Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Şu fan sesine çare bulan varsa yazsın...
    Ben 500s gibi sessiz istiyorum. Belki sessiz 800HD ye takılabilen bir fan alıp takan olmuştur. Yada başka yöntem bulan.

Bence bu fan olayinin cpu nun isi artisi ile bir ilgisi yok,
    CW ile sifrelenmis kanal larda 5 saat acik olsa bile calismiyor NDS ile sifrelenmis kanal a gecince hemen calisiyor ve hic durmuyor,
    Fan Control Plugin diye bir olay var ama imaj olarak NEWENIGMA2 de calisiyor. Google dan arastitirirsaniz bulursunuz.
    Fakat bu plugin nin klon cihazlarda calistigini duymadim ben denedim olmadi yani calismadi.
    Tavsiye......Emin olmadan klon cihaz iniza bir sey yüklemeyin...

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranusta -- 2 Aralık 2009; 22:31:22 >

• arkadaşlar paypal kodum gelmedi. Paypal kodu gelmeden paypal ile ödeme yapılyormu? bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebudak
    arkadaşlar paypal kodu gelmedi. paypal kodu olmadan onaylanmadan paypal ile ödeme yapılırmı. 3 günden beri internet bankacılığımla kontrol ediyorum ama gelmedi. bu kod olmadan ödeme yapamazmıyım. daha önce bize güzel bir aydınlatma yapan necc 7 arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim. Sizin daha nice engin bilgilerinize ihtiyacımız olacak.

Kod için direkt olarak bankayı ara, yaptığın işlemden bahset orada yazan kodu söylemelerini iste, ben bu şekilde anında almıştım kodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Güncel fiyat bilgisi

1.sınıf 800HD 160USD + DHL 40USD + Western Union 40 USD

Dreambox 800HD > 4.4 Gemini Preloaded Sim 2.01 version with Bootloader 75

Alibaba üzerinden en az 15 firmadan fiyat teklifi aldım, hiçbirinde adetli fiyatlarda dahil bu fiyatı veren olmadı. Bence hangi firma satıyorsa açıklamanız gerekiyor. Yoksa insanları yanıltmış olursunuz.

Özel mesaj attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

tahmin ediyorum bu bizim tina nın sirketi ondan başka bl75 gemini 4.4 newsim 2.0.1 üretiyorlar. yaoxin olabilir. ama tabi tek cihaz başına fiyatları bu değil bence. birden fazla alımlar için geçerli olmasın.

tina dan başkaları da var. dediğim gibi 160usd dan fazla vermeyin
  • Ok , sorun 12V ile çalışması o zaman. Fan küçük ve 12V da yüksek devirde çalışıyor ve ses yapıyor. Arkadaşın dediği gibi USB den alırsak ses olayı kalkar yada direnç olayına bakmak lazımki o teferruatlı olacak
    Ya USB den alacağız yada daha büyük boyda 12V la çalışan bir fan takacağız. O zaman sorun kalmaz
  • quote:

quote:

quote:

Güncel fiyat bilgisi

Alibaba üzerinden en az 15 firmadan fiyat teklifi aldım, hiçbirinde adetli fiyatlarda dahil bu fiyatı veren olmadı. Bence hangi firma satıyorsa açıklamanız gerekiyor. Yoksa insanları yanıltmış olursunuz.

Özel mesaj attım.

teklifi aldığınız firmayı açıklamayıp özel mesaj atmanızı anlayamadım. burada bu cihazı uygun fiyatla almaya çalışan herkes böyle uygun bir fırsatın detaylarını bilmek ister. herkes özel mesaj mı istemeli?

600+ mesajın içinde alım tecrübesi olan ya da teklif alan -ben de dahil- bir çok kişi bu bilgisini açıkça paylaşıyor.

sizin yönteminizi gerçekten anlamadım.

• Merhaba arkadaşlar ben bazı hd yayınlardan sinyal alamıyorum özellikle w3 te ne yaptıysam olmadı dsecq ten olabilir dendi direk bağladım yine aynı bu sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Ok , sorun 12V ile çalışması o zaman. Fan küçük ve 12V da yüksek devirde çalışıyor ve ses yapıyor. Arkadaşın dediği gibi USB den alırsak ses olayı kalkar yada direnç olayına bakmak lazımki o teferruatlı olacak
    Ya USB den alacağız yada daha büyük boyda 12V la çalışan bir fan takacağız. O zaman sorun kalmaz

usb den alınca 5 volt olarak çalıştırırsın eğer fan devri düşük gelirse usb nini +5 i ni şase olarak fanın +12 sini + olarak da bağlayarak 7 volt ile de çalıştarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

quote:

quote:

quote:

Güncel fiyat bilgisi

Özel mesaj attım.

teklifi aldığınız firmayı açıklamayıp özel mesaj atmanızı anlayamadım. burada bu cihazı uygun fiyatla almaya çalışan herkes böyle uygun bir fırsatın detaylarını bilmek ister. herkes özel mesaj mı istemeli?

600+ mesajın içinde alım tecrübesi olan ya da teklif alan -ben de dahil- bir çok kişi bu bilgisini açıkça paylaşıyor.

Recai arkadaşımıza bende katılıyorum. Amaç nedir burada bende anlamış değilim. İnsan ister istemez bunun altında yatan farklı şeyler düşünebilir ? Anlamsız geldi bana da ...

• Bu konu son günlerde oldukça hareketsiz.
    Ne oldu sizlere böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

quote:

quote:

quote:

Güncel fiyat bilgisi

Özel mesaj attım.

Recai arkadaşımıza bende katılıyorum. Amaç nedir burada bende anlamış değilim. İnsan ister istemez bunun altında yatan farklı şeyler düşünebilir ? Anlamsız geldi bana da ...

Dediğim şekilde arkadaşlara yardımcı oluyorum.

• dun alibaba da bakarken bır fırma gordum arkadaşlar...DREAMBOXI: 206 USDYE SATIYOR...alipayle...kargo dahil.....
    http://wholesale.alibaba.com/product-gs/272079222-Dreambox-DM800HD-wholesalers.html

206 usd dreambox...dhl ile kargo dahil..alipay kullanıyor...
  • intelden cihaz alan varmı intelin cihazları nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

intelden cihaz alan varmı intelin cihazları nasıl

İntel' mi anlamadım ?
  • Çok uygun cihaz fiyatları geliyor. Ancak dikkat edin cihazlar kalite kalite değişiyor.
    necc7 arkadaşımız 2 ayrı yerden alarak bu durumu bizzat görerek test etti.
    2 cihazı arasındaki farkı da birkaç mesaj önce yazdı.
    3 kuruş ucuz alacağım derken, problemleriyle uğraşmayın.
    Uydu işi keyif işidir, Seyir keyfi yaşayayım derken kabus görüp, canınızı sıkmayın.
    Cihazınızı denenmiş kişilerden alın.
    Intel, kosda, evergreen ve yaoxin firmaları denendi.
    Atop dan uygun fiyatlar alını ama cihazını teslim alıp, buradan görüş yazan bir arkadaş olmadı.
    Tina'nın (Yaoxin) cihazına ben kefilim kesinlikle kaliteli bir klon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Çok uygun cihaz fiyatları geliyor. Ancak dikkat edin cihazlar kalite kalite değişiyor.
    necc7 arkadaşımız 2 ayrı yerden alarak bu durumu bizzat görerek test etti.
    2 cihazı arasındaki farkı da birkaç mesaj önce yazdı.
    3 kuruş ucuz alacağım derken, problemleriyle uğraşmayın.
    Uydu işi keyif işidir, Seyir keyfi yaşayayım derken kabus görüp, canınızı sıkmayın.
    Cihazınızı denenmiş kişilerden alın.
    Intel, kosda, evergreen ve yaoxin firmaları denendi.
    Atop dan uygun fiyatlar alını ama cihazını teslim alıp, buradan görüş yazan bir arkadaş olmadı.
    Tina'nın (Yaoxin) cihazına ben kefilim kesinlikle kaliteli bir klon.

bence yaoxin pek normal klon sayılmaz
    tam bir klon
    digerleri klon un klonu gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 4 Aralık 2009; 11:10:47 >
  • urun gonerılelı 1 hafta oldu sabırsızlıkla beklıyorum bende yaoxin den aldım bu mesajlar moralımı yukseltıyor umarım gumruge takılmaz cıhaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

urun gonerılelı 1 hafta oldu sabırsızlıkla beklıyorum bende yaoxin den aldım bu mesajlar moralımı yukseltıyor umarım gumruge takılmaz cıhaz.

Gümrüğe takılsa bile Türkiye'den uygun fiyata alacaksınız, rahat olun.
    Karaköy'de 500-550 TL ye satılan cihazlarla karşılaştırmayın, onlar ellerindeki eski klonları çıkarmak için bu fiyatlara veriyorlar.
    Kullanınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
  • Dm 800 sipariş verdim, firma fedex le göndermiş, normal posta ile göndermelerini istemiştim aslında....

bakalım, ayın 9 unda Türkiyede olacak tahminen, umarım gümrüğe takılmaz....

aslında şu yasayı uygulasalar, yılbaşından 1 ay önce gelen cihazla gift olarak gümrüğe takılmaması gerekiyor, hayırlısı,.....
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.