? Sağlam bir arkadaş mıdır? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Bilmen gereken şey şudur!
    Çinde birkaç şirket var ki bunlar dreambox 800HD nin benzeri olan cihazlarını üretiyorlar.
    Bu şirketler bünyelerinde internet vasıtası ile satış yapsınlar diye birkaç eleman tutmuş.
    Tina bunlardan bir tanesi

Bana kalırsa hiçbiri güvenilir değil!
    Çünkü ne yapacakları belli değil, muhabbeti kurdun mu iyi fiyat verebilir ancak size iyi fiyat verdikten sonra bir sonraki müşterisine 50$ sokabilir de..
    Sabit fiyatı yok bunların!
    Tamamen keyfi bir iş bunlarınki...
    Bu nedenle siz siz olun, bu sayfalarda yazılı olan tüm satıcılarla birebir temas kurun ve fiyat isteyin.

• quote:

selam arkadaşlar bende cihazı bu gün iş yerinden aldım. bir inceleme yaptım şöyle baktım. daha önce Tina dan bl75 almıştım hatırlarsanız. şimdi ki cihaz Kosta dan bl72
    iki cihaz arasında bana Tina dan aldığım daha kaliteli gibi geldi. Tina dan aldığım cihazda fan voltajı drenç ile düşürülmüş ve sürekli çalışır durumda idi. Kosta nın cihazında fan cpu ısınınca devreye giriyor. bu kısmını sevdim. ayrıca şu an klon cihazlar için çıkan bl72 li gemini 4,50 yükledim sorunsuz çalışıyor.

bu arada bence bu yeni image yükleme işinden sonra bootloader 72 ye dönüyor işi zannedersem şöyle oluyor şu an bence imageler içinde bootloader imageleride yüklü. böyle olunca siz bl75 olan cihazınaza içinde bl72 olan gemini 4,5 yada başka bir image yüklerseniz pat diye cihaz bir anda bl72 ye döner hatta bl70 li image yüklerseniz bl 70 e döner. bence image yükledikten sonra bootloader geriye dönerse yeniden bl75 yükleyin.

tinanin sattigi cihazlarin linki resmi var mi ?
    saygilar.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.