Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DHL kargo takılmadanmı geldi ? :) Cihazın kalitesi nasıl ? Tina' nın cihazının kalitesinin iyi olduğu söyleniyor.
  • Bir de cihazın gümrükte takılmaması için hediye ibaresi ni olması lazım?
  • orjinali 300$ civari olsa :) ben su an orjinal dm500s kullaniyorum philips tunerli kucuk siyah kumandali bugune kadar hic sorun yasamadim umarim dm800 klon da bir sorun yasamayiz :)
  • Arkadaşlar bizde DM 800 HD almak istiyoruz. foruma yeni üye oldum. bize bu işi detayları ile birlikte yardımcı olursanız seviniriz.
    1. Tina ile nasıl anlaşacağız
    2.cihazın kalitesi nasıl olacak hangi yazılım ve hangi özellikler olacak.
    3.ingilizcemiz yok. bize bir sipariş şablonu hazırlayamazmısınız. yani hangi cümleleri kullanacağız.
    4.paypal dan nasıl ödeme yapılıyor nasıl paypala üye olunuyor.kredi kartımı veriliyor paypal ödemesi için
    5.pazarlık olayı nasıl olacak kaç dolara kadar alabiliriz
    6.hangi kargoyu kullanacağız.
    7.Gümrük sorunu olmaması için nasıl gönderi olması lazım.
    8.kaç günde elimize geçer.
    9Türkiye de bütün il ve ilçelere gönderiliyormu
    Bütün bu konularda detaylı olarak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. forum da iyi vakitgeçirmenizi temenni ediyorum.
  • Arkadaşlar bizde DM 800 HD almak istiyoruz. foruma yeni üye oldum. bize bu işi detayları ile birlikte yardımcı olursanız seviniriz.
    1. Tina ile nasıl anlaşacağız
    google translate ile anlaşabilirsiniz.
    2.cihazın kalitesi nasıl olacak hangi yazılım ve hangi özellikler olacak.
    cihaz standart zaten gemini 4.4 yazılım ve bootloader 75 satıyor tina
    3.ingilizcemiz yok. bize bir sipariş şablonu hazırlayamazmısınız. yani hangi cümleleri kullanacağız.
    benimde ingilizcem yok google translate ile basit cümleler kurarak rahatlıkla anlaşabilirsiniz. hazır şablon hazırlamaya gerek yok çünki evdeki hesap çarşıya hiç bir zaman uymuyor.
    hatta tina da bence ingilizce bilmiyor oda aynı yöntem ile anlaşıyor.
    4.paypal dan nasıl ödeme yapılıyor nasıl paypala üye olunuyor.kredi kartımı veriliyor paypal ödemesi için
    paypal türkçe olarak abone olabilirsiniz. kredi kartı yada sanal kart tanımlıyorsunuz.
    5.pazarlık olayı nasıl olacak kaç dolara kadar alabiliriz
    tina ile pek pazarlık yapamaszınız 255 dolar gönderi dahil yazmış arkadaş ama paypal komisyonunu yazmamış
    paypal da komisyon alıyor yüzde 4 aşagı yukarı 265 dolara gelir.
    6.hangi kargoyu kullanacağız.
    dhl ile istemek şu an için ideal cihazı hediye olarak gönderttirin ve fiyatını 30 dolar gibi düşük bir fiyat göstersin.
    7.Gümrük sorunu olmaması için nasıl gönderi olması lazım.
    sorun ikisindede olabilir. risk var sonuçta dhl şu an ideal ama takılır ise cihazı gümrükte bile bırakabilirsiniz.
    8.kaç günde elimize geçer.
    istanbul için 3 ila 5 gün diğer şehirler için dhl bürosu var ise ilaveten bir gün dhl bürosu yok ise adres vs yanlış yazmaz iseniz iki gün ilave edin.
    9Türkiye de bütün il ve ilçelere gönderiliyormu
    adresi doğru verdikten sonra fark etmez. dhl aras kargo ile anlaşmalı brosu olmayan il ve ilçelere aras kargo ile gönderiyor.

düzeltme
    sonuçta bu iş risk işi sadece bilgi ve tecrube paylaşımı yapabiliriz. işin riski tamamen sizi ait sonuçta ucuza cihaz sahibi olmakta var ilave ücret ödemek yada
    risklerden diğeri cihazı gümrükte bırakmakta var. bu konuda karar tamamen sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 1 Aralık 2009; 0:09:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior
    Çok teşekkürler bir de onunla konuşayım ama cihaz tinanınkiyle aynı mı acaba? Yani onun cihazlarının çok kaliteli olduğunu yazmış ya arkadaşlar. Sen memnunsun sanırım. Paypal olması da ayrı bir güzellik:)

Benim birader aldı, henüz ben göremedim cihazı. Yarın öbür gün inceleme görme imkanım olacak ama. Lawrence paypal ödemesi için arkadaşının paypal hesabını kullanıyor. Paypal da parayı gönderirken lawrence'ın email hesabını yazarsınız ve DM800 cihazı için yolladığınızı yazarsınız. Yollatırken kesinlikle üzerine "sample" yazsın. Yani numune-örnek cihaz olarak gönderecek. Ve fiyatını 20-25$ arasında yazacak. Zaten işi biliyor Lawrence.

İngilizcesi yetersiz olan arkadaşlar anlaşmak açısından google 'ın translate hizmetini kullanın. Düzgün türkçe ve kısa cümleler kurun (imla ve noktalama doğru olsun-devrik cümle olmasın)

Google Translate

• İlk günler cihaz ile inatlaşmamıza rağmen kullandıkça sevmeye başladım DM 800 ü. 500 den sonra çok karışık gelmişti.
    Kumandasından TV nu da kumanda edebilmek güzel oldu. Bunu bilmiyordum. DM 500 den ayrı ses aç, TV dan ayrı zor oluyordu...
    Herşey bir yana HD görüntüler, tüm zorlukları telafi ediyor.
    Ancak birşey dikkatimi çekti. Astra'daki HD kanallarda (Discovery HD, National Geographics HD, History HD, AnixHD ve Vox HD, RTL HD, Eurosport HD vs.)
    Hepsinde çözünürlük 1920x1080 yazıyor. Yani 1080p
    Ben bu yayınları 1080i zannediyordum. Gerçekten bu yayınlar 1080p mi?
    Spormax HD ve Sky Sport HD lerden sonra NTV de maç seyretmek çok kötü geldi
    Kablolu dan DM 500 e ve sonrada DM 800 e , TV çağ atladı, hakkını vermeye başladı...
    Uydu değiştiren kanal geçişlerinde "Kanal geçiş başarısız" uyarısı alıyordum, diseq leri değiştirdim o sorun da çözüldü.
    Ayrıca DM 500 deki "aradığınız kanal bulunamadı" uyarısı da kalmadı. (BAFF Diseq kullanmaya başladım)
    Eski Diseq ler Next di. Kesinlikle en kötü diseq Next.

• Dünyada 1080p yayın yapan kanal yok teorik olarak.1080i en yükseği.SKY HD kanallarıda 1080i fakat küçük bir pulldown işlemi ile pc de 1080p yapabilirsin kaydettiğin 1080i dosyaları.
  • Ben de biliyorum yayınların 1080i olduğunu...
    Ancak HD kanalları açtığımda info kısmında 1920x1080 yazıyor. Ona anlam veremedim...
  • Tamam doğru işte 1920x1080 yazması lazım interlaced ama..1080i yazmıyormu info da?
  • Hayır 1080i yazmıyor.
    Sadece 1920x1080 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Kumandasından TV nu da kumanda edebilmek güzel oldu. Bunu bilmiyordum. DM 500 den ayrı ses aç, TV dan ayrı zor oluyordu...

@nightbird
    televizyonun nedir? bende sony 40d3550 var. o listedeki tüm sony kodlarını denedim, olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai
    @nightbird
    televizyonun nedir? bende sony 40d3550 var. o listedeki tüm sony kodlarını denedim, olmadı...

Panasonic 42PX600
    İşin ilginç yanı ben hiçbir kod girmedim ve kumandanın böyle bir özelliği olduğunu da kurcalayarak öğrendim.
    Kumandadan TV ye basmışım, ses açayım derken bir baktım TV nin sesi açılıyor.
    Dream e bastım receiver ın sesi açılmaya başladı, Kanal+ ya bastım analog (kablolu) kanallarda kanal değişti...
    Sonra jeton düştü Dream ve TV tuşları bu işe yarıyormuş

• quote:

TV_KODLARI

evet, bu liste. tüm sony'leri denemiştim. akşam bir daha deneyelim bakalım, şeytan doldurur. belki de atlamışızdır.

senin ki de iyi şans olmuş bu arada
  • quote:

quote:

TV_KODLARI

evet, bu liste. tüm sony'leri denemiştim. akşam bir daha deneyelim bakalım, şeytan doldurur. belki de atlamışızdır.

Evet iyi denk gelmiş
    Belki buradan kodları girerek kumanda daha detaylı kullanılabilir.
    Benim kumanda ses ve kanal değiştirme yapıyor. Zaten TV de analog kullanımda en çok kullanılan bunlar.
    Kodları girerek teletext, görüntü ayar vs. kumanda edilebileceği gibi, mevcut uygulamaları kaybedebilirim de
    Kumanda resetlenebiliyor mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

TV_KODLARI

Evet iyi denk gelmiş
    Belki buradan kodları girerek kumanda daha detaylı kullanılabilir.
    Benim kumanda ses ve kanal değiştirme yapıyor. Zaten TV de analog kullanımda en çok kullanılan bunlar.
    Kodları girerek teletext, görüntü ayar vs. kumanda edilebileceği gibi, mevcut uygulamaları kaybedebilirim de
    Kumanda resetlenebiliyor mu acaba?

evet resetleme için
    DREAM tusuna bas
    Setup tusu basili tutulacak ta ki DREAM tusu 2 defa yanip sönene kadar.
    991 tusla, DREAM tusu 4 defa yanip sönecektir.

• Çok şükür bugün benim cihaz sağsalim elime geçti gerçekten orjinal ile arasında hiç bi fark yok tina baya yordu beni ama deydi !
  • Hayırlısı olsun. EMS ilemi geldi yokda DHL' ilemi ? Gümrüğe takılmadı sanırım. Birde cihazın kalitesi nasıl ?
  • hadi gözün aydın gerçekten çok kaliteli bir cihaz orjinal ayarında bence güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.